#Beş gün kala

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN 02:47

EVLAT NÖBETİNDE 1000.GÜN

35 EVLATLARINI PKK'DA SÖKEREK ALDILAR..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000 yataklı hastane inşa edecek 00:54

Wuhan, altı gün içinde koronavirüs hastalarını tedavi etmek için 1.000

Çin, Wuhan'da yeni koronavirüs bulaşmış hastalara adanmış 1.000 yataklı bir hastane inşa ediyor. Yetkililer tesisin Çarşamba günü bitirilmesini hedefliyorlar. Wuhan Huoshenshan Hastanesi inşaatı üçüncü gününe girdi. Şu a..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi 06:11

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor. Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi gör..

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup 06:22

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan - Zindandan Mehmed' e Mektup

Zindan iki hece Mehmedim lafta! Baba katiliyle baban bir safta! Bir de geri adam boynunda yafta... Halimi düşünüp yanma Mehmed im! Kavuşmak mı? ... Belki... Daha ölmedim! Avlu... Bir uzun yol... Tuğla döşeli, Kırmı..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

 Selçuk Yöntem  Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın 02:55

Selçuk Yöntem Sevmek Neymiş Birgün Anlarsın

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar ne yastık. Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık. Onu..

  • Candy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankarali Namik Istanbul Hovardasi Orjinal Klip 04:04

Ankarali Namik Istanbul Hovardasi Orjinal Klip

Hovarda (Söz) Gece gunuduz gezersın . Paraları ezersın . Gece gunuduz gezersın . Paraları ezersın . Amanin amanin . Bir sarısın bır esmer Kızları cok uzersın Tarabyada villası Cafcaflı arb..

  • PengoTV tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cıwan haco-Na Na 03:42

Cıwan haco-Na Na

Cıwan haco-Na Na- Nebêje min ez nikarim Werim ez cem te Şeva tarî ez dinalim Meme li hêviya te Ez dimrim, ez sax dimam Ji bona xatirê te Na na, keçê na Bes e ji derdê te Ez bi tenê, li min sar e Li hêviya te me Şev tar..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Halil Özçelik - Bad-ı Saba 04:22

Halil Özçelik - Bad-ı Saba

Bad-ı Saba şarkı sözleri ile Badı sabah selam selam söyle o yâre Badı sabah selam selam söyle o yâre Mübarek hatırı yâr yâr hoş mudur nedir Nideyim yitirdim yâr yâr, bulamam çare Mestane gözleri de yâr yâr yaş mıdır ne..

Damat Takımı - Fragman 02:00

Damat Takımı - Fragman

Yiğit, Ömer, Serdar, Onat ve Can liseden beri hiç ayrılmamış beş arkadaştır. Yaşları büyüse de kendileri çocuk kalmıştır fakat Yiğit’in evlenme kararı ile grup gençliğin bittiğini farkına varır. Hem geçmişe hem de Yiğit'..

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini 04:20

Grup Koridor - Kapatma Gözlerini

Neden ağlıyorsun Söyle be arkadaş Seni de benim gibi sevenler anlar Sil göz yaşlarını Boşver be arkadaş Onu da bir gün elbet terkeden çıkar Onu da bir gün elbet yok sayan çıkar Kapatma gözlerini yaşanacak çok şey var Sen..

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin 05:28

Ahmet Kaya - Saza Niye Gelmedin

Şarkılarım Dağlara (1994) - GAM MÜZİK Dinle Söz - Müzik: Anonim Derleyen: Ahmet Kaya Saza niye gelmedin Söze niye gelmedin Gündüz belli işin var Gece niye gelmedin Üç gün dedin, beş gün dedin Aylar oldu gelmedin Geçen..

  • PengoTV tarafından
  • 3.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferah Zeydan - Yanlışız Senle 04:19

Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

Zanneme Hiç Bitti Her Şey Diyip Gitmek Çok Kolaydır Bazen Acı Öyle Bir Şey Yaşaması Zor Olaydır Hatıralar Dalga Dalga Vurup Vurup Fırsatıyla Kalır Kalır Durur İntikamı Var Bir Gün Geçse Bir Gün Geçmez Ben Affetsem S..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..