#Beş gün kala

Take Two 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:29

Take Two 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Take Two 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Haziran Perşembe Günü ABC'de Take Two 1x02 Promo/Preview The Smoking Gun Take Two Season 1 Episode 2 Promo Take Two 1x02 Promo The Smoking Gun (HD) » Ta..

Günün En Güzel Haberi: Türk Polisi Yine Duygulandırdı 01:28

Günün En Güzel Haberi: Türk Polisi Yine Duygulandırdı

Şanlıurfa'da gittiği hastaneden eve dönmeye çalışırken kaybolan ve 2 gün boyunca dışarıda kalarak açlıktan bitkin düşen Alzheimer hastası 85 yaşındaki Suriye uyruklu yaşlı kadın, polis tarafından fark edildi. Evinin yolu..

Doğa Rutkay'dan Samimi İtiraf Paldır Küldür Doğurdum 02:58

Doğa Rutkay'dan Samimi İtiraf Paldır Küldür Doğurdum

Geçtiğimiz gün ikiz bebeklerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Paldır küldür doğurdum dedi. Üç gün önce ikizlerini kucağına alan oyuncu Doğa Rutkay Kamal, hamileliği sür..

  • BETA tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun 03:57

Çınare Melikzade - Oy Beni Vurun Vurun

Sözler: Dışım çiçek açmiş belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim Var . Oy beni vurun vurun Nedur çektuğum zulüm Şu dünyanun yükini B Ir ben mi omuzladım oy. Gün geçer gece olur Gecem geç..

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show 01:31

Aleyna Tilki Reynmen Elaya Eleştiri - Çomar Show

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme) 14.07.2019 Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 mil..

  • BETA tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen  - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf Sokabiliyorum Ağla 01:30

Aleyna Tilki Çomar Show Reynmen - Ne Güzel Şarkılar Yapmışım Açıp Laf

Reynmen'in Ela şarkısının ilk gün rakamı belli oldu (Aleyna Tilki'den gönderme). Ünlü fenomen Reynmen'in İlk gün 15 milyon izlenmezse Instagram'ı kapatırım” dediği yeni şarkısı Ela, YouTube'da 24 saatte 18 milyon kez tı..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat 02:49

Bu Yazın Trendi Giyilebilir Sanat

Her sezon değişen trendler arasında modayı takip etmek hepimizi yoruyor. Ne yapalım, yapacak başka bir şey de yok ki... dediğinizi duyar gibiyim. Oysa moda, içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtulmak için her geçen gün da..

  • BETA tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Kültürel genel bakış;  Yaya Geçidi farkındalığı ve Yayalara Saygı, 01:21

Kültürel genel bakış; Yaya Geçidi farkındalığı ve Yayalara Saygı,

Kültürel genel bakış; Yaya Geçidi farkındalığı ve Yayalara Saygı, sizce toplumların yada bireylerin hangi yönünü gün yüzüne çıkarıyor ? Yaya Geçidi farkındalığı ve Yayalara Saygı, sizce toplumların yada bireylerin hang..

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gönlümde,  Açmadan Solan Bir Gülsün 00:53

Gönlümde, Açmadan Solan Bir Gülsün

Gönlümde, Açmadan Solan Bir Gülsün ???? Her Zaman Gamlıyım, Her Zaman Üzgün... Beklerim Yolunu Aylar Boyunca... Yeter ki Gel Bana ???? Senede Bir Gün... Senede Bir Gün.....

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ???? 00:15

Bunun bir duvar resmi olduğuna kim inanır ????

???? Gözünüze yaş, tekerinize taş değmesin. Harika bir gün olsun hepimiz için, enerjisi bol, güzel haberler alacağınız, yüzünüzden kahkahanın eksik olmayacağı, bolluk bereket içerisinde, dertsiz tasasız bir gün olsun.....

  • PengoTV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor 03:34

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor

Hesabıma Yazıyor; Gün batınca zor gelir Karanlık daha beter Yoluma bir ışık yaksan Ya da gelsen o bana yeter Soru sorsam kim bilir? Bu günler nasıl geçer? Sonuma yakınım artık Belki derdim böyle biter Yanıyorum yine a..

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:25

Tan Taşçı - Sevda (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Hep canımı yakar yüzüme bakar En çirkin haliyle önüme çıkar yalnızlık Bende kara bir talih bunca yıl geçti Gelmedin üstüme zalim mutluluk Sevda, bunca yıl bekletip bir gün elbet dönecek mi Sevda, bu büyük yalnızlığın he..

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor- 25:16

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor-

Türkiye'de asgari ücretle çalışan bir kişi 1 aylık maaşı ile kaç oyun alıyor? Almanya'da İspanya'da ya da Malezya'da çalışan kaç oyun alıyor? Bir Ps4 + 1 Oyun için bir Türk kaç gün bir Alman kaç gün çalışmalı?..

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Siyasette koronavirüs salgını! 01:44

Siyasette koronavirüs salgını!

