#Bilal bozyel mavi kapak keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı -  Çocuk Şarkıları 02:54

Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı - Çocuk Şarkıları

Çocuk Şarkıları - Yemek masasında - Çizgi Film Çocuk Şarkısı. Anaokulu seviyesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları sofra düzeni ile devam ediyor. İyi seyirler Çocuklar :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.838 görüntüleme
  • 8 yıl önce
gökhan türkmen -  careler caresiz 06:02

gökhan türkmen - careler caresiz

geceler yalnizligima güldü..sarkilar sevdamiza agladi.. sen..?sen?caresizligi bilirmisin ? BiLDiGiNDEN DAHA CARESiZiM!..

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı 05:07

Tüm Zamanların En Çok Cover'lanan 10 Şarkısını Paylaştı

Başarılı sanatçıların çıkardıkları şarkılar adı ardına cover'lanırken bu zamana kadar en çok cover'lanan şarkıları açıkladı. Sanatçılara cover konusunda en çok ilham veren parçalar ilk kez tarafından bir liste konusu old..

  • Cowboy tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16) 03:50

Yıldız Tilbe - Yemin mi ettin(VOL-16)

Günlerdir bir haber almadım senden. Beni unutmaya yemin mi ettin ? Kalbime dökülür yaşlar gözümden. Beni ağlatmaya yemin mi ettin ? Sen yoksun dilimde şarkılar suskun. Resimlerin mahsun,anılar mahsun. Yavlarırım artık g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Big Sean - Moves 02:26

Big Sean - Moves

Director: Mike Carson Video Producers: Austin Barbera & Taylor Vandegrift DP: Frank Mobilio Editor: JR Strickland VFX: Skulley FX Production Company: Cineaste Films..

Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

Ece Seçkin - Olsun 04:51

Ece Seçkin - Olsun

Uzadı günler, uzadı geceler Saymadım bir saatten sonra Doydum doydum, usandım Kapalı kapılar, denedim, zorladım açamadım Olsun olsun sana bağladım Ah benim o gözünün içine bakarken kendimi kaybettiğim sevgilim Unutuluyor..

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kına Gecesi Müziği 02:35

İğne Attım Tarlaya Le Le Zalım Zalım, Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zal

İğne Attım Tarlaya (Le Le Zalım Zalım) Pırıl Pırıl Parlıya (Vıy Vıy Zalım Zalım) Kız Oğlanın Yanında (Le Le Zalım Zalım) Ah Dedikçe Terliye (Vıy Vıy Zalım Zalım) Karanfili Budama (Le Le Zalım Zalım) Sefa Geldin Odama (V..

  • PengoTV tarafından
  • 2.317 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deep House 2016 #13 - Vocal Deep House Mix & Chill Out Mix 2016 1:01:25

Deep House 2016 #13 - Vocal Deep House Mix & Chill Out Mix 2016

deep house 2016, ew deep house, deep house mix, deep house music, house music, deep house mix 2016, vocal deep house, chill out 2016, house mix 2016,..

  • PengoTV tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deep House Mix 2017 _ Deep Love #114 By ShineMusic 1:03:42

Deep House Mix 2017 _ Deep Love #114 By ShineMusic

Deep House Mix 2017 / Deep Love #114 . Like for more Deep House Mixes 2016 & Subscribe so you wouldn't miss any more of Deep Love videos. Make sure you share this video if you have friends that love Deep House Mixes or D..

  • PengoTV tarafından
  • 3.345 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yo Gotti - 81 03:33

Yo Gotti - 81

Yo Gotti - 81 seyredelim mutlaka kanalıma abone olmayı unutmayın :):)..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP 03:08

CİGULİ _BİNNAZ_ KLİP

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz Esnaf..

Tarik Mengüç - Şakşuka 05:17

Tarik Mengüç - Şakşuka

Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka Doyamadım tadamadım yiyemedim şakada şuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşun..

Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze 03:20

Kıraç - Çayır Çimen Geze Geze

Çayır Çimen Geze Geze Isparta-Nazife İzzet-Muzaffer Sarısözen Çayır Çimen Geze Geze (Of Of) Oldum Ben Bir Geveze Kızına Meyil Verdim Darılma Hanım Teyze (Of Ninem Of) Pencereden Kuş Uçtu (Of Of) Yandı Yürek ..

Çağatay Akman  Çek Kafaları Yarasın (cover) Sözleriyle 01:01

Çağatay Akman Çek Kafaları Yarasın (cover) Sözleriyle

Çağatay Akman yeni şarkı Çağatay Akman Çek Kafaları popüler şarkı Gece gölgenin rahatına bak..

Arame - Chka Im Sere 04:06

Arame - Chka Im Sere

Yazar: Arame Düzenleme: Karen & Sevak Ses Yönetmen: Arman Avetisyan..

Brett Young - In Case You Didn't Know 03:56

Brett Young - In Case You Didn't Know

I can't count the times I almost said what's on my mind But I didn't Just the other day I wrote down all the things I'd say But I couldn't I just couldn't Baby I know that you've been wondering Mmm, so here goes nothing ..

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI 03:25

DJ Sava feat. Faydee - Love in DUBAI

Music: Mihalache Stefan, Faydee Fatrouni, Tudor George Lyrics: Mihalache Stefan, Mike Obinna Chigbundu Instrumental: Florin Buzea, Sava Constantin, Alex Cotoi, Razvan Matache Executive Producer: DJ Sava Video Production:..

Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Egemen Yıldırım - Rüyalar Bitmese 04:08

Egemen Yıldırım - Rüyalar Bitmese

Egemen Yıldırım'ın yeni şarkısı - Rüyalar Bitmese seyredelim de .... Kanalımıza abone olmayı unutmayın.....

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba 03:49

Murat Dalkılıç - Merhaba Merhaba

Devamlı Aynı Eski Püskü Numaralar... Bak Yağmurlu Günde Bile Bir Damla Yok sana... Fazla müsamaha Adamı Kötü Yaralar (Paralar)... Lütfen Git Öteye İşine Gücüne Baksana... Sormuyordun Hiç Halimi Hatrımı,, Ben Seni E..

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Miri Yusif - Ad Günü 04:08

Miri Yusif - Ad Günü

Azerbaycan'dan Miri Yusif tarafından Reklam Günü , Video klip. Seyredelim' de.....

Orhan Zeynallı (AiD) feat. Tomris - Satılmış Sahneler 04:07

Orhan Zeynallı (AiD) feat. Tomris - Satılmış Sahneler

Orhan Zeynallı feat Satilmis sahneler Video klip. Tomris, Azerbaycan'dan, Orxan Zeynallı (yardım) feat. Tomris - Satılmış Səhnələr..

Caner Menemencioğlu - Son Veda 04:29

Caner Menemencioğlu - Son Veda

Bu Can Sana Susar Özlemim Hara Tutulur Başucumda Hayaller Gecelerce Hapseder Pişmanlıklar Hep Geç Kalmışlığa Direnemedi Bu Aşk Ne Yazık Son Veda Bir Anı Kalmasın Senden Son İsteğim Giderken Al Yalanlarını Yanına Götür Uz..

Düşdünya - Doğum Günüm 04:27

Düşdünya - Doğum Günüm

Yorgun Dört Duvardan Kurtulmadan Nereye Kadar Çepeçevre Karanlıktan Sıyrılmadan Nereye Kadar Bıktım Artık Derdimden Sonu Gelmez Kederimden Vazgeçtim Sebebimden Kimseye inanmam Doğum Günüm Ölüm Günüm Her Şey için Çok Üzgü..