#Bile tahrip etmiş

Türkü Akbayram - Ben Gidemem 03:56

Türkü Akbayram - Ben Gidemem

Söz & Müzik: Serkan Özcan Düzenleme: Sabi Saltıel Mix: Sabi Saltıel Mastering: Will Quinnel Intro Vokal: Sibel Genç Perküsyon: Cengiz Ercümer Yönetmen: Mete Kekilli Yön. Yard. : Pelin Baykal Akgün Prodüksiyon: Umut Soysa..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil 03:53

Altar Kafesci Feat Tolg - Hiçbir Şey Yolunda Değil

Hiçbir Şey Yolunda Değil Şarkı Sözleri İle Hiç bişey yolunda değil sen bunun farkındasın Kimse bana beni sormasın sendeki beni toplasın Kurduğu hayalleri buruşturup çöpe atsın Saymadım sayılı günleri oda sanmasın yıpra..

Malam Cabba yeniden canlanıyor 00:52

Malam Cabba yeniden canlanıyor

Pakistan'ın kuzeybatısında yer alan ve yaklaşık 10 yıl önce Taliban tarafından tahrip edilen bir kayak merkezi yeniden faaliyete geçiyor. Şu an daha çok yerli turistlerin ziyaret ettiği tesisin uluslararası popülariteye ..

  • Umut Tv tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi 00:24

Tunceli'de Düdüklü Tencereli Bomba Böyle İmha Edildi

Tunceli-Elazığ karayolunda düdüklü tencere içerisine yerleştirilmiş, amonyum nitrat ve tüp ile hazırlanmış tahrip gücü yüksek patlayıcıyı güvenlik güçleri fark ederek, olası bir faciayı engelledi. EYP, kontrollü bir şeki..

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir 01:44

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir

Bel kayması, omuriliğin sıkışmasıyla ve tahrip olmasıyla birlikte belirti verir. Bu tahribat belden başlayan ve topuğa kadar uzanan bacak ağrısına neden olur. Bel kayması, sinir sıkışmasından dolayı his kaybı, güç kaybı,..

  • NABIZ tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Morbid Obezite Nedir 00:51

Morbid Obezite Nedir

Morbid obezitede şişmanlık vücudu tahrip edici orandadır. Kişinin vücut/kitle endeksi 40'ın üzerindeyse morbid obeziteden bahsedilebilir. Morbid obezite hem yaşam kalitesini düşürür hem de yaşam süresini kısaltır...

  • NABIZ tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cilt Kanseri Ölümcül Bir Hastalık Mı 01:12

Cilt Kanseri Ölümcül Bir Hastalık Mı

Üç tipi olan cilt kanserinde bazal hücreli cilt kanseri sadece bulunduğu yeri tahrip edip büyüyebilen fakat ölümcül olmayan bir kanser türü. Erken teşhisin çok önemli olduğu spinal hücreli kanser türü vücudun diğer kısım..

  • NABIZ tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir 01:20

Bazal Hücre Cilt Kanseri Nedir

En üst tabakada yer alan kanser türü bazal hücreli cilt kanseri. Bazal hücreler kanserden en çok etkilenen hücre olduğundan bazal hücre cilt kanseri sık görülür. Bazal hücreli kanser tipi yalnızca bulunduğu yeri tahrip ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir 01:44

Bel Kaymasının Belirtileri Nelerdir

Bel kayması, omuriliğin sıkışmasıyla ve tahrip olmasıyla birlikte belirti verir. Bu tahribat belden başlayan ve topuğa kadar uzanan bacak ağrısına neden olur. Bel kayması, sinir sıkışmasından dolayı his kaybı, güç kaybı,..

  • NABIZ tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Beldesi Teröristlerden Temizlendi 01:23

Bülbül Beldesi Teröristlerden Temizlendi

Özgür Suriye Ordusu, Türk uçaklarının tahrip ettiği 53 metrekare beton üzerine çizilen Öcalan posterinin bulunduğu Darmık Dağı'nın eteğindeki Bülbül beldesine girdi. Afrin'e bağlı 7 beldeden biri olan ve Afrin yolu üzeri..

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında 00:58

Afrin'deki Tarihi Kilise Ve Manastır Koruma Altında

Beşşar Esed rejiminin haber ajansı SANA'nın Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) hava saldırılarında tahrip ettiğini ileri sürdüğü Brat köyündeki tarihi eserler, TSK ve ÖSO tarafından korunuyor...

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü 01:12

Fransa'da Binlerce Kişi Sokaklara Döküldü

Fransa'da işçi sendikalarının Mücadele Birliği sloganıyla ülke genelinde grev ve gösteri çağrısının ardından binlerce kişi sokağa indi. Fransa'da bugün, hükümetin yapmayı planladığı özelleştirmeye karşı 10 binlerce ins..

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha 23:05

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha

Bayan Hofstetter'ın yardımı sayesinde, Mia biraz tahrip olan Centopia Kitabını onarır!. Ancak Violetta, her zamanki kötü planlarını tasarlar ve değerli kitabın kapağına biraz tutkal dökmek için Paula'ya görev verir! An..

  • ÇocukTV tarafından
  • 396 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şehit mezarlarına saldırdılar! 02:18

Şehit mezarlarına saldırdılar!

DUA VE KABİR ZİYARETİ İÇİN MEZARLIĞA GİDENLER AKILLARA DURGUNLUK VEREN BİR MANZARAYLA KARŞILAŞTI, ADANA, ANTALYA VE MANİSA'DA ART ARDA MEZARLAR TAHRİP EDİLDİ, MEZAR TAŞLARI PARÇALANDI... ARALARINDA ŞEHİT MEZARLARI DA VAR..

Tekirdağ’da kovanları kırıp 4 milyon arıyı telef ettiler 02:45

Tekirdağ’da kovanları kırıp 4 milyon arıyı telef ettiler

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Türk Arı Gen Çalışmalarının yapıldığı alanda onlarca arı kovanının tahrip edilmesi sonucu 4 milyon arı telef oldu...

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi 00:15

Nusaybin'de Ele Geçirilen Bomba Böyle Imha Edildi

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya ait mühimmat bulundu.Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle, Yenişehir, Zeynel Abidin ve Kışla mah..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Söz | 73.Bölüm 2:19:03

Söz | 73.Bölüm

Turan ustanın (Atsız Karaduman) başına gelenlerin ardından Yavuz (Tolga Sarıtaş) olanların hesabını sormak için Linda’nın (Melis Birkan) peşine düşer.nKarabatak (Eren Vurdem) tarafından tuzağa düşürülen Tim içinde bulund..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 243 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı- 09:36

Ankara'da Suriyeli mülteci gerginliği- Altındağ'da neler yaşandı-

Günlerdir Türkiye’de göçmen ve mülteci akınına karşı bir tepki vardı. 10 Ağustos günü Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir kavga zaten oldukça gergin olan bu ortam için bir kıvılcım etkisi yarattı. O akşam Suriyeli bi..

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli 01:08

Dağ Yolunda Pumaya Çarpayazan Motorsikletli

Arazi motosikleti ile adrenalin arayan motosikletli dağ yolunda ilerlerken solundan gelen pumayı son anda fark etmiş , puma da onu son anda far etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce