#Bilal bozyel mavi kapak keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti 16:10

Ünlü Oyuncuyu Kimse Tanıyamadı Herkes Sılaya Benzetti

Behzat Ç.'nin kadrosunda yer alan güzel oyuncu Belçim Bilgin yeni imajıyla çok konuşuldu. Tüm bu gelişmelerin ardından 'Studio 11' dergisi için objektif karşısına geçen Bilgin, sarı saçlarıyla görenleri şaşırttı. 'The Ha..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi 02:24

Bisküvi Tadında Kurabiye Tarifi

Kurabiye Tarifi için gereken malzemeler: 125 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin Yarım su bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 3/4 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un (yaklaşık 3 - 3,..

Limonata Tarifi 02:14

Limonata Tarifi

Gelelim limonata için gereken malzemelere 3-4 adet limon 7-8 yemek kaşığı şeker 1,5 litre su Hazırlanışı; 1.4 adet limonun kabuğu rendenin ince tarafı ile rendelenir. 2.Limon kabukları derince bir kaba alınır. 3.7-8 yem..

Ben 10 - Sahi̇l Kafalar 04:33

Ben 10 - Sahi̇l Kafalar

Tennyson Takımı, Florida, Tampa Plajı'na gittikten sonra dinlenip rahatlama ihtiyacı hisseder. Ama sebepsiz bir fırtına kopar. Hava Kafalılar'ın, Ben'in baş etmesi gereken bir planları vardır: Dev bir batarya inşa etmek...

  • ÇocukTV tarafından
  • 124 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek 02:39

Sigaralı Sosyal Deney Videosunda En İlgili Kişiye Denk Gelmek

Çocuğun yetişkinlerden sigarasını yakmak için ateş istemesi ile ilgili olarak bir sosyal deney videosu çekmişler, kimi sigarasını yakıp, sigara bile isterken, kimi de kızmış ama en sonda sigaradan ötürü boğazı delinen bi..

  • JET TV tarafından
  • 263 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı 04:44

Mert Fırat'ın Bıyık İmajı Sert Tepkiler Aldı

Mert Fırat &İdil Fırat çifti çocuklarını da fanatik Fenerbahçe'li yetiştirmeyi düşünüyor. Yeni filmdeki rolü gereği bıyık bırakması gereken Mert Fırat yeni imajıyla çok eleştirildi...

  • BETA tarafından
  • 55 görüntüleme
  • 5 yıl önce
tenis topuna inovasyon yapan adam 00:44

tenis topuna inovasyon yapan adam

İNOVASYON Yapmak İçin Parlak Bir Fikre Değil, Çözülmesi Gereken Bir Probleme İhtiyaç Vardır.....

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 10:31

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Kadayıflı Muhallebi İçin Gereken Malzemeler: 250gr. tel kadayıf 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı (biraz daha eklenebilir isteğe bağlı olarak) yarım su bardağı tozşeker yarım ile 1 su bardağı arası iri kıyılmış ceviz içi ve..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği 00:52

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği

Ağlama duvarı mescid-i aksa'nin arka duvaridir dert yanma duvari olarak cevrilseydi belki daha da gercege yakin olurdu. zira dini bütün yahudi kardeslerimiz oraya gidip, haci yatmaz modunda saatlerce, tanriya cektikleri ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir 03:36

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir

Covid-19 salgını sebebiyle bağışıklık sisteminin korunup, vücut direncinin yüksek tutulması gereken bu süreçte ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Emine Fulya Akkoyun, ağız ve d..

Eğlence mekanına polis baskını! 01:44

Eğlence mekanına polis baskını!

YASAK MASAK DİNLEMEDİLER. KAPALI OLMASI GEREKEN SAATTE BİR MEKANDA PARTİ DÜZENLEDİLER. İSTANBUL ATAŞEHİR'DEKİ O PARTİYE KATILANLAR CEZADAN KAÇMAK İÇİN BİNBİR TÜRLÜ YOL DENEDİLER AMA MEKAN SAHİBİ DE DAHİL YAPTIKLARININ BE..

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi 04:42

Kaçırdığınız 5 Şey - VENOM Fragman Analizi

Ekim 2018'de vizyona girecek Venom filmi ilk fragmanından oldukça iyi duruyor! Tom Hardy günümüzün en iyi oyuncularından, Spider-Man de tarihin en bilinen süper-kahramanlarından biri. Venom'sa Spider-Man bilen herkesin ..

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak 01:06

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak

Pfizer-BioNTech, aşıyla ilgili en çok merak edilen sorulardan birini cevapladı. Firma, eksi 70 derecede saklanması gereken aşının dağıtımına ilişkin ayrıntılı açıklama yaptı...

Kan Alınan Adamın Komik Halleri 01:04

Kan Alınan Adamın Komik Halleri

Hastanede bazı testlerin yapılabilmesi için kan alınması gereken adam iğne korkusundan dolayı komik anlar yaşamış. Adam korkuda adeta çocuğu dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Kadın Askerin Top ile İmtihanı 01:12

Kadın Askerin Top ile İmtihanı

Askeri tören sırasında patlatılması gereken topun başına kadın asker geçmiş. Kadın asker topun pimini çekmek için defalarca uğraşsa da başarılı olamamış ve yardımına komutanı yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Bisküvili Pasta Tarifi 04:43

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvili Pasta için gereken malzemeler: pasta kreması için: 1 yumurta 1 yemek kaşığı nişasta 2 hafif tepeleme yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 1 yemek kaşığı kadar tereyağı arzuya göre yarım paket vanilya ayrıca 1 su b..

Fındıkpare Tarifi 04:07

Fındıkpare Tarifi

MALZEMELER 150 g oda sıcaklığında tereyağ, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 1/2 su bardağı irmik, 1 su bardağı ince çekilmiş fındık, 1 paket kabartma tozu, 2-2,5 su bardağı un, Üzerleri için fındık. Şerbeti için;..

Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın 00:09

Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın

Metro istasyonuna giriş için kart basıp turnikeden geçmesi gereken kadın, kart basmak yerine tekmeyi basıp geçmeyi tercih etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı! 02:01

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı!

KARANTİNADA OLMASI GEREKEN BİR AŞÇI, EĞLENCE MEKANININ MUTFAĞINDA YAKALANDI... ONA DA, MÜŞTERİLERE DE CEZA KESİLDİ.....

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Çikolatalı Donut Tarifi  Şekerli Halka Hamur Kızartması 06:03

Çikolatalı Donut Tarifi Şekerli Halka Hamur Kızartması

Halka şeklinde leziz çikolatalı pastalar yapmaya ne dersiniz ? Aslında yapımı gayet kolay olan bu amerikan tatlısını yapmak için halka şeklinde mayalı hamurları yağda kızartmanız gerekiyor. Mayalı hamurun özelliği şekerl..