#Biber kolonyası

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Patatesli Gözleme Tarifi 05:29

Patatesli Gözleme Tarifi

MALZEMELER Gözleme hamuru için, 3 Su bardağı Un Su Tuz Gözlemenin malzemeleri, 2 Haşlanmış Patates 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Tatlı kaşığı Kırmızı biber..

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi 04:07

Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi

MALZEMELER 1 Yemek kaşığı Salça Tuz 100 gram Sucuk 2 Acı biber Zeytinyağı 1 Soğan 1 Litre Su 300 gram Kuru fasulye..

Et Güveci Tarifi  Et Yemekleri 03:38

Et Güveci Tarifi Et Yemekleri

MALZEMELER 1 Güveç 1 Kilo Kemikli et 4 Soğan 5-6 Kuru biber Tuz 4 Yemek kaşığı Domates Sosu 1 Yemek kaşığı Tereyağ 1 Havuç 6-7 diş Sarımsak 1 Çay bardağı Su..

Yumurtalı Pırasa Tarifi  Sebze Yemekleri 03:28

Yumurtalı Pırasa Tarifi Sebze Yemekleri

MALZEMELER Yarım kilo pırasa 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı Tuz 3 Yumurta 2 Yemek kaşığı Domates sosu 1 Çay kaşığı Pul biber..

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek ! 05:00

Yağ Yakan En İyi 20 Yiyecek !

Kuşkusuz her insan güzel görünmek ister. Güzel görünmenin önemli bir parçası da fit ve fazlalık kiloları olmayan bir vücuda sahip olmak. Günümüzde hazır gıdalardaki tüketimin artışı ve insanların edindiği düzensiz beslen..

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle 01:31

Renkler Sebzeler Meyveler Bebek Şarkıları İzle

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi 02:17

Bütün Çiçek Poğaça Tarifi

Puf Poğaça hamuru için malzemeler: 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı su 2 yumurta (sarıları üzerine ayrılacak) 1 paket yaş maya veya 1 paket instant maya 1 silme yemek kaşığı tuz 1 silme yemek kaşığı to..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi 02:42

Nefis Yumurtalı Tost Tarifi

Malzemeler (2 tost için) 1 yumurta 4 adet tost ekmeği tavaya sürmek için zeytinyağı veya tereyağı 4 dilim kaşar arzuya göre ketçap mayonez tuz, kırmızı pul biber..

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi 03:33

Tek Yufka İle Pratik Börek Tarifi

Malzemeler: 1 adet yufka (tercihen hafif kurumuş) 2 adet yumurta yarım su bardağı süt 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 büyük tutam kıyılmış maydanoz yarım su bardağı kadar beyaz p..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler  Edis ile Feris 01:31

Eğitici Çizgi Film Renkler Sebzeler Edis ile Feris

Edis ile Feris Eğitici Bebek Şarkıları - Şarkı sözleri: Sebzeler meyveler faydalılar lezzetliler, Sebzeler meyveler ne güzeller rengarenkler, Kırmızı kırmızı, elma çilek kırmızı, kıpkırmızı kırmızı, domates nar kırmızı..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Karnabahar Salatası Tarifi Sebze Salatası Tarifi 01:10

Karnabahar Salatası Tarifi Sebze Salatası Tarifi

Karnabahar Salatası Tarifi için Malzemeler: 1 orta boy karnabahar 2 adet kırmızı biber Yarım demet dereotu Yarım demet maydanoz Zeytinyağı Limon suyu Tuz..

Kereviz Salatası Tarifi 01:44

Kereviz Salatası Tarifi

1 adet orta boy kereviz, 2 yemek kaşığı mayonez, 3 tepemele yemek kaşığı yoğurt, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı sirke, Tuz, Süslemek için ceviz içi, zeytinyağ, kıyılmış maydanoz, pul biber...

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı 01:33

Kıymalı Domates Soslu Gnocchi Yapımı

Kaç Kişilik: 6-8 kişilik Hazırlama: 1 saat Pişirme: 10dk Kıymalı Domates Soslu Gnocchi İtalyan mutfağının vazgeçilmez tariflerinden biride Gnocchi. Yapımı mantı açmak kadar zahmetli biraz ama tadı bir o kadarda lezzetli...

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 01:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 03:08

Fırında Kremalı Patates Tarifi

MALZEMELER 3 Patates 1 Krema Kaşar peyniri Tuz 2-3 yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Çay kaşığı Kekik 1 Çay kaşığı karabiber 1 Çay kaşığı Pul biber..

İstridye Mantarı Salatası 05:30

İstridye Mantarı Salatası

MALZEMELER İsrtidye Mantarı Yoğurt Sarımsak 2 diş Kırmızı biber Tuz..

Kayseri Beytisi Tarifi 04:05

Kayseri Beytisi Tarifi

MALZEMELER 2 Patlıcan 5-6 Diş Sarımsak 5 Domates 2-3 Soğan 4 Yeşil Biber Yarım kilo Kuzu Kaburga 1 Yemek kaşığı Salça Tuz Kekik Yarım çay kaşığı Kimyon 3 Yemek kaşığı Zeytinyağı Yarım çay bardağından fazla su..

Mercimek Çorbası Tarifi Süzme gibi Sebzeli Lokanta Usulü Kırmızı Mercimek 03:02

Mercimek Çorbası Tarifi Süzme gibi Sebzeli Lokanta Usulü Kırmızı Merci

Mercimek Çorbası Malzemeleri: 1 su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy havuç 1 adet orta boy patates 1 adet orta boy domates 1 orta boy soğan 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı salça 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaş..

Ekşili Köfte Tarifi  Et Yemekleri 05:42

Ekşili Köfte Tarifi Et Yemekleri

MALZEMELER 300 gram Kıyma Zeytinyağı Tuz 1 Litre Su 1 Soğan 1 Havuç 1 Patates Yarım limon suyu 1 Yumurta sarısı Nane Yarım Limon kabuğu 1 Çay kaşığı Karabiber 1 Çay kaşığı Kırmızı biber 1 Çay kaşığı Tuz 1.5 Yemek kaşığı ..

Lebeniye Çorbası Tarifi 00:18

Lebeniye Çorbası Tarifi

Bugün sizlere vitamin açısında çok zengin ,vücudumuza bir çok faydası olan pırasa çorbası yapıyoruz. Pırasanın kalp, kemik, ve göz sağlığımızı faydaları var. Ayrıca kilo vermeye yardımcı ve kansere yakalanma riskini azal..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce