#Bile tahrip etmiş

İnsanların Kaydettiği 10 Şok Edici Şimşek Çakması 04:07

İnsanların Kaydettiği 10 Şok Edici Şimşek Çakması

Dünyadaki Birçok Kişi Şimşek Ve Gök Gürültüsünden Çok Fazla Korkarlar Hatta Şimşeğin Çaktığını Görmemek İçin Korkudan Dışarıya Bile Bakamazlar. Fakat Bazı İnsanlar Da Tam Tersi Şimşeğin Çakmasını Kameralarına Kaydedebilm..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir 00:43

Korku İle Fobi Arasındaki Farklar Nelerdir

Korku gerçekçidir ve kişiyi korur. Örneğin kişinin sokakta üzerine saldırganca koşarak gelen bir köpekten korkması ve ondan kaçacak bir yer araması korkudur ve kişiyi koruyan bir şeydir. Fobi ise sokakta bir köpekle karş..

  • NABIZ tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk 04:37

Bakanla Tartışan Robota Ne Oldu Stolk

Dünya ve ülke gündemi teknoloji haberleriyle doldu. Bakanla tartışan robotlardan, uzaya roketle Tesla gönderen Elon Musk'a, henüz araba bile üretmesek bile, soy ağacı sorgulama yapacağımız e devlet sistemlerine kadar tüm..

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yıl Boyunca 42.000 Kibriti Yapıştırdı, Sonra Böyle Ateşe Verdi 04:49

1 Yıl Boyunca 42.000 Kibriti Yapıştırdı, Sonra Böyle Ateşe Verdi

Çok iyi ya yaptığın işin sonunda bir kül olacağını bile bile 1 yıl boyunca uğraşmak Hangimiz bunu yapardı ki .Ya topu yapıp bırakıldık kıyamazdık çünkü ya da bu işe hiç başlamazdık..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek 03:00

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek

Aydın Kurtoğlu - Gururdan Gömlek Müzik Dinle Şarkı sözleri Yabancı gibisin uzun zamandır Bilmediğim bir şey olabilir mi? Sormadım çok korktum Ya bir şey varsa İnsan bile bile duymak ister mi? Ayrılık bekçisi bekliyo..

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Gripin - Arkadaş 03:42

Gripin - Arkadaş

Gripin - Arkadaş Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir Kıvılcım Düşer Önce, Büyür Yavaş Yavaş Bir Bakarsın Volkan Olmuş, Yanmışsın Arkadaş Dolduramaz Boşluğunu Ne Ana Ne Gardaş Bu En Güzel, Bu En Sıcak Duygudur Arkadaş Ort..

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Balon balığındaki zehir! 01:26

Balon balığındaki zehir!

ADANA'DA BİLİM İNSANLARI LABORATUVARDA ZEHİR MESAİSİNDE. BALON BALIĞINDA BOLCA BULUNAN SİYANÜRDEN BİLE DAHA ETKİLİ O ZEHİRİN 1 GRAMI BİLE SERVET DEĞERİNDE...ÇÜNKÜ AĞIR HASTALIKLARIN TEDAVİSİNDE KULLANILAN İLAÇLARIN YAPIM..

Hırsız kadınlar sokak ortasında soyundu 02:07

Hırsız kadınlar sokak ortasında soyundu

YAKALANINCA YAPMADIKLARI TERBİYESİZLİK KALMADI. ONLARI GÖRENLER BİLE UTANDI. GÖZALTINA ALINMAMAK İÇİN ELBİSELERİNİ HATTA İÇ ÇAMAŞIRLARINI BİLE ÇIKARTTILAR. REZİLLİKTE SINIR TANIMADILAR...

150 kişinin canını hiçe saydı 02:47

150 kişinin canını hiçe saydı

Yine o çıktı 150 kişinin oturduğu binanın kolonlarını kesti. İnsanları bile bile ölüme götüren cinayet teşebbüsünün altında yine o çıktı...

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

HANİ KOMPLO TEORİSİYDİ? 13:17

HANİ KOMPLO TEORİSİYDİ?

Şeytanın bile aklına gelmez..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 2 ay önce
Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem 05:31

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem

Gülen Son Arzusunu Açıkladı- Onların Yüzüne Tükürmeden Gidersem Gülen Cemaati'nin lideri Fethullah Gülen son arzusunun, kendisini ve cemaatini terörist ilan edenlerin yüzlerine tükürmek olduğunu söyledi. Gülen Cemaat..

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video ) 04:04

Röya - Yolun Açık Olsun - ( Official Video )

Röya - Yolun Açık Olsun -2016 YOLUN AÇIK OLSUN ÇOKTAN UNUTTUM SENİ ANILAR ÇOKTAN SİLİNDİ SENLE İLGİLİ SON ŞEY YAKTIĞIM RESMİNDİ SUÇLU BEN DEĞİLİM BAKMA YANIMA BİLE BİLE YAKLAŞMA GİDERKEN HATIRLA SON SÖZLER SENİNDİ AMA..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) 04:04

Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)

Somebody That I Used To Know Now and then I think of when we were together Like when you said you felt so happy you could die Told myself that you were right for me But felt so lonely in your company But that was love a..

  • PengoTV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Gülben Ergen - Sen 03:58

Gülben Ergen - Sen

Hakkını Vermeli Aşık Olunca Yanmalı Çıra Misali Kolay Kurulmuyor ilişki Dediğin işledim Oya Misali Bendekş Sabrın Yarısını Gösterene Evliya Diyorlar Sende Birazcık Çabalasan Artık Bak Geldi Geliyor Kutu Kutu Düşleri içi ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...