#Beş gün kala

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Hamilelikte 41.Hafta 01:17

Hamilelikte 41.Hafta

Gebelikte gün aşımı nedir, neler yapılmalıdır?..

  • SAGLIK tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eşeğemi İnanıyorsun Banamı? 01:03

Eşeğemi İnanıyorsun Banamı?

Bir gün Nasreddin Hoca nın komşusuna eşek lazım olmuş.Hocadan isteyim demiş.ve Hoca nın kapısını çalmış hoca kapıyı açmış. -Ne oldu demiş Komşusu -Eşeğini alabilirmiyim hocam demiş. Hoca -Eşek evde değil demiş. Komşusu t..

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar 00:54

İlk Öpücük Ve Sonrasında Yaşananlar

İki bebeğin birbirlerini defalarca öptüğü ve sonra kahkahalara boğulduğu video en çok izlenenler arasına girdi. Videonun nerede ve ne zaman çekildiği bilinmiyor. Ancak internete yüklenir yüklenmez pek çok site bebeklerin..

  • KAPALI SET tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niloya Kayıp Hd İzle 05:47

Niloya Kayıp Hd İzle

Niloya tüm gece abisinin proje ödevine yardımcı olmak için uyumamıştır. Bu yüzden çok uykusu vardır. Gün boyunca keçi, Tospik ve arkadaşları yüzünden uyuyamaz. Sonunda saklambaç oynarken uyuduğu yerde kalır. Ailesi ve ..

Romantik Komedi Türk Filmi İzle 1:50:01

Romantik Komedi Türk Filmi İzle

Esra işinde mutsuz bir kadındır. Başındaki işvereni ona sürekli baskı yapmaktadır. Sevgilisi ise son derece çekilmez biridir ve onunlada sorunlar yaşar. Bir gün canına tak eder ve hem işinden hem de sevgilisinden olaylı ..

  • Tv Series tarafından
  • 7.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle 05:51

Niloya Sakarlığım Üstümde Hd İzle

Niloya o gün çok sakardır. Resim yaparken duvarı boyar. Duvarı silerken, vazoyu kırar. Vazoyu yaptım derken yastık kılıfını yırtar. Niloya bugün gerçekten çok sakardır. Annesine tüm bu olanları nasıl açıklayacaktır!..

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle 01:15

Süper Yetenek Türkçe Dublajlı Fragman Hd İzle

Himalayalarda yaşayan Bodi bir Tibet çoban köpeğidir. Yaşadığı köyün koruyuculuğunu yapan babasının yerini almaya hazırlanmaktadır. Fakat Bodi babasının yerini almak için uygun olmadığını daha çok erken olduğunu düşünmek..

Cinselliği Bol Bulunduran Yabancı Diziler 01:08

Cinselliği Bol Bulunduran Yabancı Diziler

İzleyici sayıları gün geçtikçe artan ve yayınlandıkları ülkeler dışında da sıkı takipçileri olan dizilerden, içinde cinselliği fazlaca kullanan yabancı dizileri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim.Yorum ve önerile..

  • ANKA tarafından
  • 12.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Olay Olay!Bahar Candan Stüdyodan Kovuldu! 03:52

Olay Olay!Bahar Candan Stüdyodan Kovuldu!

İşte Benim Stilimde ukala tavırları gün geçtikçe artan yarışmacı adayı Bahar Candan Emine ile yaptığı tartışmadan sonra gösterdiği antipatik tavırlarından dolayı Nur Yerlitaş tarafından stüdyodan kovuldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ateist Dediğin Böyle Soru Sorar - Mehmet Yıldız 04:10

Ateist Dediğin Böyle Soru Sorar - Mehmet Yıldız

Allah kainatı yarattıysa Allah'ı kim yarattı? Evren tesadüfen mi oluştu ? Evrim Teorisi gerçek mi ? Gün geçtikçe çürüyen ateizm teorilerinin soru işaretlerine bir cevap daha geldi. İyi seyirler...

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle 02:19

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 2.Fragmanı Hd İzle

Manhattan şehrinde sahibi Katie ile güzel bir hayat yaşayan Max in hayatı anlatılmaktadır. Apartman dairesinde kalmaktan bir sıkıntısı olmayan Max, bir gün sahibinin eve yeni bir köpek getirmesiyle morali bozulur. Gözden..

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle 02:31

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı Türkçe Dublajlı 3.Fragmanı Hd İzle

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminin konusu, Manhattan şehrinde bir apartmanda sahibi Katie ile güzel bir hayat süren Terrier türü Max, sahibinin bir gün eve kırma bir köpek olan Luke'u getirmesiyle gözden düştüğünü h..

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman 00:43

Cesur ve Güzel 18. Bölüm 2. Fragman

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı ka..

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle 09:29

Biz İkimiz 29. Bölüm İzle

Arda ile Ceren bugün de gizemli kitaptaki Biriktirir, her gün dışarı konur. Artıklara veda temizliğe merhaba bilmecesini çözmek için uğraşırlar...

Sahtekarlık Değil Alçaklık Filiz Akın & Kartal Tibet 02:30

Sahtekarlık Değil Alçaklık Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Darmaduman - Nesrin Kopuz 01:28

Darmaduman - Nesrin Kopuz

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. ‘Unutmaya çalış!’ deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Namazda Okuduğun Ettehiyyâtü'nün Sırrı Nedir- - Mehmet Yıldız 23:30

Namazda Okuduğun Ettehiyyâtü'nün Sırrı Nedir- - Mehmet Yıldız

Her gün namazda onlarca kez okuduğumuz, okurken içerisinde selam verdiğimiz Ettehiyyâtü'nün acaba sırrı nedir? İyi Seyirler.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım 01:01

Fazilet Hanım ve Kızları 2. Tanıtım

Star Tv’de yayınlanmak üzere yeni dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor. Fazilet Hanım ve Kızları isimli drama dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise daha önce Karagül dizisinin de y..

70'lik Dedenin Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanması 05:46

70'lik Dedenin Vücut Geliştirme Şampiyonasına Hazırlanması

Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası 50 artı yaş gurubu kategorisi için hazırlanan 70 yaşındaki Ruhi Yılmaz isimli dedenin spor aşkı görenleri hayrete düşürüyor. İki torunu ile birlikte her gün spor salonuna giden Ruhi D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu 02:57

Eski 45' likler Olmaz Olsun Sezen Aksu

Olmaz Olsun, Sezen Aksu'nun 1976 çıkışlı üçüncü 45'liğidir. Bu 3. kırkbeşlik sayesinde giderek ünlenen Sezen Aksu bir yılbaşı gecesi televizyonda söylediği Olmaz Olsun şarkısıyla ertesi gün tüm Türkiye'nin konuştuğu ünlü..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:32

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle

Dipper bir gün ormanda Gizemli Kulübenin tabelalarını asarken Esrarengiz Kasaba'daki gariplik ve gizemleri anlatan 30 yıllık bir günlük bulur. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Cebelitarık'ta Brexit Endişesi 01:43

Cebelitarık'ta Brexit Endişesi

Brexit yani İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılıyor olması sadece İskoçya'da değil, İngiltere'nin denizaşırı toprağı Cebelitarık'ta da endişe yarattı. İspanya sınırındaki Cebelitarık'ta, halkın yüzde 96'sı, 23 Hazir..

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi 02:00

Milano Moda Haftası'nda Gucci esintisi

Milano Moda Haftası başladı. New York ve Londra’nın ardından modanın duayen isimleri 6 gün boyunca yeni koleksiyonlarını İtalya’nın moda başkentinde sergileyecek. 22 Şubat çarşamba günü Gucci’nin defilesi sergilendi. Gu..

Ortama Göre Renk Değiştiren Saç Boyası 00:37

Ortama Göre Renk Değiştiren Saç Boyası

Şok olacaksınıııııızzz!!!!! Saçlarınızın bir gün içinde siyahtan kızıla, kızıldan sarıya dönmesini ister miydiniz? Aynı günde Charlie’nin üç farklı meleği gibi olabileceğiniz bu saç boyası size bu harika yeniliği sunuyor..

Çil Horoz  Hülya Avşar Sabah Sporu 03:34

Çil Horoz Hülya Avşar Sabah Sporu

Filmde, evli bir adama âşık olan bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayten iki üvey ablası ve eniştesi ile aynı evde yaşar. Bir fabrikada işçi olarak çalışan Ayten, mahalleden Hasan adında bir adama âşık olur. Evli olan Hasa..

Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı! 03:55

Kısmetse Olur - Melis Damatlar Evini Bastı! Gözyaşlarını Tutamadı!

Kısmetse Olur 22 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Kemal Melis'in ilk gün giydiği kıyafeti hatırlamayınca kıyamet koptu. Melis, Kemal'in kendisiyle ilgili hiç bir detayı önemsemediğini iddia ederek gözyaşlarını tutam..

  • ANKA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi 05:54

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Selin Baygüneşli, Merve Sevin'in klas, tarz ve elit göründüğünü söyleyince Bahar Candan çığlık attı. Nur Yerlitaş ise Merve'ye sen ne zaman ..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce