#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır' 02:01

Erdoğan'dan AB'ye: 'Daha İleri Giderseniz Sınır Kapısı Açılır'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eğer daha ileri giderseniz bu sınır kapıları da açılır bunu da bilesiniz. Öyle kurusıkı tehditlerden ne ben anlarım ne bu millet anlar, bunu da bilesiniz. dedi. KADEM Adalet ve Kadın Kongresi'n..

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı 07:48

Diyarbakırlı Kürt Sanatçıdan ‘Vatan’ Şarkısı

Diyarbakırlı Kürt sanatçı İbrahim Candan, 15 Temmuz darbe girişiminden önce yazdığı şiire beste yaptı. Vatan adlı şarkısına klip de çeken Candan, klibinde çocukları oynatıp vatansızlığın oluşturacağı sorunları işledi. ..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Marc Anthony - Vivir Mi Vida 05:26

Marc Anthony - Vivir Mi Vida

Marc Anthony - Vivir Mi Vida Voy a reír, voy a bailar vivir mi vida, la, la, la, la Voy a reír, voy a gozar vivir mi vida, la, la, la, la A veces llega la lluvia para limpiar las heridas A veces sólo una gota pu..

  • Candy tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı 01:01

Ohal 3 Ay Daha Uzatıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bozdağ: Bakanlar Kurulumuz, Milli Güvenlik Kurulu tavsiye kararı doğrultusunda olağanüstü hal uygu..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt! 01:34

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık sorusuna net yanıt!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı olabilmesinin Millet İttifakı bileşenlerinin kabulüne bağlı olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, İstanbul ya da Ankara büyükşehir belediye başkanlarının adaylığı için ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ortak Değerlerimizin Sömürülmesine Sessiz Kalmayacağız 02:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ortak Değerlerimizin Sömürülmesine Sessiz Kalmay

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranlarına ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Mükemmel 3D Sokak  Sanatını gördükten sonra gözlerinize inanamayacaksınız 02:15

Mükemmel 3D Sokak Sanatını gördükten sonra gözlerinize inanamayacaksı

Almanya Dünya Kültür Festivalinde , Sokak Boyama Sanatçısı Edgar Müller tarafından 3Boyutlu (3D) Dramatik Bir Buzul Çağı sahneledi. Bu proje Goethe Enstitüsü Almanya tarafından desteklenmiştir...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaşlarınıza Hakim Olamayacağınız Konuşma 04:33

Beşiktaş'taki Saldırıda Şehit Olan Polisleri Anlatan Albay'dan Göz Yaş

Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında düzenlenen 'Türkiye Şehitlerini Anıyor' etkinliğinde Beşiktaş'taki hain saldırıda şehit olan polisler için konuşan Albay Erhan Altunok'un konuşması duygu dolu anlara ..

  • Cowboy tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti 02:27

Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür ve Sanat, Turizm Vakfı tarafından bu yıl 56.’sı düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’ Reşat Oyal Kültür parkı açık hava tiyatrosunda rock müziğinin güçlü temsilcisi Şebn..

  • ANKA tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Batı Taklitçilerine Tarihi Ders 10:10

Erdoğan'dan Batı Taklitçilerine Tarihi Ders

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kültür Sanat Ödülleri Programında Konuştu...

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:53

Prof. Dr. Semavi Eyice Son Yolculuğuna Uğurlandı

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi sanat ve kültür tarihçisi Prof. Dr. Semavi Eyice son yolculuğuna uğurlandı...

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü 07:01

Devlet Bahçeli'nin Talimatı Sonrası Ülkücü Gençler 12 Ada için Yürüdü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in Kurtuluş Günü olan 9 Eylül’de İstiklal İçin Kararlılık yürüyüşü düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla yapılan yürüyüşte ..

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim 01:29

Tarihi Eserlerin İadesi İçin Yeni Girişim

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Danimarka'daki Türk kültür varlıklarının iadesi için yeni bir süreç başlatıyor. 30 yıldır eserleri iade etmeyen Danimarka ile ilgili şikayetini Türkiye UNESCO başta olmak üzere uluslarası kuru..

''Akçaabat horonu'' tescillendi 01:06

''Akçaabat horonu'' tescillendi

KARADENİZDE DÜĞÜNLERİN, KUTLAMALARIN VAZGEÇİLMEZİYDİ. ŞİMDİ KÜLTÜR MİRASI OLARAK ARTIK TESCİLLENDİ. AKÇAABAT HORONU UNESCO KÜLTÜR MİRASI LİSTESİ'NE GİRDİ...

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina) 03:52

Vere Vere - Roman Havası Oyunu 2015 (Katerina)

Şarkıyı söyleyen Rumeli Orhan Kemal - Klipte oynayan kız Bulgaristan Sofyalı adı Katerina Hırvatistan Zagreb'te yaşıyor şu anda..Kendisi profesyonel bir dansçı ve grubu vardır. Müzikte hafif senkron kayması olabilir mazu..

  • Cowboy tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..