#Beş gün kala

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum 06:26

Bakırköy'de dehşeti yaşayan kadın- Korkudan 1 aydır evden çıkamıyorum

Bakırköy'de eşinden 2 yıl önce boşanan 29 yaşındaki Rüya K., eski eşi Tarık K. tarafından önce işyerinde daha sonra evinde darp edildi. Kadının darp edilme anları iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İdd..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret 06:28

Cezaevlerinde 'HES kodlu' ziyaret

Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürlüğü Sağlık ve Basın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Serdar Yılmaz, 1 Eylül’den itibaren bilimsel kurulun tavsiye kararı ile HES kodu uygulamasını hayata geçirdik. Yaptığımız kontroller..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı 06:28

Köy Kadınlarının Zorlu Tandır Ekmeği Yapma Telaşı

Doğu ve Güneydoğu’nun özellikle kırsal bölgelerinde ve köylerinde yaşayan kadınlar geçmişten günümüze kadar gelen zorlu tandır ekmeği yapımı telaşını sürdürüyor. Bitlis’te de köyde yaşayan kadınlar, kendi ürettikleri buğ..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Gölge Kaya - Hükümdar 03:14

Gölge Kaya - Hükümdar

Hükümdar şarkı sözleri ile Ruhunu güneşe aşmış kadınlar Cesetlere sarılan çocuklar Duy sesimi ey gökteki hükümdar Yitip gidiyor Emine Bulut'lar Şiir bakışlı çocuklar ağlıyor Uçurtmaların ipleri kopuyor Bir petrol iç..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Oğuzhan Koç - Küskün 02:56

Oğuzhan Koç - Küskün

Küskün sadece YouTube'da yayında! Söz & Müzik: Oğuzhan Koç, Çağrı Telkıvıran Aranje: Çağrı Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Çello: Onur Nar Mix&Mastering: Özgür Yurtoğlu Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik) 04:03

Oğuzhan Koç - Hesabıma Yazıyor (Akustik)

Akustik Gitar: Doğukan Aydın Mix: Akın Erdem Kadız Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Prodüksiyon Amiri: Aytaç Bilgin Prodüksiyon Asistanı: Mustafa Aksoy Styling: Lu Style..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 36 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm 1:53:25

Kuzey Güney 4. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey ve Güney geçmişi konuşurken, Tekinoğlu Ailesi’nin ve Güney’in sırrı gün yüzüne çıkıyor.nnBir yanda yaşadığı öfke nöbeti, diğer yanda Kuzey’in aşk dolu şefkati, Cemre’nin farkında bile olmadığı duygularını harekete ..

  • Dizi TV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce