#Beş gün kala

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..

Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti  İzle 01:51

Banvit 83-74 Monaco Maç Özeti İzle

Banvit finalde Banvit, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu 83-74 yenerek finale yükseldi Banvit: 83 - Monaco: 74 Salon: Santiago Martin Arena Hakemler: Srdan Dozai (Hırvatistan), Marek Cmikiewicz (Polonya), Tomas Jasevicius (..

Ali Babanın Bir Çiftliği Var 10:32

Ali Babanın Bir Çiftliği Var

Ali babanın bir çiftliği var, Çiftliğinde kuzuları var. Mee mee diye bağırır. Çiftliğinde Ali babanın. Ali babanin bir ciftligi var, Çiftliğinde inekleri var, Möö möö diye bağırır, Çiftliğinde Ali babanın. ..

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

Piyano İzle 1:30:01

Piyano İzle

Filmin başrollerinde Elijah Wood, John Cusack, Kerry Bishé gibi ünlü isimleri izleyeceğiz.Film'in konusuna gelecek olursak,Hitchcock ve Argento’ya göndermeler yapan şık polisiyede, bir klasik müzik piyanisti kendini kati..

Özge Ulusoy Olay Sözler 01:17

Özge Ulusoy Olay Sözler

Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu ‘Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?’ sorusuna ‘Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar…’ yanıtını verdi.. Öğrenci: Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı 02:26

Görenleri Şaşırtan Ay Yıldızlı Buzağı

Adıyaman’da dünyaya gelen buzağının üzerindeki ay yıldız görenleri şaşırtıyor. Adıyaman merkeze bağlı Bebek köyü Şiraz mezrasında Mehmet Lütfü Gürbüz’e ait inek doğum yaptı. İlk önce üzerindeki ay yıldızı fark etmeyen a..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!! 10:16

Nihat Hatipoğlu - Bunu Yapmayanın Vay Haline!!

Nihat Hatipoğlu Sohbetleri ile mest ediyor.. Hz. Peygamber (sav) mescidde minbere çıktığında üç kez üst üste 'amin' dedi. Daha sonrada şöyle açıkladı; Ben minberdeyken Cebrail geldi ve 'ramazan ayı gelmesine rağmen içki..

  • ANKA tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fury Film İzle 2:14:38

Fury Film İzle

Film, 1945 yılında İkinci Dünya Savaşı’nın son anlarını anlatıyor. Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman’dan oluşan birlik, 300 düşman askeriyle karşı kar..

  • Tv Series tarafından
  • 11.762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuralsız Film İzle 1:59:17

Kuralsız Film İzle

Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısını bu hiyerarşik yapı üzerine inşa ettiğini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanmaya karşı çıkan Tris, hem çevresindeki insanla..

  • Tv Series tarafından
  • 19.492 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Yalnız Değildir 02:18

Katar Yalnız Değildir

Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Yemen, Libya ve Maldivler, Doha yönetimiyle diplomatik ilişkileri kestiğini duyurmuşlardı. Gündeme bomba gibi düşen bu olaylar Türkiye taraf..

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı 02:59

Türkiyenin En Zengin Dilencisi 450 Bin TL Parası Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan İl Müftülüğü’nün karşısındaki Şehreküstü Camii önünde dilencilik yapan bir kişiden şüphelenenler polis ve zabıta ekiplerini aradı. Bölgeye giden pol..

Anadolu Kartalları Film İzle 1:59:45

Anadolu Kartalları Film İzle

Özet ve Detaylar Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Onlar, gökyüzüne hakim birer pilot olma hayaliyle yaşayan genç havacılar. Hayalleri yükseklerde fakat hedefe giderken yaşadıkları bin türlü zorluk, aile, sevgili hasre..

  • Tv Series tarafından
  • 5.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final) 00:48

Anne 33. Bölüm 2. Fragman (Final)

Star TV’nin duygu yüklü dizisi Anne son bölüm ekrana geldi. Anne son bölümde, Zeynep geçmişindeki acı gerçeği nihayet öğrendi. Gönül’ün tam yirmi beş yıl, onu korumak için suçsuz yere hapis yattığını anlamıştır. Bu zaman..

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:36

Şırnak ve Mardin'de 12 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak ve Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda bir terörist yakalandı, 6 terörist etkisiz hale getirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Şırnak'ta bölücü terör örgütüne yönelik operas..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle 1:29:33

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölüm İzle

Unsere Mütter Unsere Väter 1.Sezon 1.Bölümünü Full Hd Film Türkçe Altyazılı Yabancı Dizi İzle Unsere Mütter Unsere Väter season 1 episode 01 Unsere Mütter Unsere Väter s1e01 Berlin, 1941. Beş arkadaş Avrupa’nın çehresini..

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Çizgi Ötesi - Flatliners Türkçe Altyazılı Fragmanı

Çizgi Ötesi - Flatliners / Türkçe Altyazılı Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli bir deneye kalkışır: birbirlerinin kal..

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiya  Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı 01:00

Kolombiya Eln Örgütü Rus Rehineyi Öldürdüğünü Açıkladı

Kolombiya’nın, FARC’tan sonra en büyük gerilla hareketi olan Ulusal Kurtuluş Ordusu (ELN) elindeki Rus rehineyi öldüklerini açıkladı. ELN örgüt liderlerinden Yerson Reuters’e yaptığı açıklamada, Kolombiya’nın Choco bölg..

Flatliners  (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı 01:39

Flatliners (Çizgi Ötesi) 3.Fragmanı

Flatliners ( Çizgi Ötesi ) 3.Fragmanı Yayınlandı. Çizgi Ötesi - Flatliners / 3. Fragman Öldükten Sonra Bize Ne Olur? Çizgi Ötesi/Flatliners’da, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisi, çok tehlikeli ..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Yonca Evcimik   Abone 04:03

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakamlara göre sayıları 2 bin beş yüzü aşan sığınmacılar, yaklaşan kışla birlikte çadırlardaki zorlu yaşam şartları..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..