#Biberli hindi sote ve salçalı bulgur pilavı tarifi

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi  Meze Tarifleri 02:09

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi Meze Tarifleri

Közde yapılan meze tarifleri sevenler için iki lezzetin buluştuğu bir videolu tarif hazırladık. Közde patlıcanlı kırmızı biberli meze tarifi videosu ile nefis bir meze yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi de çok kısadır ..

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi 13:58

Kışlık Hazırlayabileceğiniz Kırmızı Biberli Domates Sosu Tarifi

kışlık kirmizi biberli domates sosu tarifi malzemeler 4 kilo domates türkiye'dekiler Bursa'ya da Çanakkale domatesi kullanabilir. iki buçuk kilo tatlı kırmızıbiber yaklaşık 5 6 tane acı süs biber (Ama acısını siz kend..

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Biberli Ekmek Tarifi 00:44

Biberli Ekmek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin : 1 su bardağı Ilık Süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket toz maya 2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz Aldığı Kadar Un Üzeri İçin ; 1 adet kuru soğan 2 çorba ka..

Köz Biberli Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi 01:49

Köz Biberli Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi

malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 3 adet közlenmiş kırmızı biber (ben konserve kullandım) 1 çay bardağı mısır 1 havuç 3-4 tane kornişon turşu 4-5 dal taze soğan Taze nane Tuz 2 su bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı mayone..

Domatesli Pilav Tarifi Pirinç Pilavı Tarifi 02:16

Domatesli Pilav Tarifi Pirinç Pilavı Tarifi

Domatesli Pilav Tarifi MALZEMELER 1.5 Su bardağı pirinç 2 adet domates 4 yemek kaşığı mısırözü yağı 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 su bardağı kaynar su TARİFİ Rendelenmiş domates tencereye alınarak 5..

Nefis Mantar Sote Tarifi 01:06

Nefis Mantar Sote Tarifi

Şahane Mantar Sote Tarifi İçin Malzemeler 300 gram mantar ( ambalajlı paketlerde satılmaktadır) 1 adet tatlı yeşil biber 1 adet tatlı kırmızı biber 1 adet küçük boy soğan 1 tatlı kaşığı salça 2 çimdik kimyon 3 yemek kaşı..

Güveçte Kaşarlı Tavuk Sote Tarifi 04:03

Güveçte Kaşarlı Tavuk Sote Tarifi

Güveçte Kaşarlı Tavuk Sote Nasıl Yapılır..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

İstiridye Mantar Sote Tarifi 04:53

İstiridye Mantar Sote Tarifi

Gerekli malzemeler : Yarım kilo istiridye mantarı 3 adet domates 3 adet yeşil sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça Tuz, karabiber, pulbiber..

Diyet Yapanlar İçin Mantar Sote Tarifi 05:48

Diyet Yapanlar İçin Mantar Sote Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo Mantar 4 yemek kaşığı Karabuğday 2 adet Soğan 1 adet Kapya Biber 1 dal Biberiye 2 diş Sarımsak 2 adet Domates Tuz, Karabiber Kekik Kimyon 1 bardak Ilık su (karabuğday için) 1 yemek kaşığı Zeytinya..

Tavuk Sote Tarifi 03:32

Tavuk Sote Tarifi

MALZEMELER 1 Kuru soğan 2 Yeşil Biber 2 Kırmızı biber 1 Tavuk göğsü 1 Tatlı kaşığı Biber Salçası 2 Domates Yarım çay kaşığı Pul biber Yarım çay kaşığı Tuz 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı Su..

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı 02:14

Arnavut Ciğeri Tarifi Ciğer Sote Yapımı

Malzemeler Yarım kg ciğer 3 adet patates Yarım demet maydanoz 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 yemek kaşığı un 1 çay kaşığı toz biber 2 çay kaşığı tuz..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Kaç Kişilik: 2-4 Hazırlama: 10dk Pişirme: 15dk Salçalı ve Terbiyeli Sulu Köfte Malzemeler Köfteleri için; 300 gr köftelik kıyma 1 adet soğan 4 yemek kaşığı ince bulgur Tuz Karabiber Kimyon Yenibahar Kişniş Yarım yemek k..

