#Bilal bozyel mavi kapak keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet 04:29

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet

Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin vuruldun tomurcuğundan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne aslında Girip boyumuzdan büyük günahlara Şu yar..

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar 03:40

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar

Son hevesim dibinde kalmış çay gibi tatsız Gün batıyor biraz daha umutsuz ve amaçsız Sonbaharı beklerken ooohooh Ben yaprak döküyorum Mevsimler gibi ömrüm yıpranmış avuçlarım Ayaklar altında kalmış hüzünlü yarınlarım A..

Altan Civelek - Deniz Gözlüm 04:40

Altan Civelek - Deniz Gözlüm

Gittuğun o yerlerde söle huzurda misun? Geride kalanların söyle farkında misun ? Atın beni denizlere vermeyun ellerine oyy Zaten hasret kalmış idum o deniz gözlerunee Gidup ta dönmemeye söyle yeminli misun? Dönüp t..

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın 04:30

Fikret Dedeoğlu Ft. Yıldız Tilbe - Unutamazsın

UNUTAMAZSIN Başka bir şehirle Başka bir hayatla Unutur muyum sandın Sesim kulağında Kokum sa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur Derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani Dersin sevgilim mi ki D..

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

vj Bulent - Can Damarımsın 04:23

vj Bulent - Can Damarımsın

Can Damarımsın Şarkı Sözleri: Senden önce öylesine nefes almış bu beden Seni beklemişim ben bir ömür boyu Meğerse hiç bilmeden En büyük aşkımdın belki Ama En büyük korkumdun bir yandan da 2kez (Ya bir gün biterse Bu aşk..

  • Candy tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

Gülsen-  Nazar Degmesin 04:25

Gülsen- Nazar Degmesin

Albüm Adı : Of... Of... Şarkı Sözleri: Neyine güveniyor kalbim Boyumdan büyük bu sevda En zorunu buldum aşkın Kendini bana sakla Yaşamazsam bugünü Hayat beni bağışlamaz Yarını bilmem unut dünü Sana zararım dok..

  • Candy tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon ) 04:05

Kutsi - Boya ( Remix Versiyon )

Değer mi Nasıl geçtin huzurundan gururundan Buna değer mi Seçtiğin yol da bir yol olsa bari Sevgimi aldığın yere koyar mısın Bana biraz renk lazım Beni boyar mısın Yüreğimi çaldığın günü çok özledim Söylüyorum i..

Kutsi - Son Mektup 04:48

Kutsi - Son Mektup

Aşıkların mahvolduğu bir şehirde Kendi payıma düşeni yaşıyorum Sensizliğin dünden büyük gücüyle Adım adım bu engeli aşıyorum Bugün senden vazgeçiyorum Gözyaşlarıyla gidiyorum İkimizden biri acı çekecekse Kendimi ..

Kutsi - Zor Olsa Da 04:20

Kutsi - Zor Olsa Da

Ne yaparsan yap umrumda değil Şikayetim var ahh elimde değil Bu kadar mağdur olma sevgilim İntizarım var ahh elimde değil Zor olsa da sana geri dönüyorum Rüyaysa da hayırlara yoruyorum Bu ayrılık yakışmadı biliyor..

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

GÜLMEK İSTİYORSAN İZLE ! EN KOMİK BEBEKLER KARNIM AĞRIDI 10:03

GÜLMEK İSTİYORSAN İZLE ! EN KOMİK BEBEKLER KARNIM AĞRIDI

Bu videoda en komik bebekleri derledik umarım izlerken keyif alırsınız..

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti 03:49

Emre Yücelen - Bitti ve Gitti

Çok değil değil yıllar değil aylar Ömürlük değil değil Anlık bir sevda bu Başladı ve bitti Anlık bir rüya Gitti ve bitti Uyanmasak iyiydi Sonsuz aşk yoktu ya Bir vardın bir yoktun ya Evvel kalbim içinde Kalbur sevdam sı..

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman 04:06

Bahadır Girit - Kaybolur Zaman

Gün olur yıldız kayar gözlerinden yaşlar düşer Ruhun da bedenine doymuştur çıkmak ister Kaybolur zaman seni yaşadıkça Benden uzak dur ama Yok ol git hayatımdan Yalan dolansın yar..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Serap Budak - Sessiz Sedasız 04:50

Serap Budak - Sessiz Sedasız

Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız Ayağın altına giden yol oldum Sessiz sedasız Ben kendi sevdamın kurbanı oldum Köşeme çekildim sessiz sedasız.Be..

Erdem Ergün - Efkara Geldim 03:20

Erdem Ergün - Efkara Geldim

Temelli mi geldim dünyaya? Nerden düştüm bu sevdaya? Başımı koydu bin belaya Efkara geldim Ben böyle bir yar sevdim Akıbetim korkar halimden Buyruk bekler sahibinden Gayri kovuldum cennetinden Efkara geldim Ben böyle bi..

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser 00:22

Yusuf Güney - Sualsiz - Teaser

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda..

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla 03:57

Mehmet Eti - Olduğu Kadarıyla

Hiç bişey olmaz senden bana Susma ağla karşımda Elimden bişey gelmezki sana Ağla ağla sol yanıma Bir kaç kadeh üzüntü Alır götürür herşeyi Geçip giderki bu acılar Kalır yanına kalp ağrısı Bırak uğraşma boşuna Old..

Hüsnü Arkan - Tutuşsun 03:36

Hüsnü Arkan - Tutuşsun

Bir garip bülbül öter su başında. Nice gül yansın, nice tutuşsun. Ne böyle sevda gördüm ne böyle yara. Adın unutursam Dicle tutuşsun. Haye haye haye varımsın haye. Viran bahçelerde narımsın haye. Haye haye haye zârım tut..

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan 03:27

Turaç Berkay feat. Belma Şahin - İki Cihan

ben gidiyorum seni sende bırakarak kalmamış ki yok yüreğimde beklenecek yaşanacak ben gidiyorum seni sende bırakarak çözülmüş tüm bağlar aramızda yerimiz yok tutunacak e varsa aklında benim hakkımda hiç kusura bakma bır..

Barış Kutupoğlu - Muhtacım 04:16

Barış Kutupoğlu - Muhtacım

Düştüm sayende düşebildiğim kadar derinlere , Gurursuzca nefes almayı bıle unuttum , Ben bir yerlerde yandım sayende , Yanabildiğim kadar günahlarda , Acıdan öte bana yaşattıkların işkence , Yeniden dirilmeyi umar kalbim..

RamZan - Sadece Alışkanlık 02:37

RamZan - Sadece Alışkanlık

Günlerin sonuydu Gecenin tam ortası Seni kim dinleyecek Söyle benden başkası Can çekişir bedenim Kör kuyular içinde Kırmızı şarap gibi Bir hevesliksin işte Bak şimdi aynalara Var mı hiç arkadaşın Şimdi baş başa kaldın ..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..