#Bile tahrip etmiş

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez 16:07

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez

Millet Yenilmez Türkiye Bölünmez Başbakan Binali Yıldırım: 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare toplantımızı yeni bir ümit ve heyecanla yapıyoruz. Rabbim bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geri..

BU VİDEO  İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KADAR SEYREDELİM 45:43

BU VİDEO İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KAD

Eğer Bir tam ve Mükemmerl bir Vücuda Sahipseniz O kadar şanslısınız.... Başka bir şeye gerek yok. Nick Vujicic sahip olduklarına bakıp , bunlarla bile mutlu olduğunu düşündükten sonra. YA bizler !..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Maşa ile Koca Ayı 7. Bölüm - Mawa Kawa 07:13

Maşa ile Koca Ayı 7. Bölüm - Mawa Kawa

Rus çizgi karakter Mawa Kawa bu bölümde kurtlar ile bir araya geliyor.Ormanın derinliklerinde tutsak alınan bu sevimli minik kurtları bile bezdirmeyi başarıyor. Keyifli seyirler :)..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu 10:32

Canim Kardeşi̇m 20.Bölüm Ai̇lemi̇zi̇n Robotu

Galip bey eve mutfak robotu alır. Çocuklar bu küçük aletin yerine büyük bir robotları olmasını isterler. Mine hayalinde kendisi ve müge için bir robot hayal eder. Bu robot ödevlerini bile yapacaktır. Mine hayal dünyasınd..

  • ÇocukTV tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 73.Bölüm Yangın Var 10:26

Canim Kardeşi̇m 73.Bölüm Yangın Var

Mine ve Müge okulda yapılan İtfaiye gösterisinin etkisinde kalırlar. İtfaiyecilerden öğrendikleri bilgileri evde tek tek test ederler. Bunu eğlenceli bir oyun haline getirirler. Evdeki tüm yangın tedbirlerini teker teker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video) 04:12

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları 11:07

Canim Kardeşi̇m 26.Bölüm Mi̇ne Ve Saz Arkadaşları

Mine bu bölümde müzik sanatçısı olamaya karar verir. Annesi ve babasından müzik ile ilgili bilgiler aldıkça farklı hayaller kurmaya başlar. Orkestra kurar ve değişik müziklerden örnekler sergiler. Orkestraya Mıncır bile ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik - Altın Sarısı 03:57

Ayla Celik - Altın Sarısı

Birer ikişer yandı Karşı kıyının ışıkları Bütün sırlarıyla meydanda Şehrin aşıkları Işıl ışıl bildiğin Kuytularda bile sevda Unutupta sildiğim e varsa şimdi karşımda Kimi evlerde kimi yollarda Kimi yabancı kollarda Kim..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor 01:03

Google Earth Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle Buluşuyor

Hızla gelişen sanal gerçeklik teknolojisi Google'ın dünyayı gezdiren uygulaması Google Earth'le birleşiyor. Samsung, HTC, Google gibi büyük şirketler ise sürekli olarak sanal gerçeklik teknolojisini geliştirmek için çalı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afacan Louie - Şükran Günü 18:56

Afacan Louie - Şükran Günü

Küçükkken müptelaası olduğum, şimdi bile ne zaman canım sıkılsa açıp izlediğim bir çizgi filmdir. Hep kendimi bulmuşumdur bu çizgi filmde şimdi yok böyle çizgi filmler. Bilen arkadaşlar varsa biraz sıkıntı atmaya gülmeye..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Model - Bir Melek Vardı 04:01

Model - Bir Melek Vardı

Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı. Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı. Uyku imkansız, Umut vicdansız. Güneş bile dedi ki kendine: Doğmak anlamsız. Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece sarılm..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Özgün - Öpücem (Official Video) 03:45

Özgün - Öpücem (Official Video)

Söz: Onur Koç Müzik: Onur Koç Bir kerecik olsun kendiliğinden sakin mutlu uyansam Birkaç saat rahat bıraksan huzurumu anlatamam Kaç haftadır bir nefes aldırmadın ama karşındaki de insan Bir gün gelir kendimi tutama..

Murat Dalkılıç - Derine 04:37

Murat Dalkılıç - Derine

Murat Dalkılıç Derine Şarkı Sözleri Aç gir kalbime kimse değmiş mi Aziz hatıran silinmiş mi Açtığın yara yerini sevmiş mi Allah Aşktır sensin kalan geriye O yol mübah çıkıyorsa sevgiliye Çek vur hançeri teslimim ellerin..

Roman Kızlardan Görülmemiş Muhteşem Roman Dansı 05:36

Roman Kızlardan Görülmemiş Muhteşem Roman Dansı

Roman Kızlardan Görülmemiş Muhteşem Roman Dansı Çay karıştırırken çıkan ses eşliğinde bile oynayan biz Türklerin vazgeçilmezidir roman havaları...

  • Cowboy tarafından
  • 3.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan 01:21

Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan

Sevimli papağan Charlie, düğmeleri doğru renklere göre kutuların içerisine atarak ne kadar zeki olduğunu sahibine böyle ıspatladı. Sahibi kutuların yerlerini değiştirse bile zeki kuş charlie, düğmeleri renklerine göre ay..

  • Cowboy tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kız Kardeşinin Yanına Gidebilmek İçin Beşikten Çıkmanın Kolay Yolunu Bulan Ufaklık 01:00

Kız Kardeşinin Yanına Gidebilmek İçin Beşikten Çıkmanın Kolay Yolunu B

İnsan hedefine ulaşmak için en zor durumların bile üstesinden gelebiliyor. Tıpkı bu küçük çocuk gibi... Boyu kadar yükseklikteki beşik korkuluğunu aşması için zekice bir yöntem geliştiren ufaklık sonunda amacına ulaşıyor..

  • Cowboy tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolanın İçine Kuru Buz Atılırsa Ne Olur? 01:59

Kolanın İçine Kuru Buz Atılırsa Ne Olur?

Kolanın İçine Kuru Buz Atılırsa Ne Olur? 2 buçukluk kolanın içine bir parça bile olsa atılan kuru buz bakın nasıl etki yaratıyor..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı 03:26

Pkk Almanya'da Saldırıyı Kutladı

Terör örgütü PKK yandaşları Almanya'nın başkenti Berlin'de bir protesto gerçekleştirdi. O protestoyu görüntülemek isteyen Alman gazeteci Martin Lejeune saldırıya uğradı. Alman polisi ise, kendi vatandaşını korumak yerine..