#Bil oğlum dinle

Bak Git'in 2018 Versiyonu 01:26

Bak Git'in 2018 Versiyonu

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2 temizlik işçisi ve bir grup genç arasından 5 sene önce oğlum bak git olayı yaşandı.Bu sefer bas git bak oldu..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir! 01:57

Kağıt toplayıcısına ceza mı kesilir!

BİR KAĞIT TOPLAYICISI DÜZCE'DE POLİS DENETİMİNE TAKILDI. EVİM KİRA, 6 AYLIK OĞLUM VAR DEDİ, CEZA YEMEMEK İÇİN GÖZYAŞLARINA BOĞULUP YALVARDI AMA YİNE DE CEZA YEMEKTEN KAÇAMADI...

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı! 01:51

'Yanına geleceğim' diyerek ağıt yakmıştı!

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 18 gün önce yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlu Zafer Ceylan’ın cenazesinde “Ben de yakında yanına geleceğim oğlum” diyerek gözyaşı d..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU! 01:53

ÖĞRENCİLERİN KABUSU OLDU!

Antalya'da çocukların ve velilerin kabusu olan kadın isyan ettirdi. Çocuklara kimi zaman taş, kimi zaman da bıçak atan B.Ş.'nin şizofreni hastası olduğu söylenirken; çocuklar okula ağlayarak geliyor, geceleri uyku uyuyam..

Bajar Ogit 03:17

Bajar Ogit

Bajar Ogit OGİT ê la lao, ne lao, lacê mıno delalo şin meverde warê mı ê çê çênê, khê çênê, çena mına delale çhik meverde zerria mı zora zora zora, zora ma vetime yi herdanê xora zora zora surgın kerdime ta suka Qonya b..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

Issız Cuma Mezarlığında  Bir Gece !!! Paranormal OLay 44:54

Issız Cuma Mezarlığında Bir Gece !!! Paranormal OLay

Issız Cuma Mezarlığı Türkiyenin en korkunç ve en ürpertici yerleri arasında ilk sırada yer alıyor ve cesareti olanlar ancak gidebilir deniliyor.... Çanakkale Yenice Issız Cuma Mezarlığı Hakkında: Çanakkale'de 'yer deği..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist 02:20

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist

Haftbefehl - Chabos Wissen Wer Der Babo Ist Şarkı Sözleri Haftbefehl] Chabos wissen, wer der Babo ist Hafti Abi ist der, der im Lambo und Ferrari sitzt Saudi Arabi Money Rich Wissen, wer der Babo ist Attention, mach bloß..

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez 06:12

En Tehlikeli Cin Padişahı Mihrez

Mihrez.. İblisin soyundan gelen onun çocuklarından biri olan Mihrez. Cin padişahları arasında en güçlü en tehlikeli olanıdır. Ve şeytanın peşinden giden kafir cinnilerdendir. Bu güçlü cini padişahı bütün cin kabilelerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor 04:38

Doktorların 'İyileşemez' Dediği Ozan Artık Futbol Oynuyor

Ağrı’da Dandy Walker Sendromu ile doğan ve doktorların ameliyata alınması halinde kurtarılamayacağını söylediği 5 yaşındaki Ozan Çetin'in, İstanbul’da bir hekimin gönderdiği ilaçlar sayesinde hayata tutunduğu iddia edild..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Xalq Artisti Elnarə Abdullayevaya Qarşı Çıxdı 01:41

Xalq Artisti Elnarə Abdullayevaya Qarşı Çıxdı

Xalq artisti Günlyaz Məmmədova əməkdar artist Elnarə Abdullayevanın “Oğluma müğənni almaram” sözlərinə qarşı çıxıb. Lent.az-ın məlumatına görə, “APA TV”-nin “Show time” verilişinə qonaq olan xalq artisti əməkdar artistin..

  • ANKA tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji 03:36

Üçler Baklava 1989 Barış Manço ile Dere Tepede Nostalji

Üçler Baklava Ustası Mehmet Kemal Kapkapçı'nın 1989 yılında Barış Mançoy'la yaptığı tarihi röportaj. Üçler Baklavanın Sahibi Mehmet Kemal Kapkapçı Konuşması: 1961 yılında ilkokul bitirdim. Mesleğe başladım. Baklavacılığ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor 00:57

Tugay Kerimoğlu Ve Eşi Etkin Kerimoğlu Boşanıyor

25 yıllık evlilikleriyle spor camiasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Tugay-Etkin Kerimoğlu çifti birlikteliklerinin sonuna geldiklerini açıkladılar. Galatasaray’ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu ve eş..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Ego Yaparız 02:56

Neden Ego Yaparız

Neden Ego Yaparız? Aslında ego yapılan bi’ şey değil. Zaten sende olanı sana koyamazsın. Ego her insanı yazılımında standart. Hatta yalnız değil kankaları var. Id, ego, superego beraber takılıyolar. MFÖ gibi. İd ilkel ..

Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü! 01:51

Meral Akşener'e Soru Soran Şehit Yakını Tekme Tokat Dövüldü!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingine katılan ve şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaş, Bu bayrak uğruna şehitler verdik. Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceği..