#Bile tahrip etmiş

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Ersay Üner – İki Aşık 03:36

Ersay Üner – İki Aşık

Zor Hangisi kolay ki? Her veda bırakır izini Aşktı bir hata değildi. Sadece zamanımız tükendi Sevdik sonunu bile bile sevdik Gençtik tabi kolay yolu seçtik Acıyıp geçtik Sevdik sonunu bile bile sevdik Daha gençtik tabi..

J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet 04:05

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet

Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı Derler Düet Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış... Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider geceyi dü..

  • Candy tarafından
  • 3.570 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek 05:35

Mustafa Sandal-Aşka Yürek Gerek

(Natalie) Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke apo opon peraseis Kadeis katastrofes Anaveis foties Anaveis ke ola ta kes Ke piso sou afineis Pligomenes kardies (Mustafa) Aska yurek gerek anlasana Her defa yaniyorum a..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Mustafa Ceceli - Aşk Adına 04:07

Mustafa Ceceli - Aşk Adına

Dün gibi hatırlarım zorlanmam Hiçbir zaman çıkmadın ki dünyamdan Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Gülüyordum bugün biraz iyiydim sanki Yaşananlar yine birden aklıma geldi Senin h..

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz 04:20

Ebru Yaşar - Sekiz Ve Dokuz

Azar, azar içimde büyüdü aşkın Şimdi ne yere göğe sığıyor Tutamadım içimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz göze bakması bile yetiyor Seninle olması sarılıp uyuması Göz ..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Buray - İstersen 04:00

Buray - İstersen

İzini kaybettiğin duygulara bir gülüşle kavuşmakmış, aşk Sana anlatılan her masala bile bile aldanmakmış, aşk Ansızın umutsuzluk yelken açıp uzaklaşınca ufuktan, anlıyorsun bak Sonbaharda yapraklar sararırken sende ye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme 04:40

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme

Rafet El Roman - Ayrılıktan Söz Etme Demedin ki sen beni anlayamadın Belki ben anlatamadım kendimi ne sevgimi Biliyordun seviyorken gidecektin Zamansızdı çünkü aşk, bile bile kabul ettim Ne olur bir bak ne olur dinle Ay..

  • Candy tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek 05:40

Mustafa Sandal - Aşka Yürek Gerek

(Natalia) Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Κι απ' όπου περάσεις Κάνεις καταστροφές Ανάβεις φωτιές Ανάβεις κι όλα τα καις Και πίσω σου αφήνεις Πληγωμένες καρδιές (Mustafa) Aşka yürek gerek anlasana Her defa yanıyor..

Yalın - Ben Olamazdım 03:52

Yalın - Ben Olamazdım

Yalın Ben Olamazdım Şarkı Sözleri Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Kıyısında ağladığın efkara bağladığın Sımsıcak kuytu bir liman Üzgünüm ben olamazdım Dinle ne var..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen 03:57

Yasin Keleş Ft. Gülben Ergen - Sen

Hakkını vermeli aşık olunca yanmalı çıra misali. Kolay kurulmuyor ilişki dediğin, işledim oya misali. Bendeki sabrın yarısını gösterene evliya diyolar Sen de birazcık çabalasan artık, bak geldi geliyolar. Kötü düşleri, i..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Metin Işık  Ağla Gözüm 06:07

Metin Işık Ağla Gözüm

Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün Kanayaram kana kana, sızlarsın bugün Dertli sazım, dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm, ağla ağla gülemem bugün x2 Söz vermiştin bana, kaç hafta oldu Çok cumalar geçti, ne gör..

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) 04:05

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem)

Ceylan Ertem - Aşık Oluyorum Eyvah (İlhan Şeşen - Hediyem) Dinle Bir ses var içimde seni fısıldar gibi erden çıktın karşıma yine neler başlar gibi hem güzel hem değil gözümde yaşlar gibi yine geceler ağır olacak sabaha ..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar 03:57

Tuğba Özerk - Koltuklar Kitaplar

Söz & Müzik: Tuğba Özerk Düzenleme: Erhan Bayrak Ara Melodi : Aylin Alaz Bayrak Kayıt : Erhan Bayrak Mix / Mastering : Celil Yavuz Gitar : Caner Güneysu Yaylılar : İstanbul Strings ( Studyo Can ) Ud / Cümbüş : Altuğ..

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm 04:07

Ekin Uzunlar - Ağla Gözüm

Söz & Müzik: Metin Işık Düzenleme: Mustafa Ceceli Klip Yönetmeni: Emrah Özbilen Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yapım : Honeybee İstanbul / Eylem Şirin ''Ağla Gözüm'' şarkı sözleri ile, Ağla gözüm, ağla ..