#Beş gün kala

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Ayda - Boğaz'da Yangın Var 04:27

Ayda - Boğaz'da Yangın Var

Neyin çarpması bu? Bir iç deniz gibi durgunluğa teslim Çöktüm dizlerimin üstüne Ne acı, aşkı yalnız yaşaması... Kaç ya da dur, Git ya da kal! Gölgen benimle... Gün değil, ay değil; Gelmedin doldu Neredeyse, bir ..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Ali Tolga - Hadi Gülümse 03:26

Ali Tolga - Hadi Gülümse

Çok zaman geçti görüşmeyeli sevgilim Aklımdan hiç çıktın mı ki hiçbir an benim Belki beni yanlış anladın biraz kesin Ama en güzeli affet artık böyle bitmesin Aylar geçti günler sensiz açmıyor güller Yüzümdeki pişmanlığ..

Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Pink Floyd - Frank Zappa 02:10

Pink Floyd - Frank Zappa

Frank zappa (guitar) Tony duran (slide guitar) George duke (tack piano) Sal marquez (trumpet, vocals) Chris peterson (vocals) Joel peskin (tenor saxophone) Mike altschul (baritone saxophone, piccolo) Erroneous (electric ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nefret  Zeliş Sarhoş Oluyor 04:42

Nefret Zeliş Sarhoş Oluyor

Film, baraj yapımı için Anadolu’da bir köye giden mühendis Kenan ile Zeliş’in hikâyesini anlatır. Kenan, susuz kalmış köyler için baraj yapan bir ekibin içindedir. Gittiği köyde Zeliş adında genç bir kadınla tanışır. Yağ..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar  Hülya Sözer 04:20

Sensizliğe Söylendi Bütün Şarkılar Hülya Sözer

Sensizlige söylendi bütün sarkilar yoksun diye aglayip esti rüzgarlar erede o sevgiler, o mutluluklar özledim çok özledim gel yagmur gözlüm bir gün biter diyorlar bu ayriliklar kaç bahardir bekledim geçiyor yillar kirpig..

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri 01:56

Cin Çıkarma Seansında Yaşadıklarım Kafir Cinleri

Gеrçеktеn оn-оn bеş gün bоуunса kеndisi gесеlеri sürеkli bаğırıуоrdu vе birçоk dоktоrа götürdüler ama çаrе bulunаmаdı. Bir gün dеdilеr ki, “Hоса kаrаr vеrdi bugün gеlесеk о Cinlеri hаstаnın bаşındаn аlасаk. Eğеr hаstа сi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy 02:31

Kıbledere Köyü'nü İlk Terkeden Ailenin Yaşadığı Olaylar Cinli Köy

Muğla’nın Kıbledere Köyü’ndede yaşananlar gazetelere çıkmış daha sonrada filmlere konu olmuştu. Köy artık bomboş bir harabe halinde. Köyü terkedenler ise hala bu konu üzerine konuşmak istemiyor. Hepsinin belli nedenlerle..

  • ZULMA tarafından
  • 15.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..