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır? 00:49

Türk İsraf Adam - Salçalı Yumurta Nasıl Yapılır?

Salçalı yumurtanın nasıl yapılacağını öğretecek olan türk israf adam, görünen o ki oldukça kibardır. Mutfağı kirletecek kadar cesaretli olmadığı için tüm olayı tava içinde gerçekleştirir...

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum 03:38

Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum

Çocukluk Tatlarımızı Tekrar Tattık - Salçalı Ekmek Bisküvi Lokum İzle..

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Salçalı, Sucuklu Tost 13:35

Salçalı, Sucuklu Tost

2 dilim ekşi mayalı ekmek 150 gr dil peyniri Çeyrek soğan 50 gr ince dilim sucuk Yarım kapya biber 4 tane sivri biber 1 yumurta 2 çorba kaşığı domates püresi 1 çorba kaşığı acı biber salçası 1 çay kaşığı kekik Yarım çay ..

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte 02:48

Salçalı Terbiyeli Sulu Köfte

Çok lezzetli bir ana yemek akşam yemeklerinizde yeni lezzetler arıyorsanız bu tarifi denemenizi öneririm . Patatesleri ve köfteleri ile çok doyurucu bir sulu köfte tarifi . Lezzeti ile beğeni alacak bir tarif . Köftesi ..

Şalgamlı  Bulgur  Salatası Tarifi 04:34

Şalgamlı Bulgur Salatası Tarifi

Herkesin çok beğendiği çok nefis bulgur salatasını eminim siz de çok seveceksiniz. Özellikle çay sofralarına çok yakışıyor, hem rengi hem lezzetiyle şahane bir tarif. Şalgamlı Bulgur Salatası Malzemeler; 2 su bardağı şa..

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi 02:06

Fellah Köftesi Tarifi Bulgur Köftesi

Bugün sizlere Adana ve Antakya yöresinin mutfağına ait olan fellah köftesi tarifini paylaşıyoruz. Oldukça lezzetli olan fellah köftesi ince bulgur, yumurta, un ve sıcak su ile hazırlanan hamurla minik, minik yuvarlak yap..

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi 05:07

Barbekü Soslu Pratik Hindi Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But 4 yemek kaşığı Tereyağı 1/2 Soğan 1/2 bardak Sirke 1/2 bardak Esmer Şeker 1/2 bardak Hardal 1 adet Defne Yaprağı Kırmızı Biber Tuz Karabiber..

Fırında Hindi But Tarifi 07:44

Fırında Hindi But Tarifi

Malzemeler: 1 adet Hindi But (1kg) 8 adet Arpacık Soğan 1 adet Havuç 2 adet Kereviz Sapı 3 diş Sarımsak 150 ml Kırmızı Şarap 500 ml Tavuk Suyu 2 dal Kekik 2 dal Biberiye 2 yk Tereyağı 2 yk Un..

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi 03:59

Yoğurtlu Bulgur Salatası Tarifi

Misafir günlerinde kapışılan az malzemeli bol lezzetli bir salata tarifi. Malzemeler: 1 su bardağı ince Bulgur, 3/4 su bardağı su, 6 yemek kaşığı Yoğurt (tercihen süzme Yoğurt, yoksa normal yoğurdu 15-20 dk kadar süzgeç..

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi 06:56

Yoğurtlu Bulgur Köfte Tarifi

Malzemeler 3 su bardagi ince köftelik bulgur(not.istiyenler 1 cay bardagi irmikte koyabilir.eger haslarken dagilmasindan korkuyorsaniz irmik koyabilirsiniz.hamuru daha iyi tutar.acikcasi ben hic koymam ve gerek görmüyoru..

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi 08:01

Ispanaklı Bulgur Köftesi Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi ince köftelik bulgur Bulguru islatmak icin 2 cay bardagi ilik su Yarim su bardagi un 1 tane yumurta Tuz kimyon Sosu icin gerekenler 2 yemek kasigi siviyag 1 tatli kasigi domates salcasi 1..