#Beş gün kala

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı 00:31

Hunharca Ekmek Yiyen Dayı

Dayı öğrenci işi yapmış bir çorbaya beş ekmek yemiş . Çorbacı kesin çorba bizden ekmek parasını versen yeterli demiştir...

  • JET TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

Alişan İle Evli Olan Buse Varol'un Doğumdan Sonraki Müthiş Değişimi 09:14

Alişan İle Evli Olan Buse Varol'un Doğumdan Sonraki Müthiş Değişimi

Buse Varol bu kez doğum kilolarını vermesiyle gündem oldu. Buse Varol'un beş ay gibi bir sürede 21 kilo vermesi hayranlarından takdir topladı. İşte Buse Varol ve diğer ünlü isimlerin verdikleri..

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Baykuş Hop Hop İle Renkleri Öğren 03:38

Baykuş Hop Hop İle Renkleri Öğren

Baykuş HopHop çizgi filmin yeni bölümünü izleyin, sevgili arkadaşlar! En küçük çocuklar için eğitici çizgi dizide pembe baykuş Hop Hop oyun alanında yeni eğitici oyuncağı bulmuş: renkli silindirleri var. Çok ilginç oyunc..

  • ÇocukTV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buse Varol Kına Gecesi İçin 5 Ay Uğraştım 00:57

Buse Varol Kına Gecesi İçin 5 Ay Uğraştım

Alişan'ın eşi Buse Varol, bir kına gecesi öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu 00:56

ABD Irak ve Suriye'de Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu

ABD İran destekli Ketaib Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. ... ABD Savunma Bakanlığı'nın çok sayıda ölü olduğu bildirdiği yazılı açıklamasında ABD kuvvetleri, Irak ve Suriye'deki beş KH tesisine karşı, örgütün saldırı dü..

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu 02:30

Adel Sergeenkova, Kızlık Zarı Onarım Videosu

Bu görüntü, tekrar bakir gibi hissettiğini söylemeden önce muhteşem bir etkileyiciyi ve beş kızlık zarı onarım ameliyatı geçiren annesini gösteriyor. Khanty-Mansi Özerk Okrugu'nun orta-batı Rusya bölgesindeki Surgut kent..

  • PengoTV tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koronavirüs teşhisi ile karantinaya alınan sunucu Burak Akkul 01:45

Koronavirüs teşhisi ile karantinaya alınan sunucu Burak Akkul

Gezi programı sunucusu Burak Akkul, beş gündür korona pozitif tedavisi gördüğünü açıkladı...

Sosyal Medyada Corona Yalanları 05:14

Sosyal Medyada Corona Yalanları

Bu günlerde, Facebook ve Whatsapp gibi ağlarda Corona virüs ile çok sayıda yanlış bilgi dolaşıyor. Bu konuda en yaygın beş şehir efsanesini derledik. 1)Kendi kendine test. (10 saniye nefes tutma) 2)Sıkça su içmek (Tuzlu ..

  • PengoTV tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

İyilik yaptı kötülük buldu! 02:58

İyilik yaptı kötülük buldu!

YUFKA YÜREKLİ KADIN TEYZE 83 YAŞINDA. BİR KENARDA YILLARDIR BİRİKTİRDİĞİ ÜÇ BEŞ KURUŞ PARASI VARDI. YAĞMURLU BİR GÜNDE ISLANMASINLAR DİYE EVİNE ALDIĞI KADINLAR ONA UNUTAMAYACAĞI BİR KÖTÜLÜK YAPTI...

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri 01:40

Gıda Fiyatlarını Düşürmek İçin 5 Öneri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, gıda fiyatlarının düşmesi için beş maddelik bir çözüm önerisi hazırladı. Öneride tarladan markete kadar süreçte ÖTV ve KDV oranlarının düşürülmesi ve çiftçiye destek maddeleri yer aldı..

Türk kadını kendisini güzel buluyor! 01:55

Türk kadını kendisini güzel buluyor!

KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ? BU SORU ARALARINDA TÜRKLERİN DE BULUNDUĞU 11 BİN KADINA SORULDU. TÜRK KADINLARININ VERDİĞİ YANITLARLA TÜRKİYE BEŞ ÜLKE ARASINDA İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ. NASIL MI? İZLEYELİM....

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi! 01:32

Türkiye vaka sayısında dünya ikincisi!

KORONAVİRÜS TABLOSUNDAKİ CAN KAYIPLARI SON 24 SAATTE BEŞ KİŞİ DAHA ARTARAK EN YÜKSEK SEVİYEYE ULAŞTI. BİR GÜNDE 346 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN, HER 4 DAKİKADA BİR CANIMIZI KORONAYA KURBAN VERDİK....

Halıyı cereyan çarptı! 01:54

Halıyı cereyan çarptı!

BAĞCILAR'DA BALKONDA ASILI DURAN HALI, ELEKTRİK TELİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜNCE BÜYÜK BİR PATLAMA YAŞANDI. YÜREKLERİN AĞZA GELDİĞİ OLAYDA, BEŞ KİŞİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ...

Tavan alçıları yatağa düştü! 01:56

Tavan alçıları yatağa düştü!

ANKARA SİNCAN'DAKİ BİR APARTMANIN ÇÖKEN TAVAN ALÇILARI FACİYA NEDEN OLACAKTI. DEHŞETE UYKUDA YAKLANAN, ANNE VE BEŞ YAŞINDAKİ KIZI, CANLARINI KIL PAYI KURTARDI...

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ? 06:51

MAVİ VATAN TEHLİKEDE Mİ?

21. yüzyılda “Vatan” kavramının sadece yaşadığımız kara parçası olmadığını, beş farklı bileşenden oluştuğunu ????️ Anavatan: Yaşadığımız kara coğrafyası ve çevresi. ???? Eko Vatan: Gıda, su, orman ve hayvan varlığı. ??..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi 02:56

Rapunzel Ailesi - Uzun Saçlı Kız Hikayesi

Gerçek hayat Rapunzels bir aile gibi - Anne Tere Lynn Svetlecich Russell, 43, ve kızları DÖRDÜNCÜ üzerinde METRE bir kombine saç uzunluğuna sahip. anne-beş o bir bebek beri kilitleri akan vardı ve kocası Chip, 47, yabani..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı 03:29

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı

Türkiye'ye Afrin'den Havan Mermileri Atıldı TSK: Afrin'den havan mermisi atıldı, karşılık verildi. 20 Ekim 2016 12:24 Türkiye'ye Afrin'den havan mermileri atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder TSK:..

300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..