#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem 07:11

Taksiciden Korona Virüse Cansız Mankenli Önlem

Antalya’nın turizm merkezi Kaleiçi’nde taksi şoförü Tuğrul Yüksek, korona virüs salgınına rağmen müşterilerinin sürekli ön koltuğa oturmasını koyduğu kadın cansız manken ile engelledi. 3 aydır ön yolcu koltuğunda maskeli..

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok 01:38

LGS ve YKS Müfredatında Değişiklik Yok

Salgın döneminde merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik olup olmayacağı merak ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı yaşanan belirsizliği giderdi. Buna göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile Liselere Geçiş Sınavı’nda ..

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler 04:06

Şehir merkezinde suyla dolan sokaklarda botla gezdiler

Antalya'da etkisini sürdüren kuvvetli yağış sebebiyle ilçeler ve kent merkezi dahil olmak üzere, cadde ve sokaklar göle döndü, tarım arazilerini su bastı, evler ve arabalar sular altında kaldı...

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi 02:02

GAMER'den Tüm Ülke Saniye Saniye İzlendi

Yılbaşı gecesine özel güvenlik tedbirleri en üst düzeyde tutuldu. Deyim yerindeyse resmen kuş uçurtulmadı. Emniyet, jandarma ve sahil güvenliğin tüm imkan ve kabiliyetleri, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'..

Uzaktan talimatla kurtuldu 01:21

Uzaktan talimatla kurtuldu

7 AYLIK BEBEĞİN BOĞAZINA HAVUÇ PARÇASI KAÇTI, EVLADI KUCAĞINDA CAN ÇEKİŞEN ANNE PANİKLE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’Nİ ARADI. ACİL TIP TEKNİSYENİNİN TELEFONDAN VERDİĞİ TAKTİK AYSİMA'NIN HAYATINI KURTARDI...

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem! 01:58

Yunanistan'da 6.2 büyüklüğünde deprem!

Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi, Yunanistan'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin şiddeti ardından 6.2 olarak güncellendi...

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek almaya 2 kişi mi gidiyorsunuz' 07:13

Sarıyer'de market bahanesiyle kısıtlamayı delenlere polis, 'Ekmek alma

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ve Çayırbaşı Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek market alışverişini bahane eden 40 kişiye toplamda 138 bin 760 lira idari para cezas..

Pakistan’da patlama- 4 ölü, 14 yaralı 01:11

Pakistan’da patlama- 4 ölü, 14 yaralı

Pakistan’ın Chaman kentinde bulunan polis merkezi yakınında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı...

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar kamerada 04:24

Düzelttiği reyonu beğenmediği için mağaza sorumlusunu dövdü... o anlar

Çağlayan’da bir zincir marketin mağaza sorumlusu olan 19 yaşındaki genç, çalıştığı reyonu beğenmeyen çalışan ve arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Gencin saldırıya uğradığı anlar kameralara yansırken, şikay..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı 04:51

Mobil Aşılama Ekipleri, Fabrikalarda İşçileri Aşılamaya Başladı

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) kurulan mobil aşı merkezi ile fabrikalardan sırayla gelen işçiler aşılanıyor...

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe 02:28

Hayvanlar ziyaretçilerle iç içe

İSTANBUL'DA BİR HAYVANAT BAHÇESİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... AMA BURASI, BİLDİKLERİNİZDEN ÇOK FARKLI... ÇÜNKÜ AYNI ZAMANDA BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ OLDUĞU İÇİN HAYVANLAR ÖZGÜRCE DOLAŞIYOR... ZİYARETÇİLERLE BİRLİKTE VAKİT GEÇİ..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

20 bin sağlık personeli alınacak! 00:56

20 bin sağlık personeli alınacak!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Sağlık Bakanlığının 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun 16 Aralık'ta yayımlanacağını bildirdi. Bu gelişmenin ardından, atama bek..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böyle Gönderiliyor 06:00

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böy

Türkiye genelinde bulunan 25 Geri Gönderme Merkezi'nde yaklaşık 17 bin düzensiz göçmen bulunuyor. Türkiye'de yakalanan kaçak göçmenlerin yaklaşık yüzde 50'si ülkelerine geri gönderiliyor...

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk- 04:51

Op. Dr. Gültekin Hoş- “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya k

Organ nakli ve bağışı konusunda bilgi veren İstanbul (Kuzey Marmara) Organ ve Doku Nakli Bölge Koordinasyon Merkezi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Gültekin Hoş, “Organ naklinde dünyada hak ettiğimiz başarıya kavuştuk. Organ bağı..

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne? 1:27:47

SADECE GERÇEKLER! Beklentiler Neydi? 2023 Sırrı Ne?

Kaya Metaforu! Uyanışın Başlayacağı Yer Burası! Çoban Yıldızı Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur! Kayaların Oğlu 2023 Neler Olacak? Frekanslar Bozuldu Dünya'da ve Ülkemizde Neler Olacak? Ayasofya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..