#Beştepe millet kongre ve kültür merkezi

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta 04:00

Yoğunlaştırılmış Güneş Paneli Teknolojisinde Gelinen Son Nokta

Bu aynalar güneş ışığına odaklı çalışıyor ancak sıcaklık oldukça yüksek. Görünüşte sonsuz ve kolay işleyen bir enerji kaynağına benziyor. Peki bu teknolojiyi daha da ileri bir noktaya taşımak için ne yapılabilir? Güneş ..

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor 01:10

Rajoy Anayasanın 155. Maddesini Hayata Geçirmeye Hazırlanıyor

Avrupa Birliği Devlet Liderleri Zirvesi sonrası İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Katalonya krizine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bağımsızlık ilan edilip edilmediği sorusuna Katalanlardan net cevap gelmediğini belirten..

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da 01:48

İtalya'da Referandum Sonrası Gözler Roma'da

İtalya’nın varlıklı iki bölgesi olarak kabul edilen Lombardiya ve Veneto’da yapılan özerklik referandumunda sandıktan “evet” çıktı. Referandumun geçerli olması için 3,5 milyon seçmenin yarısından bir fazlasının oy verme..

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz 01:30

Rusya:Irak'ın Toprak Bütünlüğünü Destekliyoruz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Irak yönetimi ile Kürtler arasında silahlı çatışma yaşanmamasını umduklarını belirterek “Kürtlerin, isteklerini Irak hükümetiyle diyalog yoluyla çözmeleri gerektiğini düşünüyoruz” de..

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle 1:43:41

Propaganda (1999) Kemal Sunal Film İzle

Yıl 1948. Doğup büyüdüğü Hisli Hisar kasabasına, Gümrük Muhafaza Müdürü olarak dönen Mehdi ve çocukluk arkadaşı Rahim'in ailelerinin kasabanın ortasından geçen sınır telleri ile parçalanan hayatlarını anlatıyor. Neredeys..

  • PengoTV tarafından
  • 11.531 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle 1:40:31

Ölümcül Deney 1 Full Hd Film İzle

Ölümcül Deney 1 izle, Ölümcül Deney 1 full izle, Ölümcül Deney 1 türkçe dublaj izle, Ölümcül Deney 1 hd izle, vizyona giriş tarihi 20 Eylül 2002 olan ölümcül deney 1 imdb'den 6.6/10 puan aldı. Paul W.S. anderson'un yönet..

  • Tv Series tarafından
  • 9.888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor 09:53

Evlilik Yakın Bengü Sevgilisiyle Ön Balayına Mı Çıkıyor

Önceki gece Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde konser veren Bengü, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tüm Türkiye’ye güzel bir yıl dileyerek sözlerine başlayan Bengü, “Bu akşam, 2017’nin son g..

  • BETA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı 09:04

Demet Akalın Ve Hayranın Çizme Krizi Çizmeyi Aştı

Demet Akalın, önceki akşam Kerimcan Durmaz’ın Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konsere yakın arkadaşına destek olmak için geldi. Akalın, sahneye çıkıp bir şarkısını da söyledi. Demet Akalın, sahne sonrası “Bir tane ş..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar 00:54

Rock Yıldızının Ölüm Nedeni Aşırı Dozda İlaçlar

Amerikalı müzisyen Tom Petty'nin ölüm nedeninin ağrılarını dindirmek için kullandığı afyon içeren ilaçlar olduğu belirlendi. Rock müzik dünyasını yasa boğan Amerikalı şarkıcı Tom Petty'nin ölüm nedeni belli oldu. Geçtiğ..

Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar 08:33

Avrupa Uzay Ajansı'nın İmza Attığı Son Buluşlar

Avrupa Uzay Ajansı'nın Columbus Modülü uzayda bir çok buluşa imza attı Space'in bu bölümünda Almanya'nın Köln şehrindeki Avrupa Astronot Merkezindeyiz. Programımızda Avrupa'nın Uluslararası Uzay İstasyonu üzerinde kull..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı 00:58

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Üyesi Doktorlar Gözaltına Alındı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 10 gün önce Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'na Savaş bir halk sağlığı sorunudur diyerek karşı çıkan Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Kon..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:38

Koleksiyoncu - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Ortaşark Yanıyor 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Milli Emniyet ajanı Metin’in maceralarını anlatır. Demir Üçgen çetesi, Su Altı Araştırmaları Merkezi’nde çalışan Kamuran Şakir’in peşindedir. Kamuran Şakir’e çok benzeyen Metin’i kullanarak Ege Denizi’nde..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu 01:37

Selfie Çekinmek İsteyen Turisti Dalgalar Böyle Yuttu

Güney Hindistan eyaleti Tamil Nadu'da yaşayan Sasikumar Vasan, dünya çapındaki sahil tutkunları için önemli bir turizm merkezi olan Goa'daki popüler Sinquerim plajında arkadaşlarıyla beraber gezmeye çıktılar. Akşamüstü s..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı 01:05

Otomobile Motosiklet Yükleyen Adanalı

Adana'da otomobilinin arka koltuğuna motosiklet yükleyerek sol kapısı açık şekilde trafikte ilerleyen sürücü, görenleri hayrete düşürdü. Mithat Özsan Bulvarı'ndan şehir merkezi yönüne doğru arka koltuğuna yüklenen motos..

  • JET TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Delaredo - Yılanların Oyunu 03:06

Delaredo - Yılanların Oyunu

Delaredo - Yılanların Oyunu Dinle Klip: Monkey Business & Atölye XYZ Yönetmen: Furkan Selim Çakırca Söz & Müzik: Delaredo Düzenleme: Delaredo Mix & Mastering: Can Volkan Yardımcı Yönetmen & Senaryo: Tarık Furkan Topalo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı 11:29

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı

Uzun uğraşlardan sonra zaman makinasını tamir etmeyi başaran Cemil; Nasreddin Hoca ve Küheylan’ı geldikleri zamana geri gönderebileceğini duyurur. Buna çok sevinen Nasreddin Hoca Kerim, Ayşe ve Zehra ile vedalaşır. Cem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım 13:11

Selin Ciğerci'nin Nişanlısına Acıdığım İçin O Mesajı Attım

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz akşam nişanlısı Gökhan Çıra’ya mesaj attığını iddia ettiği Özlem Parlu isimli bir kadını kafede ifşa etmişti. Ciğerci, bağırarak kafeyi ayağa kaldırmıştı. Parlu, UçanKuş ..

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce