#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

Küba'da Sıra Dışı Bir Cenaze Töreni Paçenco Festivali 01:38

Küba'da Sıra Dışı Bir Cenaze Töreni Paçenco Festivali

Ölümü bir oyunun parçası yapmak... Öte dünyaya yolculuğu şenlikli bir törene çevirmek... Paçenço Festivali bu tarz bir kültür mirası. Küba'ya gidiyoruz şimdi, sıradışı bir cenaze törenine...

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaya Türkçe Seslenen Radyo 02:45

Dünyaya Türkçe Seslenen Radyo

Yunus Emre Enstitüsünün girişimiyle Türkçe eğitimini temel alarak 2015'te internetten yayına başlayan Türkçenin Sesi Radyosu, dil eğitimiyle sınırlı kalmayan bir kültür radyosu olarak dünyaya Türkçe sesleniyor...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2053 de Kız İsteme - Aykut Elmas 00:31

2053 de Kız İsteme - Aykut Elmas

Popüler kültür bizi nerelere sürükleyecek bilemeyiz ama ilerki zamanlarda bu tarz bir olayın yaşanmayacağının da garantisi yok.....

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KoKültür Uygulanarak Gebelik Şansı Arttırılabilir Mi 00:43

KoKültür Uygulanarak Gebelik Şansı Arttırılabilir Mi

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Timur Gürgan ko-kültür uygulaması hakkında merak edilenleri cevapladı..

  • NABIZ tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam 02:19

Azerbaycan Milletvekili Paşayeva'dan Afrin'e Selam

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) tarafından düzenlenen 1'nci Bilim, Kültür, Sanat ve Kitap Şenlikleri'ne katılan Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva öğrencilerle buluştu. Burada öğrencilere söyleşide ..

Tosun Paşa - Çince Dublaj 01:54

Tosun Paşa - Çince Dublaj

Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alan Tosun Paşa filmi, Türk - Çin Kültür Derneği tarafından Çince’ye çevrildi...

  • JET TV tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle 1:41:27

Ay Lav Yu Tuu Full Hd İzle

Konusu : Amerika'da eğitim alıp köyü Tınne'ye dönen İbrahim'in iki kültür arasında yaşadıklarını neşeli ve kendine has bir üslupla sinemaya taşıyan Midyat, ikinci hikayede de bu farklılıklardan besleniyor. Tınne Köyü'ne..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık' 03:46

'5 Ayda Tüm Dönemlerin Rekorunu Kırdık'

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş 2017 turizm açısından muhteşem bir geri dönüş oldu. 2017'de rakamlar toparlandı, 32 m..

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti 00:45

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni Ziyaret Etti

Çinli Bakan Shugang Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti Çin Kültür ve Turizm Bakanı Luo Shugang, 'İki ülke arasında turizm alanındaki işbirliğini daha da hızlandırmak için çaba sarf ediyoruz.' dedi...

Ebru Yaşar  Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş 03:25

Ebru Yaşar Ünlü Olacağını Lise Yıllarında Rüyasında Görmüş

Güzel şarkıcı Ebru Yaşar, Bitlis'in Tatvan ilçesinde belediye tarafından 50'ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanış programına katıldı. Kentte eski evini ve 25 yıl önce mezun olduğu ..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı 02:22

700 Yıllık Miras UNESCO İle Dünyaya Açıldı

700 yıllık miras UNESCO ile dünyaya açıldı Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünce (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, 700 yıllık Osmanlı sivil mimarisini bozulmadan günümüze taşıyan Cumalıkızık, düny..

Pamukkale'deki ‘Cehennem Kapısı’ Ziyarete Açılıyor 02:13

Pamukkale'deki ‘Cehennem Kapısı’ Ziyarete Açılıyor

Pamukkale'deki ‘cehennem kapısı’ ziyarete açılıyor UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'nde 2013'te gün yüzüne çıkarılan ve antik kaynaklarda ölüler ülkesine geçiş kapısı ola..

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor 01:53

Dünyanın En Büyük Türk İslam Mezarlığı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı ziyaretçi akınına uğruyor UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğine sahip Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı, yerli ve yaban..

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız 00:18

Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Hazırız

Türkiye'nin ilk Milli ve yerli Messenger'ı Kamapp Messenger 30 Ağustos Zafer Bayramında Sizlere Daha İyi Hizmet İçin, Daha Çok Çalışıyor Olacağız. Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kü..

