#Beşşar esad

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne 01:13

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin sivil katliamına sahne olan Doğu Guta'da, bir sivil savunma yetkilisinin, can veren annesini bulduğu an ve yakarışları görüntülere yansıdı...

Doğu Guta'da Son 3 Günde 250'den Fazla Sivil Öldü 01:40

Doğu Guta'da Son 3 Günde 250'den Fazla Sivil Öldü

Suriye'deki Beşşar Esed rejiminin ablukada tuttuğu Doğu Guta'da son 3 günde ölen sivillerin sayısı 250'yi geçti...

Esed Rejimi İdlib'de Anaokuluna Saldırdı 00:52

Esed Rejimi İdlib'de Anaokuluna Saldırdı

Beşşar Esed rejimi, Suriye'nin İdlib ilinde bir anaokuluna saldırdı...

Esed'in Kuşattığı Kadem'den Bin 55 Sivil Tahliye Edildi 01:22

Esed'in Kuşattığı Kadem'den Bin 55 Sivil Tahliye Edildi

Suriye'nin başkenti Şam'da Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki El Kadem bölgesinden tahliye edilen bin 55 sivil İdlib'e ulaştı...

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler 01:58

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler

Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin abluka altında tuttuğu Doğu Guta'nın Arbin, Zemalka ve Ayn Terma ilçelerindeki hasta ve yaralıları tahliye eden üçüncü konvoy Hama iline ulaştı...

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında 00:58

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında

Beşşar Esed rejiminin haber ajansı SANA'nın Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) hava saldırılarında tahrip ettiğini ileri sürdüğü Brat köyündeki tarihi eserler, TSK ve ÖSO tarafından korunuyor...

Doğu Guta Ablukasının Simgesi Kerim Bebek Türkiye'de 01:17

Doğu Guta Ablukasının Simgesi Kerim Bebek Türkiye'de

Beşşar Esed rejiminin Doğu Guta'ya saldırısında annesi ve bir gözünü kaybeden Kerim bebek ailesiyle Türkiye'ye getirildi...

Doğu Gutalı Çocuklar Meyveleri Tanıyamadı 03:01

Doğu Gutalı Çocuklar Meyveleri Tanıyamadı

Beşşar Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'dan ayrılmak zorunda kalan anne ve babalar, çocuklarını besleyemedikleri için komşuların kapılarını çaldıkları, meyve sebze yediremediği, bir lokmayı sakladıkları dehşet günl..

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası 00:59

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası

Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesine düzenlediği kimyasal silah saldırısında ölen sivillerin görüntülerinde, çoğunun gözünün açık oldu..

Esed Rejimi Ve Destekçilerinin Güney Cephesine Saldırıları Sürüyor 01:48

Esed Rejimi Ve Destekçilerinin Güney Cephesine Saldırıları Sürüyor

Beşşar Esed rejimi ve destekçileri Suriye'nin güneyindeki Dera iline 6 gündür yoğun saldırılar düzenliyor. Dünkü bombardımanda 6 sivil hayatını kaybetti...

Deralıların Ürdün Sınırına Göçü Devam Ediyor 00:56

Deralıların Ürdün Sınırına Göçü Devam Ediyor

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin ülkenin güneybatısındaki Dera iline yönelik şiddetli saldırılarından kaçan binlerce sivilin Ürdün sınırına göçü sürüyor...

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi 01:34

İdlib'den kaçan Suriyelilerin kış şartlarında zorlu yaşam mücadelesi

Esed rejimi ve Rusya'nın saldırıları nedeniyle evlerini terk ederek Türkiye sınır hattına göç etmek zorunda kalan İdlibli siviller ağır kış şartları altında yaşama tutunmaya çalışıyor.Beşşar Esed rejimi ve Rusya'nın aral..

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı 00:56

Motosiklet, park halindeki otomobilin kapısına çarptı

Şanlıurfa'da, park halindeki otomobilin açılan kapısına çarpan motosiklet sürücüsü, başka bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan Suriyeli Beşşar El Assaf, kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesinde kurtarılamadı...

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı 00:48

Suriye ordusu Şam'ın Banliyölerinde Operasyon Başlattı

Suriye ordusu Şam yakınlarında muhalif grupların elindeki bölgelere yönelik operasyon başlattı. Beşar Esad'a bağlı ordu güçleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmaların başkentin kuzeydoğusundaki Cobar semtinde yo..

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi! 01:35

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi!

150'den fazla sivilin öldüğü İdil’de onlarca masum çocuk da hayatını kaybetti. Esad’ın kanlı saldırısında Abdulhamit El Yusuf isimli bir babanın ikiz çocukları da ölenler arasında... Acılı baba çocuklarını elleriyle topr..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı 00:26

Dünya Haber: İsrailden Suriyeye Hava Saldırısı

Esad rejimine ait devlet televizyonu, İsrail'in Şam Havalimanı yakınındaki askeri noktaları vurduğunu duyurdu. İsrail'den, saldırıyı resmen teyit eden bir açıklama gelmese de dolaylı ifadelerle saldırı kabul edildi...

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı 00:52

Şam Kırsalında Okula Bombalı Saldırı

Esad güçleri tarafından Doğu Guta’da bir okula yapılan saldırıda 4’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybetti...

İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi 00:56

Eski Vekil Ve İslamcı Liderin Canlı Yayında Birbirine Girmesi

Lübnan Devlet Televizyonu'nda bir tartışma programında 2 konuk, kavgaya tutuştu. Beşar Esad destekçisi ve Suriye eski milletvekili Ahmad Salaş, Sünni İslamcı lider Bilal Dakmak'la Bel Moubashar adlı tartışma programınd..

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı 02:10

Savaşın Çocuğu Atık Kağıt Toplarken Uyuyakaldı

Suriye’deki iç savaştan ailesiyle birlikte kaçıp Adana’ya gelen 12 yaşındaki Yusuf Şihan, atık kağıt toplayarak geçimlerine katkıda bulunuyor. Çalışmaktan bedeni yorgun düşen Yusuf'un atık kağıt topladığı el arabasının i..