#Beğeni rekorları kıracak Şehriye salatası

 Enginar Salatası Tarifi 06:16

Enginar Salatası Tarifi

Enginarlı tarif istekleri artınca çok sevdiklerimden birini seçtim. Hem yapması kolay olduğu hem de her şeyin yanına yakıştığı için son günlerdeki favorim bu salata. Etin yanına da yakışıyor, makarnanın yanına da. Tek ba..

Soğanlı Nohut Salatası Tarif 02:36

Soğanlı Nohut Salatası Tarif

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 1/2 kuru Soğan, 1 adet kırmızı biber, 2 adet salatalık, 1 avuç maydanoz, 2 diş sarımsak, 1/2 limonun suyu, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı pul biber, Tuz...

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Mor Lahana Salatası Tarifi 03:08

Mor Lahana Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy mor lahana 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 3-4 diş sarımsak, tuz yeterince (1-2 kase kadar) yoğurt veya bir kısmı mayonez karışık..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Kereviz Salatası Tarifi 01:44

Kereviz Salatası Tarifi

1 adet orta boy kereviz, 2 yemek kaşığı mayonez, 3 tepemele yemek kaşığı yoğurt, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı sirke, Tuz, Süslemek için ceviz içi, zeytinyağ, kıyılmış maydanoz, pul biber...

İstridye Mantarı Salatası 05:30

İstridye Mantarı Salatası

MALZEMELER İsrtidye Mantarı Yoğurt Sarımsak 2 diş Kırmızı biber Tuz..

Kereviz Salatası Renkli Tarifi 01:44

Kereviz Salatası Renkli Tarifi

Malzemeler: 1 orta boy kereviz 4-5 yemek kaşığı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı mayonez tuz, zeytinyağı 1 ufak kırmızı pancar süslemek için iri ceviz parçaları..

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Rus Amerikan Salatası Tarifi 02:38

Rus Amerikan Salatası Tarifi

Malzemeler: 6-7 adet ufak boy haşlamalık patates 2 adet büyük boy havuç 1 orta boy kase dolusu dondurulmuş bezelye (yoksa bunu konserve alın) 6-7 adet ufak salatalık turşusu 2-3 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı dolusu..

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi 02:59

Fırında Közlenmiş Patlıcan Salatası Tarifi

Bugün size Firinda közlenmis Patlicanla nefis bir salata tarifim var...

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi 04:18

Patates Çanağında Tavuk Salatası Farklı Salata Tarifi

Sayfalarımı takibe alabilirsiniz :)..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Ekşili Karnabahar ve Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1/2 baş Karnabahar, 1/2 baş brokoli, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1/2 limonun suyu, 3 diş sarımsak, Tuz. Karnabahar ve brokolinin birbirine ne kadar yakıştığını, hatta birinin adı anıldığında akla diğerinin ge..

Makarna Salatası Tarifi 01:38

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler 3/4 paket makarna 9-10 adet salatalık turşusu 1 su bardağı garnitür (patates, havuç, bezelye) 2-3 çorba kaşığı kadar sıvıyağ 3 diş sarımsak 2 su bardağı yoğurt 1 su bardağı mayonez Tuz..

Portakal Soslu Tavuk Salatası Tarifi 00:30

Portakal Soslu Tavuk Salatası Tarifi

Pınar Altuğ Atacan, “Sizi Böyle Alalım”da birbirinden renkli ve maharetli konuklarıyla keyifli sohbetler eşliğinde hesaplı, pratik, sağlıklı ve aynı zamanda besleyici tatları seyircinin beğenisine sunuyor. Yemek progra..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Çıtır Salata Kasesi Tarifi  Salata Kasesi Yapımı 02:42

Çıtır Salata Kasesi Tarifi Salata Kasesi Yapımı

1.Yoğurma kabına 125g margarin,yarım çay bardağı sıvı yağ,1 adet yumurta,1 yemek kaşığı yoğurt,1'er tatlı kaşığı kadar Kekik, Pulbiber, Çörekotu, Tuz alınır. 2.2-2,5 su bardağı un yavaş yavaş eklenerek hamur yoğrulur. 3...

 Beren Saat'in Tenis Topu İle Zıp Zıp Oynadığı Görüntüler 01:45

Beren Saat'in Tenis Topu İle Zıp Zıp Oynadığı Görüntüler

Beren Saat in Tenis Topu İle Zıp Zıp Oynadığı Görüntüler Sosyal Medyada Beğeni Rekorları Kırdı..!Murat Dalkılıçın hız treniyle olan imtihanı.. Sosyal Medyada Beğeni Rekorları Kırdı..

  • ANKA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi 03:07

Kıymalı Arpa Şehriyeli Çorba Tarifi

Kıymalı arpa şehriyeli çorba tarifi Malzemeler yaklaşık 200 gram kadar dana kıyma 3 yemek kaşığı sıvı yağ yada 2 yemek kasigi tereyagi 1 yemek kaşığı domates salçası( isterseniz icine İki tane de domates rendeleyebili..

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi 03:10

5 Dakikada Aşırı Lezzetli Şehriyeli Yoğurt Çorbası Kolay Çorba Tarifi

Şehriyeli yoğurt çorbası için malzemeler 3 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı un Bir adet yumurta 2 litreye yakın Kaynar su Bir çay bardağı tel şehriye 1,5 su bardağı nohut (isteğe göre kullanmaya bilirsiniz) Üzeri için ..

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi 03:44

Tavuk Suyuna Çorba Tarifi

Malzemeler : Yarım tavuk göğsü, 2 su bardağı su, 1 bardak süt, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 çay bardağı tel şehriye, Tuz, İsteğe bağlı dere otu, maydanoz. Hasta çorbası olarak da bilinir Tavu..

Huzur Veren Görüntüsüyle Dağa Paralel Giden Drone 01:38

Huzur Veren Görüntüsüyle Dağa Paralel Giden Drone

Paramount Pictures'ın animasyonunun gerçeğe dönüşmüş hali! Video başlarken sanki gişe rekorları kıracak bir filmin açılış sahnesi gibi görünüyor. Fakat sadece İsviçre'nin Lepontine Alpleri'nde bir dağ olan Hübschhorn'un ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır 03:24

Evde Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır

Ayvalık Tostu Malzemeleri ( 2 kişilik ) 4 parça ayvalık tost ekmeği 12 ince dilim kaşar peyniri 6 adet sosis 7-8 ince dilim salam 5-6 dilim sucuk 1 adet domates 6 kaşık rus salatası 2-3 adet salatalık turşusu Hazırlanış..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil! 03:37

Yozgatlı Amcadan Muhteşem Siyasi Tahlil!

Sosyal medyada izlenme rekoru kıracak olan Yozgatlı Eyüp amcadan son dönem Türkiyesiyle ilgili yaşanan muhteşem anlatımlı dizeler.İzlemeyen ve dinlemeyen çok şey kaçırır.Bizden söylemesi.....

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 8 yıl önce