KRT TV - Aslı Sevi ile Renkler - Konuk: Orçun Kaptan & Güney Güneyan 50:02

KRT TV - Aslı Sevi ile Renkler - Konuk: Orçun Kaptan & Güney Güneyan

KRT TV'de 30.04.2019 tarihinde yayınlanmıştır.nnTarih: 30.04.2019nKanal: KRT TVnProgram: RenklernProgramcı: Aslı SevinProgram Konuğu: Orçun Kaptan & Güney Güneyan..

Sıla'ya Konser Şoku - İzmir Konseri Neden İptal Edildi 13:21

Sıla'ya Konser Şoku - İzmir Konseri Neden İptal Edildi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından açıklamaları ile tepki çeken Sıla'nın Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaz Konserleri kapsamına alınması infial yarattı...

  • BETA tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım 23:42

Teletubbies - 1. Sezon 9. Bölüm - Çiçek Yapalım

Teletubbileri daha önce hiç olmadığı gibi yaşayın! Tinky-Winky, Dipsy, Laa-Laa ve Po'ya katılırlar, gülerler, dans eder ve Teletubbyland'ın büyülü dünyasını keşfederler. Teletubbies'in renkli görünüşü ve eğlenceli antikl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel 04:27

Hande Yener - Ne Reynmen Ne De Ben Fero En İyisi Ezhel

Reynmen’in youtube’daki rekoru hakkında yorumu istenen sanatçı “Herkes barıştı. Popüler kültür böyle bir şey. Reynmen’in tıklanma olayı bence gerçek. Sosyal medyada çok tıklanan, merak edilen biri. Normal olabilir. Milyo..

  • BETA tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var. 00:12

Tatlım Makinelerden daha çok insanlığa ihtiyacımız var.

Zekadan çok tatlılığa ve iyiliğe ihtiyacımız var. (Charlie Chaplin) Tatlılık şiddetten daha fazlasını alır. (Jean De La Fontaine) Şefkat ruhun gizli dilidir. (Rudolf Leonhardt) İnsanların çalışmalarım hakkında şunu söyle..

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fikrimin İnce Gülü 03:37

Fikrimin İnce Gülü

Provided to YouTube by Believe SASnnFikrimin İnce Gülü · Tolga SünternnCafé Anatolia - Dream'snn℗ PERA KÜLTÜR SANATnnReleased on: 2011-11-24nnComposer: TraditionalnnAuto-generated by YouTube...

  • TEK KANAL tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor 02:51

74 yaşındaki Şerife Nine okuma yazma öğreniyor

ANADOLU'DAN IŞIK SAÇAN, UMUT DOLU BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... AFYONKARAHİSAR'IN HER İLÇESİNDE KADIN KÜLTÜR EVİ AÇILIYOR. İŞTE 74 YAŞINDA OKUMA-YAZMA ÖĞRENEN ŞERİFE NİNE’DEN TÜM GENÇ KADINLARA...BAKIN NASIL İLHAM KAYNAĞ..

  • GÜL tarafından
  • 22 görüntüleme
  • 4 yıl önce
AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 18:17

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı?

AB Türkiye'ye Yaptırım Uygular Mı? 10-11 Aralık Türkiye ve AB için önemli bir tarih. Zirvede Türkiye'ye yönelik yaptırımlar gündemde. Yapılacak Liderler Zirvesi'nden Türkiye'nin ekonomisine yönelik bir karar çıkacak mı?..

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı 01:02

CHP’li Vekil Kürsüde Gözyaşlarına Engel Olamadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerine CHP'li Sera Kadıgil Sütlü'nün gözyaşları damgasını vurdu. Kadıgil, İzmir devlet tiyatrolarında başrol oyuncusunun sahneye koronalı çıktığını ve ihmaller nedeniyle can ka..

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler 01:34

CHP'li Fikri Sağlar'dan Tepki Çeken Sözler

CHP’li Eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar başörtüsüyle ilgili skandal ifadeler kullandı. “Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı konusunda kuşkum var. Bununla mücadele edilmeli” dedi. Tüm Türkiye’y..

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği 02:25

Türkiye'nin en iyi 7 etsiz yemeği

ETSİZ YEMEK OLMAZ DEMEYİN. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI EN İYİ 7 ETSİZ YEMEĞİ AÇIKLADI. HEPSİ DE SOFRALARIMIZDAN EKSİK OLMAYAN YEMEKLER. BAKIN O LEZZETLER NELER?..

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor 05:53

Sultanahmet Meydanı’ndaki Yılanlı Sütun Restore Ediliyor

Sultanahmet Meydanı'nda bulunan 2 bin 500 yıllık Yılanlı Sütun için restorasyon ve konservasyon çalışmaları başladı. Çalışmaları anlatan İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Projeler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İrem Bül..