#Bilim ve teknik

La Casa De Papel 4. Sezon 6. Bölüm İzle 45:46

La Casa De Papel 4. Sezon 6. Bölüm İzle

La Casa De Papel 4. Sezon 6. Bölüm İzle Teknik Nakavt..

Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun 02:30

Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun

yüzde 99 Bakteri engelleme özelliğine sahip Doku tasarımı ve lif yapısı farklılaştırılmış yeni bir kumaşdan elde edilen yıkanabilir Yerli Tıbbi maskemiz Milletimize Hayırlı Olsun...

Fabrika gibi okul! Tonlarca dezenfektan ürettiler... 04:07

Fabrika gibi okul! Tonlarca dezenfektan ürettiler...

Samsun Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenler korona virüsü sürecinde 500 ton dezenfektan üretti...

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu 58:44

Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi MEB Sunumu

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli Eğitim Bakanlığı 2020 Haziran Çalışma Dönemi'nde kıymetli öğretmenlerimizle bir araya geldi. Selçuk Bayraktar, öğretmenlerimize yaptığı..

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit 02:57

Van'da Keşif Uçağı Düştü- 7 Şehit

Türkiye gece saatlerinde gelen acı haberle kahroldu. Van'da keşif görevi yapan uçak Artos Dağı'na düştü. Kazada ikisi pilot, beşi teknik personel 7 emniyet personeli şehit düştü...

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı 02:47

Rusya, Dağlık Karabağ'a yığınak yapmaya başladı

Rusya bugün Ermenistan'ın başkenti Erivan'da bulunan Erebuni Havaalanı'na AN 124-100 tipi askeri nakliye uçağı ile 8 adet Mi-8 ve Mi-24 tipi askeri helikopterlerin sevk edildiğini bildirdi. Helikopterlerin ulaşılması zor..

Yılmaz Vural Yoğun Bakımda 01:11

Yılmaz Vural Yoğun Bakımda

Türk futbolunun sevilen simalarından Teknik Direktör Yılmaz Vural ikinci kez koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan 67 yaşındaki Vural, yoğun bakıma alınarak entübe edildi...

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu 01:15

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu

Pentagon, F-35 savaş uçağının üretimini teknik sorunlar nedeniyle süresiz olarak askıya aldı...

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Ekim Ayında  Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz 01:06

Ekim Ayında Önemli Bir Kutlama Yapmayı Umuyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 2018 FIFA Dünya Kupası'na gitme umutlarının hala güçlü olduğunu söyledi. Lucescu, A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile ..

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü 03:11

Katar Türkiye Açısından Anlamlı Bir Gündü

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bundan sonra oynayacakları maçlarda ritim yakalamak ve bunu sezon sonuna kadar devam ettirmek zorunda olduklarını söyledi. Yanal, El Sadd takımı ile oynadıkları özel maçın ardın..

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak 01:19

Türkiye 2'nci S-400 Paketini Alacak

Rusya Askeri Teknik İş Birliği Federal Servisi 2'nci parti S-400 alımı için Türkiye'nin baskıya boyun eğmeyeceğine inandığını belirtti. Türkiye'nin anlaşmaya sadık kaldığını söyledi...

Yerli burun spreyi aşı geliyor 02:11

Yerli burun spreyi aşı geliyor

Yeni teknik yerli burun spreyi aşı yıl sonunda hazır. Aşının ipuçlarını Sağlık bakanı Fahrettin Koca verdi...

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu 02:05

Bayraktar TB2 Terörün Kökünü Kuruttu

BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Azerbaycan televizyonuna röportaj verdi. Türkiye'nin savunma sanayinde artık parmakla gösterildiğini söyleyen bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB-2'lerin terörün kök..

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu 01:06

Adana’da Fatih Terim adına hatıra ormanı kuruldu

Galatasaray Spor Kulübü’nün başlattığı Hatıra Ormanı projesi kapsamında Adana’da, teknik direktör Fatih Terim adına bir orman kuruldu. Ormana dikilecek ağaçların ilk fidanları toprakla buluşturuldu...

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti 01:03

Fenerbahçe'nin 11'i Bu Haberle Netleşti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'dan gelen müjdeli haberle rahat bir nefes aldı. Adale ağrısı şikayetinde bulunan Hasan antrenmanın tamamında takımla bir..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor 01:26

Tudor Derbi 11'i İçin Onları Bekliyor

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Galatasaray'da gözler Tolga Ciğerci ile Garry Rodrigues'in üzerinde. Atiker Konyaspor maçının 32. dakikasında arka adelesınde sertleşme ve ağrı hissederek oyund..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak 01:28

Deniz salyası testlerden geçti artık tarımda kullanılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Marmara Denizi'nde geniş alanlarda yayılan müsilajın (deniz salyası) tarım başta olmak üzere farklı alanlarda ekonomiye kazandırılması için numune..

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıklaması 04:49

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den termik santral açıkl

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kemerköy Termik Santrali’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamalarından notlar; Termik santral bölgesine..

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti' 04:03

Cihat Arslan- 'Maçın hikayesi 2-1’den sonra değişti'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, 2-2'lik Galatasaray beraberliği ile ilgili olarak, “Maçın hikayesi 2-1'den sonra değişti. Orada o golü atmak mental olarak bizi diri tuttu” dedi...

Crash Bandicoot  PS4 Gameplay Launch Trailer  E3 2017 01:25

Crash Bandicoot PS4 Gameplay Launch Trailer E3 2017

We were expecting the long-running Crash Bandicoot to return. The famous brand, which was sold to Activision in the PS2 era, did not come with a new long-lasting game. In fact, technically, there was no new game. Crash 1..

  • BETA tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi 00:27

Mata'nın Çağrısına Türkiye'den İlk Destek Geldi

İspanyol milli futbolcu Juan Mata'nın öncülük ettiği yardıma muhtaçlara destek vermek amacıyla kurulan Common Goal (Ortak Amaç) hareketine, Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım'dan destek geldi. Futbolcuların maaşlarının m..