#Bilal bozyel mavi kapak keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Feride Hilal Akın  Küçüğüm 04:08

Feride Hilal Akın Küçüğüm

Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden kendime hala güvensizliğim ..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak - Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak - Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et..

Maluma - Felices los 4 04:50

Maluma - Felices los 4

Maluma baby Apenas sale el soy y tú te vas corriendo Sé que pensarás que esto me está doliendo Yo no estoy pensando en lo que estás haciendo Si somos algo y así nos queremos Si conmigo te quedas O con otro tú te vas No..

22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam 04:05

22. Hasta el Amanecer - Nicky Jam

Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que quiero con usted Quedarme contigo hasta el amanecer Como tú te llamas, yo no sé De donde llegaste, ni pregunté Lo único que sé, es que q..

Coldplay - Hymn For The Weekend 04:20

Coldplay - Hymn For The Weekend

Drink from me, drink from me Then we'll shoot across the sky Symphony Then we'll shoot across the sky We're on a... Drink from me, drink from me Then we'll shoot across the sky Symphony (So high, so high) Then we'll shoo..

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya 02:56

Hande Yener - Ya Ya Ya Ya

Mantık ve kalp savaşta Kaldık dik bir yokuşta Yaşanmadan bilinmiyor Ama akıl verenler çok Durdum bir dinledim beni En masum derin hisleri Hepsi aynı fikirde İçimde ‘Git’ diyenler çok Sabaha kadar dinledim kalbimi ‘Sil’ d..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Yudum - Haberun Ola 03:35

Yudum - Haberun Ola

Sen Bu Yüreğumun Tek Sahibiydun Kaderim Mi Bilemedum Gönlüme Girdun Ben Senu Sevdim Her Şeyi Sevdum Yeru Geldi Ağladum Seninle Güldum İçimde Sana Olan Bu Sevdayı Biturdun Han Hamam Getursan Da İsmemem Geçmiş Ola Hem Kend..

Yudum - Mendilimin Dört Ucu 03:58

Yudum - Mendilimin Dört Ucu

Kara Tren Ak Tren Askerleri Say Tren Benim Yarim Kırkbeşli Postasıyla Say Tren Mendilimin Dört Ucu Dört Ucuda Turuncu Kurban Olayım Yarim Askerlik Vatan Borcu Bostanlarda Haşlama Haşlamayı Taşlama Ben Askere Giderken Ağl..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen 02:47

Feride Hilal Akın - Sie Liegt In Meinen Armen

Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich ..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Demir Demirkan - Gitti Gider 04:19

Demir Demirkan - Gitti Gider

zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya efes al nefes ver nefes al nefes ..

TNK - Ruhum Boğaziçi 03:23

TNK - Ruhum Boğaziçi

Köprüler yıkılıyor Aklımla kalbim arasında Bir yanım konuşmuyor Bir yanım çığlık çığlığa Ve neden bu şehirde Her yerde senin izin var? Silmeye yetmiyor Onca yağan yağmurlar Seni çok özledim Seni çok özledim Ruhum bira..

TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

TNK - Vazgeçtim 03:33

TNK - Vazgeçtim

Gerçeği bilmek istersen Sana aşık olan ben Her gün seni düşünürken Vazgeçtim kendimden Vazgeçtim kendimden Yalnızca sen bilinmezdin İçimdeki aşkı bilmezdin Böyle olsun istemezdim Aşkı nefrete çeviremezdim Gerçeğ..

Gece - Bana Bir Sarki Soyle 03:38

Gece - Bana Bir Sarki Soyle

Tatlı bir uyuşukluk hissi bahsettiğim Ayak parmaklarından kafatasına kadar uzanan Bazıları berrak bir su gibidir bazıları da benim gibi Çamurlu bir göl merak ettiğin dibini Tutuşturmayı merak ediyorsan tutkuyu Peki..

Gece - Ben Öldüm 03:03

Gece - Ben Öldüm

Benimsim dedim, değişmez ki bu Yüzünde hep büyüttüğün renkler var Akılsızım çok, benim yerle gökle ne işim var Öldüm kollarında cenneti gördüm Senden sonra söndüm yakan yok.. Öldüm kollarında cenneti gördüm Sende..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk 03:42

Mabel Matiz - Yaşım Çocuk

Yine günlerden sonyaz Yine yaşım çocuk Yine hangi düşün kumarı bu yırtılan Delik deşik Eğilip alıver yüzümü Bu sular acımaz, kanatır dizimi Yanılırsa yüreğim sürülür geceden Geceler yüreğin vatanı Yine günlerden..

Mor ve Ötesi Deli 04:14

Mor ve Ötesi Deli

Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor faili tutkunun Kızmış ve küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm? Direniyor, direniyor, direniyor.. Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde?..

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum 04:27

Mor Ve Ötesi - Anlatamıyorum

Ne oldu karıştı her şey Korktum sözüm bir adım geriye Şimdi duyor musun Her şey ama her şey geçer Sakinsin biraz derdin var Kendi kendine dünyayı ters cevirmişsin Bir şey biliyor musun Ben doğduğumdan beri hep b..

Şebnem Ferah  Özgürce Yaşa 04:12

Şebnem Ferah Özgürce Yaşa

Hayat boyu dilersin O gün için Ömür boyu beklersin Tam o an için Geçmiş uzakta kalmış Yarınsa yaklaşmaz Kaybetmeye gerek yok Bulmak için Bulmak için Zaman geçmek bilmez önce Sonra yıllar sayamazsın Bir bakmışsın geçip gi..

Gece-Derbeder 04:04

Gece-Derbeder

Korkma buda geçer Bırak bizim adımız derbeder olsun Gün olur devran döner Şimdilik adımız derbeder olsun oh oh ohh... Gözlerimi unuttum sende oh oh ohh... Çok gittin biraz gelsene Hayat bu işte bazen, çıkar rayı..

GECE - Bomonti Sokakları 03:19

GECE - Bomonti Sokakları

Hiç olur mu vazgeçmek? Yarı yoldan geri dönmek Yakışmaz bize Yürekten sevince Bomonti Sokakların da Şerefine güzel dünya dönerken tersine Hatırlatırsın beni bana Aynalarla yüzleştim Derin bir oh çektim Ters yüz..