#Beş gün kala

Gizli örgütler varlığını hala sürdürüyor mu? 2:14:47

Gizli örgütler varlığını hala sürdürüyor mu?

İnsanlık tarihi hep bir iktidar ve güç savaşına sahne oldu... Bu mücadele gizli ve gözlerden uzaktı. Onlar gün geldi krallara kafa tuttular gün geldi tarihin gizli sayfalarında kayboldular. Dünyayı yönettiği iddia edilen..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 yıl önce
UTANIYORUM! 29:15

UTANIYORUM!

Bankaların Kar Etmediği Gün Yok! SİLİN O BORÇLARI! BİR AYDA KAR ETMESİNLER!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deniz Tekin - Böyle 05:06

Deniz Tekin - Böyle

Yaşanmamış ve bitmemiş işler var tembelliğimizden Gidilmemiş görülmemiş yerler aynı sebepten Bi gün kaçarız da söz veremem henüz evde değilim Basıp gidemeyiz sağ şeritten kaç kere dedim Bana inan düşündüm gelmeyi ama ..

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO] 04:01

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Her eyes, her eyes Gözleri, gözleri make the stars look like they're not shining yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Her hair, her hair Saçları, saçları falls perfectly without her trying Uğraşmadığında bile mükemm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası 07:18

Amerikanın Japonyaya Attığı Atom Bombası

Hiroşima'ya atom bombası saldırısı, II. Dünya Savaşı'nın son aşamasında 6 Ağustos 1945[2] Pazartesi[3] saat 08:15'te Amerika Birleşik Devletleri'nin Uranyum-235 tipi atom bombası Little Boy (Küçük Oğlan) ile gerçekleşt..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara 03:49

Ufuk Çalışkan - Yeni Limanlara

Şarkı sözü: Belki bir gün gelir diye Beklersin belki bir gün Ama o gelmez Prangalı hayaller kurupta Onu yaşatırsın orda Ama o gelmez Umutsuz yarınlar Umutsuz bakışlar O umutlar yok artık Kimse arayıp sormaz Kimse kap..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak 06:04

Gökhan Türkmen Ft. Aslı Demirer - Korkak

Dünden beri.. İçimde bir sıkıntı yokluyor beni Anlıyorum yakmışsın gemileri Seviyordum biliyordun ve gidiyordun Geri alabilmek mümkün olsa herşeyi İnandırmaz mıydım aşka seni Hem seni hem o taş kalbini Gider mi insan ç..

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım 05:16

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım

Teninden, gözlerinden Söküp atmak kolay mı yüreğinden Bir resim kalır bugün Yeni doğan güneş gibi gökyüzünden Dilim varmaz Kalır durmaz Sonu görmek kolay mı gün geçmeden Duvarlardan kavuşmalardan sıkıldım bunal..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Hande Yener - Hasta 03:47

Hande Yener - Hasta

biri benden bişey çaldı geri alıcam az kaldı sana doğru bi yol vardı bulucam söz az kaldı tuhaf geçen bi gün daha umutlarım yarında yanında olamazsam savaş çıkar kolaycaaa ikimize karşı bir rüzgar var ama bize aşkt..