#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu 00:59

Tokyo Üniversitesi'nin Egzersiz Yapan Robotu

İlk defa iskelet yapısı, eklemleri, kasları, vücut oranları ve hatta insana benzeyen bir tür merkezi sinir sistemi tasarlanması ile yola çıkılan atletik robot..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir 01:15

Yüz Felcinin Belirtileri Nelerdir

Yüz felcinin iki türü var. Merkezi sinir sistemindeki bozukluklardan kaynaklanan santral yüz felcinde gözler kapatılabilir, ancak ağızda eğrilme olur. Periferik yüz felcinde ise hem gözler kapanmaz, hem de ağızda eğrilme..

  • NABIZ tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın! 01:25

Erdoğan'a Mahalleliden Samimi Karşılama: Adamsın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne düzenlenen saldırıda şehit düşen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini zi..

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi 06:06

Başbakan Yıldırım Komandoların Zorlu Eğitimini İzledi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaretinde komandoların zorlu eğitimini izledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Adana'da korkutan patlama! 00:31

Adana'da korkutan patlama!

Adana’da yüzü maskeli iki çocuk tarafından polis merkezi arkasına atılan ses bombası şehirde kısa süreli paniğe neden oldu. Patlama şehrin çeşitli yerlerinden duyuldu...

Palandöken’de hafta sonu kayak keyfi 03:49

Palandöken’de hafta sonu kayak keyfi

Palandöken Kayak Merkezi'nde hafta sonu tatilini fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, güneşli havada kayağın keyfini çıkarttı...

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü 02:17

FETÖ'nün Kripto Yuvası Bilim Yuvasına Dönüştü

FETÖ'nün kripto kurumlarından biri olan Anafartalar Kolejine ait bina, Türkiye'nin ilk bilim ve sanat merkezi (BİLSEM) olan Yasemin Karakaya Bilim ve Sanat Merkezinin yeni adresi oldu...

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem 00:45

Amerika’da 8.2 Büyüklüğünde Deprem

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyindeki Alaska eyaleti açıklarında 8,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), yerel saat ile 09.30 sıralarında yaşanan depremin merkez üssünün Kod..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Sınırında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile birlikte Hatay'daki Harekat Merkezi Serinyol Jandarma Komutanlığı'nda yaptığı z..

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim 04:05

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim

Düşmana inat yaşayalım’ Volkan Konak, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Parçalarını 2 bin 300 kişiyle beraber okuyan şarkıcı, “Şehitlerimiz var, biraz buruğuz. Burada ne işimiz var diye düşüneb..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülşen Konserine Damga Vuran An Gülşen Konseriyle Dünya Starlarına Taş Çıkardı 01:34

Gülşen Konserine Damga Vuran An Gülşen Konseriyle Dünya Starlarına Taş

Gülşen, Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı. Konsere Gülşen'in oğlu Azur damga vurdu. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmeleri En Hı..

  • BETA tarafından
  • 1.136 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Buzun Üzerinde Patinaj Yapan Kız 02:07

Buzun Üzerinde Patinaj Yapan Kız

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaletinde çöp konteyneri ile buz üzerinde patinaj yapan kızın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam 01:00

Komiser Yardımcısı Adaylarından Afrin'deki Mehmetçik'e Selam

Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Komiser Yardımcısı Adayı öğrencilerin Afrin şehitleri için hazırladığı video büyük beğeni topladı...

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında 02:18

Milli Savunma Bakanı Canikli Sınır Hattında

Milli Savunma Bakanı Canikli, Zeytin Dalı Harekatı'nın Hatay'daki komuta merkezini ziyaret etti. Canikli, 2. Ordu Taktik Harekat Merkezi'nde Ordu Komutanı Korgeneral Metin Temel'den harekata ilişkin bilgi aldı...

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı 00:59

Yaban Domuzu Yakalama Kapanı

ABD'nin merkezi güney bölgesinde yer alan Oklahoma eyaletindeki bir çiftlikte kurulan 2 ayrı kapanla 45 adet yaban domuzu yakalanmış...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Balloons Fragman 01:33

6 Balloons Fragman

Bir gece boyunca bir kadın, eroin bağımlısı erkek kardeşi ile birlikte bir detoks merkezi arayışında, iki yaşındaki kızıyla birlikte Los Angeles'a gidiyor. Oyuncular Abbi Jacobson, Dave Franco, Tim Matheson ve Jane Kaczm..

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi 01:02

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi

Halep’teki Yıkım Havadan Böyle Görüntülendi Suriye’de 5 yıldır devam eden bombardımanın ve günlerdir Esed rejiminin kuşatması altında harabeye dönen Halep’teki yıkım havadan görüntülendi. Suriye’de 5 yıldır devam eden..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Rehabilitasyon Merkezinde Engelli Gence Tokat 04:19

Rehabilitasyon Merkezinde Engelli Gence Tokat

Artvin’in Ardanuç ilçesindeki Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşanan tokat vakası merkezin güvenlik kamerası görüntülerine takıldı..

  • BETA tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark 01:26

İşgalci ABD İle Türkiye Arasındaki Büyük Fark

TSK ve ÖSO'nun birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın 58. gününde Afrin şehir merkezi ele geçirildi. Mehmetçiğin şehir merkezinde hilal oluşturduğu anlar havadan görüntülenirken Afrin'in hiç zarar görmeden teröristl..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Otizmli Özel Sporcular Karşıladı 04:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Otizmli Özel Sporcular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı, Esenboğa Havalimanı'nda Sabahat Akşiray Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu Otizmli Özel Sporcular karşıladı. Öğrenciler Me..

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı 02:02

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından deneysel amaçlı geliştirilen küp uydu UBAKUSAT SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden saatler içerisinde uza..