#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı 00:35

Yunus Günçenin Burnu Neden Kırıldı

Bir alışveriş merkezi çıkışında görüntülenen Survivor aslanı Yunus Günçenin son hali görenleri çok şaşırttı...

  • ANKA tarafından
  • 545 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik 01:40

Yetmiş Çeşit Malzemeden Mozaik

Gaziantep Mozaik Merkezi Koordinatörü Gülçin Sökücü, ekibiyle 70 çeşit malzeme kullanarak, Yunan mitolojisinde evrensel ırmağın tanrısı kabul edilen Okeanos ve eşi Tethys'in mozaiğini hazırladı...

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü 02:15

İstanbul’un Göbeğinde Dehşet Verici Görüntü

Şişli Mecidiyeköy’de bir alışveriş merkezi önünde “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu maddenin etkisindeki gencin içler acısı hali yürekleri sızlattı. Ayakta adeta zombi gibi dolaşan genci, vatandaşlar başın..

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Çağdaş Sanat Merkezine Yıldırım Düşmesi 00:39

Çağdaş Sanat Merkezine Yıldırım Düşmesi

Yeni Zellanda'lı sanatçı Len Lye'nin işlerini ve arşivini sergileyen 48 metrelik Len Lye Çağdaş Sanat Merkezine düşen yıldırımın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolpa Söyledi, Gençler Kendinden Geçti! 04:53

Kolpa Söyledi, Gençler Kendinden Geçti!

Diyarbakır Ninova Park Alışveriş Merkezi, gençlerin sevilen müzik gruplarından Kolpa konserine ev sahipliği yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var 20:15

Önceden Duaları Vardı Şimdi Duvarları Var

Ben Mehmet yıldız. Yıllardır hayalini kurduğumuz HAYALHANEM 4 katlı gençlik merkezimizin inşaatında sizleri gezdirmek istedik. Allah'ı anlatmak, islamı tebliğ etmek, müslümanlara irşad etmek için başladığımız inşaatımızı..

  • JET TV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor 01:13

Komando Olmanın Yolu Bu Zorlu Eğitimlerden Geçiyor

Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında eğitim alan subay, astsubay, yedek subay ve uzman erbaşların sahadaki tatbikatları gerçeği aratmadı...

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz 07:41

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz

Her gün telefonlarımızı çaldıran 'call center' çalışanları kim, hangi şartlarda çalışıyorlar, dakikalarca beklemeye rağmen sonuç alamayan tüketiciler çağrı merkezleri hakkında ne düşünüyor?..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı” 01:59

Iraq Hükümeti: “Havalimanlarını Teslim Et Yada Uçuş Yasağı”

Irak Başbakanı Haider el-Abadi, Kuzey Kürd Bölgesinden Erbil ve Süleymaniye Uluslararası Havaalanlarının kontrolünü merkezi hükümete devretmesini emrettisini söyledi.Ayrıca Irak Başbakanı El-Abadi Salı günü Bağdat'taki b..

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama 02:45

MEB'den TEOG Sonrası Yeni Model İçin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, TEOG sisteminin yerine üzerinde çalışılan modele ilişkin, Ana felsefesi liseye geçişte herhangi bir merkezi sınavın olmadığı, çocukların daha çok yeteneklerine, ilgilerine g..

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti 04:25

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti

Batman’da 112 Acil Kontrol ve Komuta Merkezi’ne gelen birbirinden ilginç çağrılar, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor. Birbirinden ilginç çağrılar pes dedirtti...

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal 00:52

Kuzey Irak'a Uçuşlar İptal

Başbakan Binali Yıldırım, Bugün saat 18.00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye'ye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar iptal edilmiştir, süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresinin a..

El Clasico Tarih Mi Oluyor 01:48

El Clasico Tarih Mi Oluyor

İspanya merkezi yönetiminin 'Yok sayarız' açıklamasına rağmen bağımsızlık referandumuna giden Katalonya özerk bölgesinde büyük olaylar çıkmış ve binin üzerinde gösterici yaralanmıştı. Referanduma en büyük destek ise Kata..

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

3 Kafadarın İntihar Şovu Alış Veriş Merkezini Savaş Alanına Çevirdi 06:30

3 Kafadarın İntihar Şovu Alış Veriş Merkezini Savaş Alanına Çevirdi

Karabük’te bir alış veriş merkezinin 4. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan 3 gence vatandaş tepki gösterince ortalık bir anda savaş alanına döndü...

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular 00:50

Ebubekir Okusun Diye Seferber Oldular

Konya'da okul servisinin taşımak istemediği bedensel engelli Ebubekir'in okuma azmi yarıda kalmasın diye Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri gönüllü oldu. Zabıta ekipleri, haftanın üç günü genci, evind..

Katalonya Krizinde Çözüm Uzak 01:30

Katalonya Krizinde Çözüm Uzak

Katalonya krizinde inatlaşma sürüyor, halk endişeli İspanya’da merkezi hükümet ile Katalonya yönetimi arasındaki inatlaşma sürüyor. Madrid Hükümetinin özerklik haklarını askıya alma kararı ve Katalonya’dan gelen yanıt a..

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor 05:37

Suni Terör Devletçiği Kurulmaya Çalışılıyor

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (ASAM) Terör Uzmanı Dr. Eray Güçlüer, Türkiye’nin Rusya ve İran’la kurduğu çoklu asimetrik ilişkiler ve Ortadoğu'nun geleceği hakkında değerle..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman 02:36

Band of Defenders Resmi Oyun Öyküsü Orjinal Fragman

Savunucuların Şeridi, dört oyuncuya kadar bir merkezi nesneyi, nükleer kıyametten yavaş yavaş kurtaran dünyayı yöneten vahşiler ve mutantlara karşı koruyan modern online COOP FPS oyunudur. Oyuncular barikat ve taret inşa..

  • BETA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyan Müslüman 02:45

Uyan Müslüman

Mahmud Esad Coşan Araştırma ve Eğitim Merkezi'nin hazırladığı merhum Esad Coşan Hocaefendinin Kudüs'le ilgili sohbetinin yer aldığı video sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı 00:45

Şişme Yatakla Kayan Tatilcinin Çarptığı Kadın Havada Taklalar Attı

Kocaeli'nin kayak merkezi olan Kartepe'de şişme yatak ile karda kayan bir kişinin çarptığı bayan, havada takla atarak yere düştü...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri 02:26

Otizm Hastalığında Yeni Tedavi Yöntemleri

Amerikan Hastalıklarla Mücadele ve Kontrol Merkezi CDC, kısa süre önce yayınladığı raporunda Amerika'da her 88 çocuktan birine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı. Merkez, otizmin erkek çocuklarda görülme olasılığının, kı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşinin Sağlamlığını Göstermek İçin Araç Yakan Esnaf 03:55

İşinin Sağlamlığını Göstermek İçin Araç Yakan Esnaf

İzmir'in Buca ilçesinde, araçlara seramik kaplama merkezi kuran ve işleten Serkan Akgöz, yaptığı işin sağlamlığını müşterilerine göstermek için seramik kapladığı lüks araçları yakıyor..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

İsrail’in Casus ‘Gözleri’ 01:00

İsrail’in Casus ‘Gözleri’

İsrail, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek isteyen Filistinlilerin düzenledikleri gösterilerin merkezi haline gelen işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Şam Kapısı çevresini yaklaşık 60 kamerayla izl..