#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm 14:20

İstanbul Muhafızları 19. Bölüm

Kahramanlarımızdan Zeynep Caferağa Medresesinde ebru sanatı eğitimi almaktadır ve arkadaşlarını da teşvik eder. Medresede Gürgen ile karşılaşan kahramanlarımız onun hain bir plan içinde olduğunu hemen fark eder. Caferağ..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Başbakan Yıldırım  ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya geldi 01:42

Başbakan Yıldırım ABD Aleyhine Oy Verecekleri Tehdit Edecek Noktaya g

Yıldırım, İTÜ denildiğinde 1970'li yıllardaki Gümüşsuyu, Taşkıla'daki öğrencilik yıllarının, hatıralarının ve hocalarının aklına geldiğini belirtti. Bir kez daha anılarının tazelendiğini aktaran Yıldırım, İTÜ toplantıla..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor 03:32

İki Bina Arasında Kalan Meçhul Mezarlık, Görenlerin Dikkat Çekiyor

Şehir merkezi Yarahamet Mahallesi Şeftali Sokak'ta iki binanın arasında bulunan mezarlığa yaklaşık 1 metre genişliğindeki aradan girilebiliyor. Halk arasında türbe olarak değerlendirilen mezarlığın bakım ve temizliği vat..

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu 14:47

Bahçeli, Alparslan Türkeş'in Mezarı Başında Açıklamalarda Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş, vefatının 20. yılında, Beştepe'deki kabri başında anıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada partililere hitap etti, Ülkülerimizden asla savrul..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pilotları Kabul Etti 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pilotları Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü nedeniyle pilotları kabul etti...

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gençlerbirliği Antrenmanında Sürpriz Evlenme Teklifi 01:26

Gençlerbirliği Antrenmanında Sürpriz Evlenme Teklifi

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sıradan bir Gençlerbirliği antrenmanını izlemeye gelen Halil Uğurlu ve Ebru Türkay, hayatlarının en önemli adımlarından birini çalışma sonunda futbolcuların alkış ve ıslıkları arasında ..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz 01:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Biz ABD'ye Muhtaç Değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de valilere hitap etti. ABD ile yaşanan vize krizine değinen Erdoğan: Onların aldığı karar metni neyse kelimesi kelimesine aynını onlara iade edeceksiniz dedim. Aynı şekilde uygulamayı biz ..

Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki Darbe Girişimi Davası Başladı 01:00

Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki Darbe Girişimi Davası Başladı

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahında meydana gelen olaylara ilişkin 244 kişi hakkında açılan davanın görülmesine Ankara 23. Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı...

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı 01:19

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı

Beştepe'de düzenlenen Uluslararası 4 İyilik Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatındaki son duruma ilişkin bilgi verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Alparslan Türkeş'in Kabrini Ziyaret Etti 01:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Alparslan Türkeş'in Kabrini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki mezarını ziyaret etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Sistemi Değerlendirecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini değerlendirecek. Erdoğan iki yıl içerisinde yapılan faaliyetleri kamuoyu ile paylaşacak...

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri 01:32

Bilim Kurulu'nun yeni tedbir önerileri

Koronavirüs salgınında vaka ve ölüm sayıları artarken, gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletilmesi, yasağı..

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama! 49:44

Ve Açıklandı! Tam Kapanma geldi! Kabine Sonrası Erdoğan'dan Açıklama!

Ve Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları Beştepe'de açıklıyor. Tüm Türkiye'nin ise merak ettiği 'Tam Kapanma olacak mı?' Bayram'da sokağa çıkma kısıtlaması olacak m..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Konya Merkezli Fetö Operasyonu 00:59

Konya Merkezli Fetö Operasyonu

Konya Merkezli Fetö Operasyonu Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında merkezi Konya olduğu öğrenilen 17 ilde operasyon başlatıldı. 73 asker FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında g..

ALS hastaları için iletişim umudu 01:12

ALS hastaları için iletişim umudu

Hollanda’daki Utrecht Üniversitesi Tıp Merkezi amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalarının konuşmadan iletişimini sağlayan bir çalışma yapıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi 03:43

Van Kedilerine Çipli Takip Sistemi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Van Kedisi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Van Kedisi Takip Sistemi çalışmasıyla derinin altına yerleştirilen çip sayesinde kediye ait tüm bilgilere ulaşılabiliyor..

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı 00:55

İstanbul'da Cin Çıkarma Hastanesi Açıldı

İstanbul İkitelli'de iki hafta önce açılan Manevi Şifa Merkezi beş katlı binası ve üzerinde yazan metafizik, bioenerji, hacamat (bardak çekme), sülük tedavi, ruhsal terapi yazılarıyla dikkat çekiyor. Türkiye'nin ilk büyü..

  • ZULMA tarafından
  • 1.189 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor 05:54

Türkiye'de 66 Milyon Kullanıcıdan 53 Milyonu Her Gün İnternete Giriyor

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde, İAÜ Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (TARMER) ve Yeni Medya Araştırma Uygulama Merkezi'nin iş birliğiyle Dijital Dönüşüm ve Toplumsal Etkileri başlıklı çalıştay yapı..

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı 02:21

Minarelerden İbrahim Tatlıses Çalındı Ortalık Karıştı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, merkezi sistemle ezan okunan çeşitli camilerin minarelerinden müzik yayını yapıldı. Farklı camilerden, farklı günlerde yapılan yayınları kaydedenler, imamları suçlarken, müftülük yetkilileri ..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor 06:19

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor

35 Savaş Uçağı Toprak Altında Mı Bekliyor Kayseri’de gömülü olduğu iddia edilen savaş uçaklarıyla ilgili araştırmacı-yazar Stuart Kline, Hasdal Kışlası'na adı verilen komutanın torunu olan Uluhan Hasdal’ın 1992 yılında ..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..