#Beşiktaş taraftarı hostes merve

Şov Yaparken Canından Oluyordu 00:40

Şov Yaparken Canından Oluyordu

Beşiktaş-Bomonti Tüneli'nde arkasındaki şahısla beraber trafikte tek teker yapan motosikletli genç, dengesini kaybedince kaza yaptı. Metrelerce yerde sürüklenen gençler hafif şekilde yaralanırken, o anlar kask kamerasına..

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler 02:47

Nikah Masasın Buluşan Fanatikler

Hayatlarını birleştiren AA Aydın Muhabiri Ferdi Uzun ile Yasemin Özdemir, nikah masasına Beşiktaş forması giyerek oturdular. Gelin ve damadın şahitleri ile nikaha katılan misafirlerde tuttukları takımın formalarını giyer..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi 01:07

Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi

Beşiktaş yeni transferleri Umut Nayir, Güven Yalçın, Enzo Roco, Dorukhan Toköz için imza töreni düzenledi. Toplantıda Fikret Orman'ın Güven Yalçın'a Türkçe sorulan soruyu Türkçeye çevirmesi salondakileri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak Yılmaz'ın Kızlarıyla Gol Diyaloğuna Giren Kurye 01:00

Burak Yılmaz'ın Kızlarıyla Gol Diyaloğuna Giren Kurye

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer Burak Yılmaz'ın kızları Derin ve Nazlı'nın eve gelen kurye ile girdikleri diyalog izleyenleri gülümsetmiş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ercan Taner: Musa Abi Fazla Heyecanlanma Çakıcaz (Acun Ilıcalı Bonuslu) 01:00

Ercan Taner: Musa Abi Fazla Heyecanlanma Çakıcaz (Acun Ilıcalı Bonuslu

25 Ekim 1998 tarihinde oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçının spikeri Ercan Taner mikrofonu açık unutunca olanlar oluyor ağzından dökülen kelimeler yayına yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüsle durağa daldı 02:14

Otobüsle durağa daldı

'OTOBÜSÜ ÜSTÜMÜZE ÖYLE BİR SÜRDÜ Kİ,,, CANLI BOMBA ZANNETİM'... BU SÖZLER, BEŞİKTAŞ'TAKİ OTOBÜS DURAĞI FACİASINDA EŞİNİ KAYBEDEN KADINA AİT... DURUŞMAYA TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELEN KADIN, O DEHŞET ANLARINI BUGÜN MAHKEME..

Altın faresi bu kez kapana kısıldı! 02:49

Altın faresi bu kez kapana kısıldı!

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA 2 HAFTA ÖNCE SAHTE ALTINLA DOLANDIRILAN KUYUMCU, BU KEZ AYNI NUMARAYI YUTMADI... ALTIN FARESİ, BAKIN NASIL KAPANA KISILDI.....

Yemek getiren kurye merdivenlere tuvaletini yaptı 01:55

Yemek getiren kurye merdivenlere tuvaletini yaptı

İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TA YİNE BİR KURYE SKANDALI YAŞANDI...SİPARİŞ GÖTÜRDÜĞÜ APARTMANIN MERDİVENLERİNE YAPTIĞINI GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI....

Evde her gece kavga kıyamet! 02:04

Evde her gece kavga kıyamet!

KIZ ARKADAŞI ONU GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI, GENÇ ADAM, PİJAMAYLA YALIN AYAK SOKAĞA FIRLAYIP YARDIM İSTEDİ... İSTANBUL BEŞİKTAŞ'TAKİ O DEHŞET ANLARINI İZLİYORUZ....

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl! 01:45

Durağa dalan şoföre müebbet ve 134 yıl!

BEŞİKTAŞ'TA DURAKTAKİ YOLCULARIN ÜZERİNE OTOBÜSÜ SÜREN ŞOFÖRÜN CEZASI BELLİ OLDU... MAHKEME, PİŞMANLIK GÖSTERMEDİĞİ GEREKÇESİYLE CEZASINDA İNDİRİM YAPMADI... NECDET KARAKUŞ, HEM MÜEBBET, HEM DE 134 YIL HAPİS CEZASINA ÇAR..

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI 01:16

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI..

Sahte doktor tuzağı 02:49

Sahte doktor tuzağı

Sahte hesap ile kendini doktor olarak tanıttı ve sahte diplomayla İstanbul Beşiktaş’taki bir hastanede çalışmaya başladı. Oyunu dikkatli bir takipçi bozdu. Peki bu ve buna benzer sahtekarlıklara insanları kandırmak bu ka..

Park halindeki motosiklet saniyeler içinde böyle çalındı 00:15

Park halindeki motosiklet saniyeler içinde böyle çalındı

Beşiktaş'ta sokağa gelen iki şahıs, park halindeki motosikleti saniyeler içinde çalarak kaçtı. Motosikletin çalınma anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Toplu fotoğraf böyle olmuyor! 01:36

Toplu fotoğraf böyle olmuyor!

İstanbul Beşiktaş’ta bir genç, Barbaros Meydanı’nda sergilenen Osmanlı dönemine ait tarihi bir topun içinde sıkışıp kaldı. Genci, fotoğraf çektirmek için girdiği topun içinden itfaiye çıkardı...

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar 03:37

Heijan - Yaranamadım (Official Video) #BedeliVar

Söz&Müzik: Heijan Düzenleme: Denizkan Boz Mix&Mastering: Buğra Kunt Kanun: Cihan Güz Director: Tahsin Güney Director of Photography: Yusuf Can Güneş Gaffer Lighting: Onur Karaca Production Manager: Evrensel Derman Stead..

O GECE OTELDE NELER OLDU? 02:26

O GECE OTELDE NELER OLDU?

Beşiktaş'ta bulunan lüks otelin 7'inci katından düşerek hayatını kaybeden Ebru Cizdam ve tutuklu bulunan imam nikahlı eşi Özgür Aydoğan'ın davasında yeni gelişme. Olayın yaşandığı Otelin 7'inci katında bulunan güvenlik k..

İki taksicinin tekmeli yumruklu müşteri kavgası kamerada 00:23

İki taksicinin tekmeli yumruklu müşteri kavgası kamerada

Beşiktaş'ta yol ortasında iki taksici arasında müşteri nedeniyle kavga çıktı. Caddeyi boks ringine çeviren taksicilerin kavgası kameraya böyle yansıdı...

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

10 Favori Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü 07:41

10 Favori Uygun Fiyatlı Makyaj Ürünü

Ürünler: Revlon Colorstay Rimmel London Match Perfection Maybelline Brow Satin Wet n’ Wild Comfort Zone Flormar Style Matic The Balm Bahama Mama Golden Rose Highlighter Stick Emily Dudak Kalemi Golden Rose Mat Kalem Ruj ..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon 02:49

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon

7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi 02:25

Skandal!! Kısmetse Olur da Şok Ölüm Haberi

Televizyon programında canlı yayında yine şok edici bir olay.Yarışmacı Merve'nin babasının ölüm haberi bir zarfla sunuldu...O ana ait görüntüler videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman 01:05

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 2.Fragman

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı 02:08

İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimde Sevgililer Gününde neler neler, ne bomba açıklamalar var...Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağa..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçimdeki Fırtına Kamera Arkası Eğlenceli Gorüntüler 02:15

İçimdeki Fırtına Kamera Arkası Eğlenceli Gorüntüler

Star Tv de yayınlanan dizinin kamera arkası görüntülerinden eğlenceli kareleri sizler için derledik.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi) 05:36

Aşk Laftan Anlamaz'da mutlu son (Final Sahnesi)

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce