#Beyto asil hareket saati müzik dinle

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı 01:12

AP Vekilleri Panama Belgelerini Tartıştı

Panama Belgeleri’nde Malta’ya ilişkin yolsuzlukları araştırmasıyla tanınan gazeteci Daphne Caruana Galizia’nin öldürülmesi Avrupa milletvekillerini derinden sarsttı. Konuyu tartışan Avrupa milletvekilleri yolsuzluk haber..

Flakka Kurbanları   Dikkatli Olun 03:11

Flakka Kurbanları Dikkatli Olun

Flakka, asıl adı 'sentetik katinon' olan ve toplum içerisinde banyo tuzu olarak bilinen uyarıcıdır. Görünüm olarak tuz tanelerine benziyor ve tıpkı diğer uyuşturucular gibi kullanılıyor. Amfetamin tarzında uyarıcıların o..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı 11:35

Bariş Arduç Ve Elçi̇n Sangu’nun Mutluluk Zamanı Görücüye Çıktı

Farklı dünyalardan gelen heykeltıraş Ada (Elçin Sangu) ile mükemmel bir hayata sahip olan Mert'in (Barış Arduç) tutku dolu hikayesini konu alan 'Mutluluk Zamanı'nın romantik afişi büyük beğeni topladı. Filmde Ada'nın ağa..

  • BETA tarafından
  • 1.569 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köyden İndim Şehire  Altınların Bulunması Ve Ankara Yolu 13:23

Köyden İndim Şehire Altınların Bulunması Ve Ankara Yolu

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Gene Gelmedi Mi Bu Herif 10:27

Köyden İndim Şehire Gene Gelmedi Mi Bu Herif

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Altın Çuvalını Kaybediyorlar 12:14

Köyden İndim Şehire Altın Çuvalını Kaybediyorlar

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Üzerime Bir Ağırlık Çöktü 11:19

Köyden İndim Şehire Üzerime Bir Ağırlık Çöktü

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş 16:18

Köyden İndim Şehire Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı 01:11

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 2. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor! Peki gerçekler ortaya çıkacak mı? Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fra..

Meryem 19. Bölüm Fragmanı 00:51

Meryem 19. Bölüm Fragmanı

Meryem 19. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, uğursuz geceyle ilgili konuşmaya başlıyor! Meryem, tüm gerçeği Savaş'a itiraf edecek mi? Meryem, tüm bildiklerini Burcu'ya anlatmıştır. Güçlü ise orada duyduklarıyla sessizliğe..

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj ) 1:18:47

Korkunç Bir Film 2 - Scary Movie 2 (Türkçe Dublaj )

Profesör Oldman ve garip asistanı Dwight bir miti aydınlatmak için Hell House isimli bir eve gitmek zorundadırlar. Bu nedenle ilk filmden tanıdığımız dört öğrenciye ödev veren Profesör Oldman'ın asıl amacı evde yıllar ön..

  • PengoTV tarafından
  • 29.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle 1:30:00

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle

Danıştay kararıyla gösterim izni alan film, çocuk yaştaki genç karısını gençlere peşkeş çekip onları izleyen sapık eğilimli bir kocayı anlatır. Önce hizmetçisiyken sonra karısı olan Melek bilinçsiz, yaşlı kocası ise ikti..

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 21. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Meryem ile Savaş, sonunda mutluluğu yakalıyor; Güçlü, Burcu'nun yaralarını sarmaya çalışıyor! Meryem ile Savaş, ilk tanıştıkları andan itibaren dikenlerle dolu yollardan geçmek zorun..

Geek Nedir 03:03

Geek Nedir

Geck’den geliyormuş kelime, ki almanca da ucube, aptal, çılgın anlamında. Aa ayıp oluyor ama zaten nerd nedir’de gömmüşsünüz. Geekleri... Sahipsiz mi sandınız lan? Nerd üretenmiş de geek tüketenmiş. Geek yapmazmış da ne..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 2:01:11

Anne - Mother Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle 1:36:13

İfrit'in Diyeti Cinnia Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Üç genç arkadaş cin temalı bir korku filimi çekmeye karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikaye bulmak isteyen bu üç genç, o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekil'in kapısını çalar ve o andan itibaren aradıkları ko..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..