KORANİVÜRÜS SİYASETİ DE ETKİSİ ALTINA ALDI.. ÖNCE BİNALİ YILDIRIM, ŞİMDİ DE BÜLENT ARINÇ..TESTİ POZİTİF ÇIKANLARA HER GÜN YENİ BİR İSİM EKLENİYOR. CHP'DE DE SALGINA YAKALANANLARIN SAYISI HER GÜN ARTIYOR...

Akbaşlar tehlikede 03:34

Akbaşlar tehlikede

Amerika ve Avrupa ülkeleri tarafından büyük talep gören ve kıymeti bilinen Akbaş ırkı köpekler, Eskişehir’de kimliği belirsiz şahıslar tarafından vurularak öldürülüyor. Her geçen gün caniler yüzünden sayısı azalan Akbaş ..

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor 02:12

Meclis -Kısa Çalışma- Dönemine Geçiyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi de kısa çalışma dönemine geçiyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Genel Kurul’un üç gün yerine iki gün çalışması gündemde. Ayrıca meclis güvenlik yönetmeliğinde dikkat çeken bir değişiklik ..

Melik Evren - Çaresiz 04:09

Melik Evren - Çaresiz

Çaresiz şarkı sözleri ile Dert, bir gün biter Güneş doğаr Gün аydınlаnır umutlаr gelir yeniden Bir şаrkı söylersin içinden Kimse duymаsın diye Ağlаrsın, sessiz sessiz kuytu köşelerde Kimselere diyemezsin İçinde hаpse..

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti 01:31

Genç anne koronavirüsten hayatını kaybetti

DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇALI HENÜZ İKİ GÜN OLDU… 32 HAFTALIK DOĞAN KIZ BEBEK, KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN ANNESİNİ DAHA DOĞDUĞU GÜN KAYBETTİ... TALİHSİZ ANNE, BEBEĞİNİN KOKUSUNU İÇİNE BİR KEZ BİLE ÇEKEMEDİ.....

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı! 01:28

3 aydır beslediği kuşu evden kaçtı!

BEBEKKEN ALDIĞI MUHABBET KUŞU 5 GÜN ÖNCE EVDEN KAÇTI... O GÜN BUGÜNDÜR, LİMON ADINI VERDİĞİ KUŞUNU ARAYAN 11 YAŞINDAKİ IRMAK'IN GÖZYAŞI DİNMİYOR...habe..

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti 01:39

Buzda kayıp düştü, hafızasını kaybetti

İSTANBUL'A BİRKAÇ GÜN ÖNCE YAĞAN KAR HEMEN HEMEN HERKESİ MUTLU ETTİ, AMA O GÜNLERDE TALİHSİZLİK YAŞAYANLAR DA VARDI..17 YAŞINDAKİ GENÇ, BUZDA EĞLENİRKEN KAYARAK DÜŞTÜ... DÜŞERKEN ALDIĞI DARBEYLE YAŞADIĞI 2 GÜN HAFIZASIN..

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun 02:59

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun

Söz ve Müzik: Yol’a Düş Klarnet: Gökhan Arslan ÖMRÜM SENİN OLSUN Yüzün,gecenin esmer gölgesidir sevdiğim Getir gözlerini canım,kederinden öpeyim Ömrüne gün, yalnızlığına yoldaş olaydım Sen mutlu ol da canım,harcanan b..

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya 05:19

Son Durum I Manavgat'taki yangın kontrol altına alınamıyor I Antalya

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerinde iki gün önce başlayan ve 36 saat sonra kısmen kontrol altına alınan yangında, üç kişi yaşamını yitirdi, 58 yaralının tedavisi sürüyor. Manavgat’ta alevler nedeniyle gökyüzü kızı..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Büyükada’da İSKİ kazısında tarihi keşif 06:31

Büyükada’da İSKİ kazısında tarihi keşif

İstanbul'da, her gün binlerce insanın ziyaret ettiği Büyükada'da İSKİ'nin yaptığı kazı çalışmaları sırasında Bizans Dönemine ait olduğu tahmin edilen su sarnıcı kalıntıları bulundu. Gün yüzüne çıkan tarihi su sarnıcı kal..

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum' 06:35

Metin Öztürk- 'Ben iki adayın dışında bir aday çıkacağını düşünmüyorum

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, seçimlerde 2 aday dışında bir adayın çıkacağını düşünmediğini belirterek, İki adayın dışında çıkacak aday Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur. Şovu yapmış olur, 3 gün,..

Türkiye'nin en büyük su altı arkeolojisi araştırma gemisi suya iniyor 07:00

Türkiye'nin en büyük su altı arkeolojisi araştırma gemisi suya iniyor

Antalya'da yapımı devam eden dünyanın en büyük ikinci en donanımlı su altı arkeoloji araştırma gemisi, suya inmek için gün sayıyor. UPL ismini taşıyacak modern gemi ile Türkiye sahillerinin su altı gün yüzüne çıkarılacak..