#Bilim ve teknik

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi 05:16

Note 8 VS Galaxy S8+ Karşılaştırması Hangisi Daha İyi

Bu videomuzda çıkan ilk Galaxy S'i Note 8 ve S8+ ile yanyana getiriyoruz. Tabiki de bir teknik özellik kıyaslama söz konusu değil. Note 8 Teknik Özellikleri: Ekran: 6.3 inç, QHD+, 2960 x 1440 piksel, Super AMOLED, Gori..

  • BETA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kayserispor 3-0 Galatasaray 06:06

Hikmet Karaman- Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton - Kays

Süper Lig'in 6. haftasında #Galatasaray'ı 3-0 yenen Yukatel #Kayserispor'un teknik direktörü #HikmetKaraman, Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Fazla abartmak istemiyorum lig uzun bir maraton dedi. Süper Lig'in 6. haf..

Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti 04:33

Sakarya Üniversitesi yıkanabilir ve filtreli maske üretti

Sakarya Üniversitesi’nce geliştirilen yerli, yıkanabilir ve değiştirilebilen filtreli maskenin üretimine başlandı. Yıkandığında dahi yüzde 95'in üzerinde filtre özelliği bulunan maske, önümüzdeki günlerde 35 TL’den satış..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı 00:53

22 Sene Sonra Klonlamada Yeni Başarı

Çinli bilim insanları ilk kez maymun klonladı. Koyun Dolly ile aynı teknik kullanılarak gerçekleştirilen klonlama işleminde 22 sene sonra ilk kez başarı sağlandı. Araştırmacılar yaklaşık 2 aylık olan maymunların sağlık d..

Pandalar Orijinal Fragmanı 02:22

Pandalar Orijinal Fragmanı

Pandalar dünyanın dört bir yanından seviliyor ve şimdi tüm aileye nefes kesici bir belgesel macera ve şaşırtıcı bir deneyim olan IMAX orijinal filmi Pandas 'ın büyük ekranına geliyorlar. Çin'deki Chengdu Panda Üssünde..

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası 03:01

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası

Kanal İstanbul için ihale çalışmaları sürerken, projenin görüşe açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu hazırlığında 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenin görev aldığı bildirildi.Çınar Mühendislik Müşavirl..

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz 03:18

Sıçanları gıdıkladığımızda neden kahkaha atıyoruz

Sıçanları gıdıklama nasıl tepki verdiğini inceleyerek, bilim adamları nasıl bir beyin süreçleri içgörü kazandığını ve hissi yanıt veriyor.. Eğer gıdıklama yaparken neden gülüyorsunuz? Berlin Humboldt Üniversitesi bili..

  • PengoTV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır 05:44

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır

Sizi Ortamlarda Zeki Gösterecek 7 Pratik Bilgi Alıntıdır deneylerle bilim deneyleri deneyler okul öncesi deneyler izle deneylerle yeterli derecede doğrulanmamış ancak doğru olacağı umulan düşünceye ne denir deneylerle i..

 1 Milyon Yıl Sonra Türkiye Nasıl Bir Yer Olacak ? 12:06

1 Milyon Yıl Sonra Türkiye Nasıl Bir Yer Olacak ?

beklemediği farklı bir görünüme sahip olacak. İlginizi çekecek bu videoda bir çok bilgi film tadında hazırlanmış, bilim ve teknoloji kaynaklarından sonuna kadar yararlanılmıştır. İyi seyirler.. Kaynaklar: https://tr.wiki..

  • ANKA tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları 07:08

Çörek Otunun Faydaları Ve Zararları

Bu video Çörek Otunun Faydaları ve Zararları hakkında bilgi vermektedir. Peki Çörek Otunun Faydaları Nelerdir? •Antioksidan özelliği vardır. •Çörek otu kullanımı bağışıklık sistemini güçlendirir. •İltihap oluşumun..

  • Kadınca tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Görenleri Ürküten Robot Bebek 00:15

Görenleri Ürküten Robot Bebek

Londra Bilim Müzesi'nde bu hafta ziyarete açılacak olan Robotlar sergisinde hem beyaz ekranda ünlü olmuş robotlar, hem de gerçek hayatta ses getirmiş olanlar bilim ve kurgu severlerin beğenisine sunulacak. Bu sergi ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:12

Tepenin Gözleri 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sinemaseverlere kan, hiddet, ter ve gözyaşı vaadeden bu devam filminde dehşet saçan kabus Carter Ailesi ile nihayetlenmiyor. Sıradaki hedef, New Mexico sınırında çalışan bilim insanlarına alet edavat taşımakla g..

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde 08:30

Gizemli Gezegen Plüton'daki Sıradağlar 4 Km Yüksekliğinde

Güneş sistemimizin en uzak noktalarından biri olan cüce gezegen Plüton, yüzeyindeki çözümlenemeyen olgularıyla sırrını hep korudu. 1930’da keşfedilmesinden bu yana on yıllar boyunca sırrı keşfedilemedi. Öyle ki Plüton ..

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar 06:06

Ateş ölçüp, dezenfektan sıkarak maske veren robot tasarladılar

Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi’nde görevli öğretmenler tarafından koronavirüs salgınına karşı ateş ölçümü yapan, dezenfekten sıkan ve maske veren 'koronasavar' robot tasarlandı. Dış kapıya bağlı ol..

Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc) 03:53

Win 10 uzaktan masa üstü bağlantısı kurma kesin çözüm(mstsc)

win 10 remote desk top connection to establish the exact solution win 10, hack, computer, bilgisayar, arıza, teknoloji, bilişim, kod, pc, teknik, tech, electronic, device, malware, windows, device, laptop, screen..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce