#Biber kolonyası

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Yumrukla Aracın Camını Kırıp Şoföre Biber Gazı Sıkmak 00:46

Yumrukla Aracın Camını Kırıp Şoföre Biber Gazı Sıkmak

Trafikte bilinmeyen bir nedenle tartışan iki araç sürücüsünün başka bir otomobil içerisinde bulunan kamera yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan 02:03

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan

Filmin Adı: Adem ile Havva Yönetmen: Şerif Gören Oyuncular: Tarık Akan, Sibel Turnagöl, Erdal Özyağcılar Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1986..

Acı Biber Yiyen Eşek Ağladı 00:34

Acı Biber Yiyen Eşek Ağladı

Görünce çok şaşıracaksınız....

Sahilde Biber Keyfi 01:14

Sahilde Biber Keyfi

Münir Kozan (Tarık Akan) ve peşinden ayrılmayan iki korumasından (Erdal Özyağcılar – Rana Cabbar) kahkaha tufanı. Filmin Adı: Adem ile Havva..

Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak 02:39

Lise Öğrencileri Biber Sıkarak Cezalandırmak

Okul kurallarına bizde uymazdık ceza yerdik ama görüntüdeki ağır ceza olmuş resmen, hayretle okul yönetiminin lise öğrencilere kestiği cezayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dona Biber Gazı Şakası (En Acımasız Şakalar Mutlaka İzleyin..) 07:23

Dona Biber Gazı Şakası (En Acımasız Şakalar Mutlaka İzleyin..)

Volkan'a yeni ev ve yeni atlet hediyesi olarak en acımasız şakayı yaptım :D bu sefer pek güldürmese de, kızlar takımının halen bir sancağı olmasa da bizim bayrağımız her zaman dalgalanmaktadır :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bilmem Eşim Bilir - Gizem Hatipoğlunun Acı Biber Rekoru! 03:05

Ben Bilmem Eşim Bilir - Gizem Hatipoğlunun Acı Biber Rekoru!

Gizem Hatipoğlu 47 acı biberle rekor kırdı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.533 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakıyla Sivri Biber  Tarık Akan 02:03

Rakıyla Sivri Biber Tarık Akan

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Sahilde Biber Keyfi  Tarık Akan Erdal Özyağcılar 01:14

Sahilde Biber Keyfi Tarık Akan Erdal Özyağcılar

Yeşilçam'ın En Güzel Film Sahneleri Burda Seyredelim'de... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız.....

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek 00:59

Evsiz Adama Para Karşılığında Acı Biber Yedirmek

İki zorba adam Carolina Reaper biberi olan ve Guinness rekorlar kitabına göre dünyanın en acı biberi seçilen türü biberi paraya ihtiyacı olan adam yediriyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zam şampiyonu dolmalık biber 02:05

Zam şampiyonu dolmalık biber

TAŞINMAMIZA GEREK KALMADAN, ARTIK HEPİMİZ DAHA PAHALI BİR MUHİTTE OTURUYORUZ. ÇÜNKÜ ŞUBATTA ENFLASYON 1,5 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ..EVET TÜİK ENFLASYON RAKAMLARINI AÇIKLADI. ENFLASYON ŞUBAT AYINDA BEKLENTİLERİN BİR HAYLİ ÜZ..

Bazlamadan Pratik Pizza 01:38

Bazlamadan Pratik Pizza

İçin Malzemeler: 1 adet bazlama Sucuk Domates Kırmızı biber Yeşil biber Kaşar peyniri Sosu için; 1 yemek kaşığı domates salçası Yarım çay bardağı su Tuz, karabiber, pul biber, kekik Hazırlanışı; 1.İlk olarak sosu için uy..

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two) 01:39

İki Kişilik Biftek Yemeği(Steak Dinner For Two)

Steak Dinner For Two( İki Kişilik Biftek Yemeği) Here is the recipe! Ingredients 4 small- medium sized tomatoes, chopped 1/2 medium red onion, chopped 1/2 red bell pepper, chopped a handful of parsley, chopped 2 clov..

  • Kadınca tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lahmacun Tarifi 04:36

Lahmacun Tarifi

Malzemeler Kıymalı Harcı İçin Gerekenler : Yarım kilo kadar orta yağlı dana kıyması kullandım. 1 Tane kırmızı biber 1 Tane yeşil biber ve sarı biberden (paprika) 2 Tane orta boy kuru soğan 2-3 Diş sarımsak Maydanoz 1 Ta..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Kolay Pide Tarifi 02:24

Kolay Pide Tarifi

Kıymalı Minik Nefis Pideler Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı kuru maya 1 yumurta(sarısı üzeri için) 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı toz şeker Aldığı kadar..

Lahmacun Böreği Tarifi 00:51

Lahmacun Böreği Tarifi

Malzemeler; 3 adet yufka Harcı için; 250 gram kıyma 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 2 adet domates 1 yemek kaşığı domates salçası yarım çay bardağı sıvı yağ tuz karabiber kırmızı tat..

Patates Püreli Tavuk Sote 02:39

Patates Püreli Tavuk Sote

Malzemeler Tavuk sote için 1 bütün birde yarım tavuk göğsü 1 adet soğan 2 adet kırmızı biber 4 adet yeşil biber 2 diş sarımsak 2 adet domates Kekik, pul biber ve tuz Patates püresi için 3 adet orta boy patates 1 tatlı ka..

Tavuk Fajita Tarifi 02:17

Tavuk Fajita Tarifi

Malzemeler Tavuklu bölümü; 500 gram kemiksiz derisiz tavuk ızgara eti 2 yemek kaşığı soya sosu 3-4 diş ince dövülmüş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Kırmızı toz biber Karabiber Kimyon Tuz ( baharatları damak zevkinize..

Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Patates Köfte Dizme 10:17

Patates Köfte Dizme

700 gr dana döş 4 adet orta boy patates 1 iri kuru soğan 5 çorba kaşığı galeta unu 1/3 bağ maydanoz 3 avuç ceviz 1 tepeleme tatlı kaşığı tuz 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı toz k..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Fırında Tavuk Kanat Tarifi  Yemek Tarifleri 06:03

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Yemek Tarifleri

Fırında Tavuk Kanat Tarifi için Malzemeler 1 kg tavuk kanat 2 tane domates 3 tane yeşil biber 1 tane kırmızı biber 2 tane patates 1 tane kuru soğan 2 yemek kaşığı salça 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı kekik 1 çay ..

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı 07:05

Şanlıurfa’da salça sezonu başladı

Şanlıurfa’da, domates ve biber hasadının başlamasıyla birlikte salça yapmak isteyenler, sıkma tesislerinin yolunu tuttu. Günde 10 ile 15 ton arasında domates ve biberi salça yapmaya hazır hale getirdiklerini aktaran işle..

Tepsi kebabi sini kebabi hatay kilis tava tarifi 16:37

Tepsi kebabi sini kebabi hatay kilis tava tarifi

Kilis Tava – Tepsi Kebabi Malzemeler 500 gr kiyma 1 sogan 1-2 dis sarimsak bir kücük tutam maydonoz kücükse 1, büyükse yarim kirmizi dolma biber veya kapya biber silme 1 yemek kasigi biber salcasi 1-2 avuc galete unu ..

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇ 10:39

Canim Kardeşi̇m 67.Bölüm En Akıllı Köpek En Şi̇ri̇n Kedi̇

Müge ile Mine Mıncır ve komşu köpek Biber’in en yetenekli kedi ve köpek yarışmasına hazırlamak için kolları sıvarlar. Müge ve Mine en yetenekli kedi ve köpek yarışması için var güçleri ve iyi niyetleriyle çalışırlar. Mın..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi 00:56

Patlıcanlı Yelpaze Kebabı Tarifi

4 adet patlıcan 2 adet soğan Yarım kg kıyma 1 tatlı kaşığı biber salçasi Karabiber Tuz Domates Çarliston biber Sosu için; 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 tatlı kaşığı domates salçası Sıvıyağ Tuz Su YAPILIŞI: Patlıcanların..

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi 01:34

Etsiz Sebze Yemeği Tarifi

Malzemeler 4 adet patates 2 adet patlıcan 2 adet kabak 3 adet sivri biber 2 adet kırmızı biber 1 adet soğan 2-3 diş sarımsak 3 adet domates 5 yemek kaşığı sıvı yağ Tuz, nane, pul biber, kekik Sosu için; 1 yemek kaşığı s..