#Biaby yalnız ruhlar bataklığı müzik dinle

Ali İşcan - Kaçtın 03:23

Ali İşcan - Kaçtın

Hesabını sorsam yalnız gecelerin sana Ölümü bekleyen kalbim sonunda yalnız kalsa da Sana doğru koşsam dönüp baksan yüzüme Sadece bir kez daha uslu olsam ama kaçtın Kaçtın kaçtın Intikamını aldın Yandım yandım Beni aldat..

Zamanın Tanığı 33.Bölüm 27:05

Zamanın Tanığı 33.Bölüm

Programın 33. bölümünde; Göller Bölgesi, Afyon Karamık Bataklığı ve Gökoluk Yaylası yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
YENİ FİL FOSİLLERİ İNCELEMEYE ALINDI 01:36

YENİ FİL FOSİLLERİ İNCELEMEYE ALINDI

GAVUR GÖLÜ BATAKLIĞI KURTARMA KAZISI KAPSAMINDA YENİ FİL İSKELETLERİ ORTAYA ÇIKTI..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Zara Yalnızım 05:14

Zara Yalnızım

ŞARKI SÖZLERİ: ÇEKMEDİĞİM DERTLE ÇİLE KALMADI FERYATSIZ GÜNDÜZÜM GECEM OLMADI AĞLAMADIK SOKAK KÖŞE KALMADI YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ IZDIRAP İÇİNDE YORGUNUM ŞİMDİ TUTUN KOLLARIMD..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz 02:36

Bayhan Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayrılık o..

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın 03:19

Cem Yıldız-Yarım Bıraktın

Albüm Adı:Hırsız Polis Yarım Bıraktın Şarkı Sözleri: Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni Yalnız degil ıssız bıraktın Bugün ölsemde geçer Zaman geçmeyecek ..

  • Candy tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam 03:10

Feride Hilal Akın - Gözlerimi Kapatsam

Aşk bir hastalıkmış sanki, Seni bende hapsetti; yüreğim kilitli. Ben odamda kokunla şimdi, Konuştuğum duvar sessizdi. Adın nefesimdi. Buralar şimdi yangın yeri Yokluğun yangının alevi x2 Söyle gitm..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Kursun  Sevenler Gece Ölür 04:42

Murat Kursun Sevenler Gece Ölür

Durur zaman durur dünya Sevenlerin çıkmazında Yaşananlar olur rüya Her gecenin sabahında Bir an küser bir yıldız Ben kalırım hep yalnız Sanki senin yokluğunda Dem tutuyor insafsız Sevenler gece ölür bunu yalnız..

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 62.Bölüm 2:23:10

Söz | 62.Bölüm

Erdem’in (Nihat Altınkaya) evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak (Eren Vurdem) ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.nTarık (Mehmet Po..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor 02:48

Zeytin Dalı Harekâtı'nda Yaralanan Asker Anlatıyor

Zeytin Dalı Harekâtı sırasında Afrin'de yaralanan ve tedavileri devam eden askerler, yaşadıklarını BBC Türkçe'ye anlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 Şubat tarihli basın bildirisine göre, 20 Ocak'ta başlayan Zey..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman 01:28

Ghoul Türkçe Altyazılı Fragman

Ruhlar Bölgesi, Get Out ve Udta Punjab'ın yaratıcılarının tüyler ürperten yeni dizisi Ghoul, ücra bir askerî sorgulama merkezine getirilen ve sorgulayıcılarının en utanç verici sırlarını ortaya çıkararak avantajı kendi l..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:55

Koğuş The Ward Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir çiftliği yakan ve ardından yara-bere içerisinde kendine geldiğinde hiçbir şey hatırlamayan Kristen, sadece kadın hastaların kaldığı bir akıl hastanesine kapatılır. Yaşadığı olayı ve dahası geçmişini de hatır..

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sertab Erener - Belki de Dönerim 04:28

Sertab Erener - Belki de Dönerim

Sertab Erener - Belki de Dönerim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gölde yalnız yüzen suna Çölü aşan kör fırtına Vur gayrı yükünü sırtıma Hem belki de dönerim Bir duman çek beni gitmeden Tan yeli seherden esmeden Kesilme..

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik ) 02:51

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen ( Akustik )

Elif Türkyılmaz - Beyaz ve Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bu bir yasak aşk öyküsü çok da acıklı Birazdan evleniyor yarim ondan bu acı Birde başımda dönüyorken bizim bu şarkı Mutluluk hediyem şarkımda senin olsun Ey tanr..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Zeynep Casalini - Refakatçı 04:17

Zeynep Casalini - Refakatçı

Güneş geceleri doğsa da Yağmur göğe doğru yağsa da Bülbül sonsuza dek sussa da Günler bir çuvala dolsa da Melekler bile Kötülük yapsa da Onlara uyma Her daim yalnız Sevdiğim olma Sevgilim ol Ziyaretçim olma Re..