#Bilal bozyel mavi kapak keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Esmeray  Bir Gün Gelecek 02:32

Esmeray Bir Gün Gelecek

Esmeray Bir Gün Gelecek Dinle..

Esmeray  Ölmeden De Yaşamak 03:27

Esmeray Ölmeden De Yaşamak

Esmeray Ölmeden De Yaşamak Dinle..

Esmeray  Kına Havası 04:04

Esmeray Kına Havası

Esmeray Kına Havası Dinle..

Esmeray  Bir Park Biliyorum 04:21

Esmeray Bir Park Biliyorum

Esmeray Bir Park Biliyorum Dinle..

Esmeray  Bir Sevgilim Yok 04:54

Esmeray Bir Sevgilim Yok

Esmeray Bir Sevgilim Yok Dinle..

Nigar Cumhur - Gülüm Sen Olmayınca 2018 Video Klip 04:25

Nigar Cumhur - Gülüm Sen Olmayınca 2018 Video Klip

Nigar Cumhur - Gülüm Sen Olmayınca 2018 Video Klip dinle Aranjör: Naci Ay..

Juhe Yapmak - Hintli Tekerlemeler - Çocuk Şarkıları - Çocukça Tekerlemeler Derleme 1:01:40

Juhe Yapmak - Hintli Tekerlemeler - Çocuk Şarkıları - Çocukça Tekerlem

Hintçe tekerlemeler ve şarkılar inanılmaz öğretim araçlarıdır. Dilin farklı seslerini sergileyerek çocukların dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olurlar...

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Bebek Şarkıları - Çocuk Tv Karikatürler 39:53

Bay By Down - Çocuk Şarkıları Ve Çocuklar İçin Kreş Tekerlemeleri - Be

Karpuzların büyüdüğü körfezin aşağısında, eğlenceli bir yer, evinize geri dönmeye cesaret edemezsiniz, burada eğlenceli şarkılar ve tekerlemeler yoktur. Çünkü tüm eğlenceli oyun zamanı burada, körfezde! Burada bir balık ..

Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada 30:15

Pepee Şarkıları - Pepe Şarkıları 23 Şarkı Bir Arada

Şarkılar: Pepee - Yaz Geldi Hava Çok ve Sicak Şarkısı [HD] Pepee - Uzakta YAKINDA Şarkısı [HD] Pepee - Tasarruf Şarkısı [HD] Pepee - Susadım Su İsterim Şarkısı [HD] Pepee - Sonbahar Şarkısı [HD] Pepee - Pepee Ile S..

  • ÇocukTV tarafından
  • 7.577 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

SEEYA - Papito Chocolata 03:09

SEEYA - Papito Chocolata

Mi alma te ama, Tu eres la luz de mi primavera. De mi primavera ay ay ay, Tu no ves, tu no ves, Ay mamio mami tu ves, mi cielo mi luna, Mi unica fortuna. Ay bonito papito, theama theama. Papito papito papito papito, damm..

  • Cowboy tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hame Dardamo Midoone by Fatemeh  (Görme Engelli)  İranlı Küçük Kız 03:09

Hame Dardamo Midoone by Fatemeh (Görme Engelli) İranlı Küçük Kız

آهنگ همه دردامو میدونه فاطمه متن ترانه همه دردامو میدونه فاطمه ♫♫♫ یه نفر هست که میدونم میشنوم درد دلامو میگیره دستمو آروم همیشه داره هوامو یه نفر هست که امیدم رو نمیذاره بمیره شب و روز عشقشم اینجا توی این سینه اسی..

  • PengoTV tarafından
  • 2.967 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.264 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix 1:01:48

Music of the Orient Turkish Arabic and Persian Relax and Chillout Mix

1. Lena Chamamyan - Love In Damascus (0:00) 2. Caleludemco - Antonio Polichiso ( 4:10) 3. Khan Kalima – Nour (7:38) 4. Wadih Alsafi - Al Lailu Ya Laila (11:15) 5. Holy Gnawas by Arnaud Gauthier (ca. 14:45) 6. Angel Tears..

  • PengoTV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 8 yıl önce
I Feel It Coming - The Weeknd Feat Daft Punk (On-Screen Lyric Original Video) 03:00

I Feel It Coming - The Weeknd Feat Daft Punk (On-Screen Lyric Original

I Feel It Coming Lyrics: [The Weeknd:] Tell me what you really like Baby I can take my time We don't ever have to fight Just take it step-by-step I can see it in your eyes Cause they never tell me lies I can feel that bo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bektaş Çakır - Zor Sevda 02:59

Bektaş Çakır - Zor Sevda

Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ulaşılmaz bir sevda bulutların ardında Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Ya bana öyle geldi ya da çok uzağımda Elini tutsam tutarım gözüne baksam bakarım Dizine yatsam yatarım a..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Rober Hatemo - Senden Cok Var 03:01

Rober Hatemo - Senden Cok Var

Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoO..

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih 04:02

Nemrudun Kızı - Kazancı Bedih

Nemrud'un Kızı Kararsın bahtın yıkılsın tahtın Yalvardım yakardım yol bulamadım Ah doğmasaydım kara yazım Evirdim çevirdim yaranamadım Ayandır halım Ocağım söndü nasıl belâdır Bıraktı gitti bu ne devrandır Dünya gözümd..

  • PengoTV tarafından
  • 2.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zerrin Özer Son Mektup 05:53

Zerrin Özer Son Mektup

Zerrin Özer - Son Mektup Albüm Adı : Nostaljik Parçalar Düzelten : felucia etd : Zerrin Özer dinleyin Yazdığın son mektup şu an elimde Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun ..

Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma 04:02

Claydee Ft. Alex Velea - Hey Ma

hey ma i know you like the game come out and play now cause my heart is yours take care now got a winning hand so come on and play now, play now hey ma never seen a girl looking like you do hey ma when i close my eyes ..

  • ÖFAY tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır 02:45

Feride Hilal Akın - Gözyaşlarım Anlatır

Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözya..

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek 02:53

Feride Hilal Akın - Yüzsüz Yürek

Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir kadın hissettim kendimi Sanki o..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Feride Hilal Akın - Söyle 02:23

Feride Hilal Akın - Söyle

Söyle yağmur çamur Değmedi yüreğime Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Söyle ay doğmadan Düşmesin yaş gözüme Şimdi ben nerdeyim Sen nerde Dışarıda kar yağıyor Benim içime yağmur Ağlama gözbebeğim Biraz daha dur ..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım 04:26

Feride Hilal Akın - Sakin Ol Evladım

Kalbimde bir taş, gözümde yaş Yürür ayyaş sapar boynuma İnsan kendine yakalanır İnsan kendinden yaralanır Ah kendimden bir çıksam Koşsam koşsam ve atlasam Deniz alsa, balık sevse, evinde misafir etse Sussam sussam balı..