#Beşiktaş kaybedince denize giren taraftar

Futbolun Olmazsa Olmazı Taraftarlar 01:15

Futbolun Olmazsa Olmazı Taraftarlar

Kimi tutkulu, kimi delilik sınırında. Kimi centilmen, kimiyse şiddet yanlısı... Dünyanın en sevilen sporu futbolun taraftar profilini sizin için çizdik...

  • JET TV tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonsporlu Taraftarın Sevinci Sosyal Medyayı Salladı 00:38

Trabzonsporlu Taraftarın Sevinci Sosyal Medyayı Salladı

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 yendiği maç sonrası Trabzonsporlu bir taraftar, tribünde amuda kalkarak dans etti. Taraftarın bu ilginç hareketi sosyal medyada büyük ilgi gördü...

  • PengoTV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi 02:39

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi

Abd'de Bir İlk! Başörtülü Vekil Ilhan Omar Meclise Girdi Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı olduğu seçimler sonucunda, Somali göçmeni llhan Omar da Temsilciler Meclisi'ne giren ilk başörtülü vekil ol..

Aboubakar'ın İlk Yarıda Bulduğu Gol Ofsayt Nedeniyle Sayılmadı 01:58

Aboubakar'ın İlk Yarıda Bulduğu Gol Ofsayt Nedeniyle Sayılmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Benfica'yla 3-3 berabere kaldı. Kara Kartal ilk yarısını 3-0 geride tamamladığı maçı ikinci yarıda 3-3'e getirirken, tur umutlarını da son hafta Kiev deplasmanında oy..

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi 03:06

Fikret Orman'a Süt Kupası Tepkisi

Geçtiğimiz pazar günü oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman skandal bir açıklama yaptı. Kulüplere milyonlarca lira katkı sağlayan Ziraat Türkiye Kupası için süt..

Aboubakar Takım Otobüsüne Binmedi! 00:34

Aboubakar Takım Otobüsüne Binmedi!

Beşiktaş'ta 39'uncu dakikada kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakan Vincent Aboubakar, üzgün bir şekilde stattan ayrıldı. Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Vincent Aboubakar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte takım arkadaşla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı 00:46

Pepe İçin Hoş Geldin Şarkısı

Beşiktaş'ın Portekizli stoper Pepe'yi renklerine katması Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarları sevindirdi. Erzincan'dan da bu sevince ortak olan müzisyen Hüseyin Alan, Keke adlı şarkıyı Pepe için uyarlayıp sosyal medya üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Kartal Negredo'da Son Aşamaya Geldi 01:09

Kartal Negredo'da Son Aşamaya Geldi

Beşiktaş, golcü transferinde Alvaro Negredo için düğmeye bir kez daha basıyor.Valencia ile Kanada'da kampta olan 31 yaşındaki İspanyol golcü bugün ülkesine dönmesiyle siyah beyazlılar da Negredo ile masaya oturacak.Başka..

  • OFSAYT tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fikret Orman Lens'i Beın Sports'ta Açıkladı 02:28

Fikret Orman Lens'i Beın Sports'ta Açıkladı

Lens istediğimiz bir oyuncu, o da Beşiktaş'ı çok istiyor. Biz Lens'i, o da Beşiktaş'ı tanıyor. Burada bir yıl oynadı. Artık sabrın sonu selamettir diyelim. Lens yarın Türkiye'ye gelebilir. Son detaylar kaldı, pazartesi y..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı 00:17

Aboubakar'dan Şok Hareket, Porto'lular Çıldırdı

Beşiktaş'ın 3-1'lik Porto galibiyeti sonrasında Vincent Aboubakar, siyah-beyazlıların soyunma odasına girdi. Cezası sebebiyle Beşiktaş'a karşı oynayamayan Vincent Aboubakar, temsilcimizin galibiyetini siyah beyazlı futbo..

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik 05:22

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hassenhüttl, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Alman teknik adam, özellikle taraftarın etkisinden bahsederek “Atmosferden çok etkilendik. Beşikta..

İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı 00:44

İlhan Mansız, Vodafone Park'ta Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beşiktaş'ın eski mili yıldızı İlhan Mansız, BJK TV'nin konuğu olarak Vodafone Park'ı gezdi. İlhan Mansız'ın röportajı sırasında duygusal anlar yaşandı. Mansız, Beşiktaş taraftarı için söylediği duygusal sözlerin ardından..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Kartal'dan Bayern'e Yanıt Geldi Buyursunlar Gelsinler 01:12

Kartal'dan Bayern'e Yanıt Geldi Buyursunlar Gelsinler

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi Bayern Münih'in Come To Beşiktaş Paylaşımına Cevap Verdi Ve Eşleşmeyi Yorumladı..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.379 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzel Adam Süreyya Fragmanı 01:35

Güzel Adam Süreyya Fragmanı

Eyüp’de doğan çocukluğu ise Zeytinburnu’nda geçen Süreyya Soner, çok sevdiği dayısı onu Beşiktaşlı yaptığında henüz 8 yaşındadır. Semt takımlarında kalecik yapan Süreyya, futbolcu formasını giymeyi hayal etmediği Beşikta..

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Şov Yaparken Canından Oluyordu 00:40

Şov Yaparken Canından Oluyordu

Beşiktaş-Bomonti Tüneli'nde arkasındaki şahısla beraber trafikte tek teker yapan motosikletli genç, dengesini kaybedince kaza yaptı. Metrelerce yerde sürüklenen gençler hafif şekilde yaralanırken, o anlar kask kamerasına..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti. 03:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de Balıkçı Teknesini Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'de balıkçı teknesini ziyaret etti. Tekneyle denize açılan Erdoğan, telsizden balıkçılara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ava çıkan balıkçı teknelerini ziyaret e..

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..

Kabataş'ta  Apartmanın Çatısından Boğaz'ı Selamlayan Bi Fener 03:19

Kabataş'ta Apartmanın Çatısından Boğaz'ı Selamlayan Bi Fener

Kabataş'ta bir apartmanın çatısından Boğaz'ı selamlayan bu fener, denize tutkun bir adamın hayat hikâyesini anlatır. Şairin, ''yaşadım diyebilmek için'' dediği gibi. e kadar naif, ne iz bırakan bir hikaye...

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım 03:00

Ali Baran Ateşlere Yürür Yanarım

Sen Bana Aklımla Başım Arasındaki Mesafe Kadar Yakınsın Sen Bana Aklımda Başım Arasındaki Mesafe Kadar Da Uzaksın Sen Bana Haramsın Tövbe Tutmaz İflah Olmazsın Sen Asla Sen Benim Kanayan Yaramsın Kabuk Bağlamazsın Kanars..

Sahibinin Boğulduğunu Zannedip Tereddüt Etmeden Suya Atlayan Köpekler 00:51

Sahibinin Boğulduğunu Zannedip Tereddüt Etmeden Suya Atlayan Köpekler

Denize atlayan sahiplerinin boğulduğunu sanan köpekler kurtarmak için denize atlayarak fedakarlığını gösteriyor...

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik 05:10

Uçaklardaki Can Yeleğini Denizde Test Ettik

Bu videoda uçaklarda her koltuğun altında yer alan ve uçağın denize zorunlu iniş yapması veya kaza ile denize düşmesi durumunda kullanılacağı öngörülen can yeleklerini test ediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce