#Biber kolonyası

Kayık Kabak Karnıyarığı 05:26

Kayık Kabak Karnıyarığı

MALZEMELER 4 kABAK 2 Havuç 200 gram Dana kıyma 1 Soğan 1 Kırmızı Biber Yarım demet Maydanoz 1 Tatlı kaşığı Pul biber Tuz 2 Domates Sıvıyağ..

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı 10:03

Üzerinin Çıtır Hamuruyla Altında Sulu Bir Etli Kebap Manisa Kebabı

Gerekli Malzemeler: 1 kilo kuzu kusbasi et 1 adet kirmizi dolma biber 1 adet yesil dolma biber 1 adet sari dolmabiber Kücük bir kase arpacik sogan kücük bir kase ceri domatesi 2 dis sarimsak tuz, karabiber, pulbiberi, ke..

Yumurtalı Kahvaltılık Pizza 02:52

Yumurtalı Kahvaltılık Pizza

malzemeler bir tane Ramazan pidesi 3 yumurta bir kase kaşar peyniri 2 kırmızı biber İki yeşil biber sosis Sucuk bir yemek kaşığı tereyağı bir kaç dal maydanoz..

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi 15:54

Tek Tabakta Doyuran Tavuklu & Ekşili Bulgur Pilavı Tarifi

2 adet tavuk göğsü 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı biber salçası 3 adet sivri biber 2 adet domates 2 su bardağı başbaşı bulgur 1 yemek kaşığı sumak 1/4 adet limon 2-3 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığ..

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi 01:31

Fırında Tavuk Tarifi Soslu Tavuk Tarifi

Malzemeler Yarım kg kemiksiz tavuk 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber 2-3 diş sarımsak 1 çay kaşığı tuz..

Patates Dolması Tarifi 03:30

Patates Dolması Tarifi

Malzemeler: 4-5 adet orta boy patates, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3 diş sarımsak, Tuz, Pul biber, nane...

Kabak Sandal Tarifi 04:05

Kabak Sandal Tarifi

Malzemeler : 2 adet yeşil kabak, 1 küçük baş soğan, 1 adet domates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 su bardağı kaşar rendesi, Tuz, pul biber, kekik, n..

Antrikot Tava Tarifi 07:05

Antrikot Tava Tarifi

Malzeme Listesi Yarım kilo dana antrikot 2 adet orta boy soğan 1 diş sarımsak 3 adet köy biberi yada sivri biber 2-3 adet kapya biber 2 adet domates rendesi 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Karabiber Pulbiber Not:Siz iste..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç 11:22

Canim Kardeşi̇m 88.Bölüm Bi̇tmeyen Saklambaç

Mine ve Müge çocukların çok sevdiği saklambaç oyunu oynamaktadır. Bu güzel eğlenceli oyuna Mıncır, Biber ve daha sonra Lale hanım ile Galip bey de katılırlar. Mine sürekli Müge’yi bulup sobelemektedir. Müge çok zor bulun..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boşnak Böregi Tarifi 07:07

Boşnak Böregi Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

  • Kadınca tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Sosyete Mantısı Tarifi 02:20

Sosyete Mantısı Tarifi

Sosyete Mantısı Hazırlanışı Malzemeler 1 kilo yufka 1 bardak su yarım bardak sıvı yağ 1 yumurta sarısı içi için yeteri kadar kıyma (ben bir kase kullandım siz istediğiniz kadar kullanabilirsiniz) 1 kuru soğan 1 çay barda..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi 05:39

Peynirli Anne Poğaçası Tarifi

Peynirli Anne Poğaçası Malzemeleri : 4 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı tereyağı 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt Tuz Peynirli Harcı İçin; 1,5 su bardağı beyaz peynir 1/2 bağ maydanoz Karabiber..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Sıcak Çikolata Tarifi 04:30

Sıcak Çikolata Tarifi

Meksika Usulü Sıcak Çikolata Malzemeler: 100 gram bitter çikolata 1 çay kaşığı kırmızı biber 2 çubuk tarçın Muskat rendesi Kremşanti 1 bardak krema 2 bardak Süt 1/2 bardak su Adımlar: 1- Çikolata, su ve çubuk tarçını ort..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Tavuk Pirzola Tarifi 03:27

Tavuk Pirzola Tarifi

Malzemeler. 2 adet Kırmızı Soğan 4 adet Domates 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber 750 gram Tavuk Pirzola 4 diş Sarımsak Taze Kekik Paprika Zeytinyağı Balzamik Sirke Adımlar: 1- Sebzeleri fırın tepsisine alın. ..

5 Dakikada Kahvaltılık Patates 00:46

5 Dakikada Kahvaltılık Patates

Malzemeler 3 adet patates(haşlanmış) 1 adet soğan 3 adet yeşil biber 3 kaşık sıvı yağ 3 yumurta 4-5 adet sosis Kaşar peyniri, pulbiber, karabiber, tuz. Hazırlanışı; 1. Sıvıyağda soğanı kavuralım. 2. Doğranmış yeşil bibe..

Analı Kızlı Çorba Tarifi 13:52

Analı Kızlı Çorba Tarifi

Dış harcı için gerekenler : 3 su bardağı ince köftelik bulgur Bulguru ıslamak için 1 buçuk su bardağı ılık su 300 gr. çiğ köftelik et (kasabınıza söyleyin 3 kere makineden çeksin ve etinizde sinir yağ olmasın. Makine te..

Kaşarlı Menemen Tarifi 04:45

Kaşarlı Menemen Tarifi

Tarifi Tavaya 3 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.1 tane kuru soğanı doğrayıp ekleyelim. Soğanımızı yağda kavuralım. Ardından 3 tane soyup doğradığımız domatesleri ekleyelim. Kapağını kapatıp 2-3 dk. pi..

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır 01:24

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır

Tavuk Köfte Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tavuk göğsü (markette tabak içinde 2 adet çıkandan..) 3 yemek kaşığı galeta unu 1 adet küçük soğan 8-9 dal maydanoz 4 yemek kaşığı domates sosu veya 1 tatlı kaşığı salça 1 adet ..