#Beyşehir gölü

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor 02:18

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor

Milli Piyade Tüfeğinin Tedariğini Bu Mahalle Sağlıyor Türkiye'de av tüfeği üretiminde önemli yeri olan Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde yivsiz sessiz silah imalatı yapan iki firma, milli piyade tüfeği MPT-76'..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..

Anadolu Çiçekleri 3.Bölüm İzle 26:09

Anadolu Çiçekleri 3.Bölüm İzle

Programın 3. bölümünde; Anadolu'daki bitki örtüsü, nilüfer ve çiğdem türleri, orkide, göl soğanı, Abant Gölü, Beyşehir Gölü anlatılmaktadır...

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık Tutuyor 08:13

Unutulmaya Yüz Tutmuş 'Hüsn-İ Hat Sanatı' ile Geçmişten Geleceğe Işık

Bursa'nın İznik ilçesinde sağanak yağış sebebiyle İznik Gölü'nün suları yükseldi. Kuraklık sebebiyle ortaya çıkan tarihî bazilika yeniden suların altına kaldı. Kıyıdan 20 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bulunan 1600 y..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Zamanın Tanığı 60.Bölüm 28:10

Zamanın Tanığı 60.Bölüm

Programın 60. bölümünde; Göller Bölgesi'ndeki doğal sit alanı olan Dedegöl Dağları, Beyşehir Gölü, Pınargözü Mağarası ve Kubadabad Sarayı konu edilmektedir...

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar 00:58

Burcu Esmersoy'dan Mayolu Seksi Pozlar

Sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy, 'Dünya Güzellerim' adlı şov için gittiği Vietnam'da Kiem Gölü'ne karşı poz verdi.. Kiem Gölü kıyısındaki antik bölgede konaklayan sunucu, fırsat buldukça otelin terasında güneşlenerek key..

  • ANKA tarafından
  • 1.470 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Sosyal Medyayı Sallayan Muharrem Şarkısı 01:19

Sosyal Medyayı Sallayan Muharrem Şarkısı

Konya Beyşehir'de yaşayan ve 'Muharrem Dayı' olarak bilinen bir vatandaşın 'Neden sevdin beni Muharrem' şarkısına çektiği komik video, sosyal medyada gündem oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü 01:04

Hırsızlık Şüphelisi Polisten Kaçarken 4. Kattan Düştü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde polisten kaçmak isteyen hırsızlık şüphelisi, beline bağladığı anten kablosu ile çatıdan inmeye çalışırken aşağıya düşerek ağır yaralandı..

Namaz Kılan Adamın Taburesini Çeken Afacan 01:36

Namaz Kılan Adamın Taburesini Çeken Afacan

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, camide oynayan küçük çocuğun namaz kılarken altından taburesini habersizce çektiği yaşlı adamın yere düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdüllatif Şener Konya'da Esnafı Polis Eşliğinde Ziyaret Ediyor 01:00

Abdüllatif Şener Konya'da Esnafı Polis Eşliğinde Ziyaret Ediyor

CHP Konya Milletvekili Adayı Abdüllatif Şener, Konya'nın Beyşehir ilçesinde seçim çalışmalarını resmi ve sivil giyimli polisler eşliğinde gerçekleştirdi...

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık 02:34

Karlı Moğolistan'da Ren Geyiği ile Çobanlık

Moğolistanın karlı vahşi yollarında göçebe Tsaatan ailesini Fotoğrafçı Joel Santos Khovsgol ziyaret eder. Kuzey Moğolistanın Ganba gölü yakınlarında bir ilk olarak burada çobanlar Ren Geyiğine binerek işlerini yapmakta. ..

  • PengoTV tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri 01:02

Buzdan Kaleye Dönüşen Deniz Feneri

ABD'deki Michigan Gölü'nde bulunan bir deniz feneri, kutuplardan gelen bir girdabın ortasında kalmasının ardından buz tuttu. Buz tutmasının ardından ise deniz feneri buzdan kale görünümüne büründü...

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı 00:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Sistem Bileklerimizde Prangaydı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış töreninde konuştu..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle 08:16

Roma 1 – 3 Lazio Maç Özeti İzle

30/04/2017 ‘de İtalya Serie A ‘da oynanan Roma – Lazio maçında; Konuk takım maça hızlı baslayıp golu erkenden bulsada ilk yarı kapanmak üzere ev sahibi gol bularak ilk yarı 1-1 kapandı ikinci yarıda konuk takım Lazio tek..

Davetsiz Misafir _ Ardahan 1:15:06

Davetsiz Misafir _ Ardahan

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, bu hafta, Ardahan’a gidiyor. Ardahan turunda ilk olarak Çıldır Gölü’nün buz tutan yüzeyinde kızaklarla dolaşan Davetsiz Misafir, Çıldır’ın buzla..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce