#Bill gates microsoft

Bill Cosby Hakim Karşısında 00:59

Bill Cosby Hakim Karşısında

Bill Cosby Hakim Karşısında haberi..

BILL & TED 3 Trailer 2 (2020) 02:33

BILL & TED 3 Trailer 2 (2020)

Second trailer for Bill & Ted 3: Face The Music starring Keanu Reeves..

Bill Haley  Rock Around The Clock 1956 03:33

Bill Haley Rock Around The Clock 1956

One, two, three o'clock, four o'clock, rock Five, six, seven o'clock, eight o'clock, rock Nine, ten, eleven o'clock, twelve o'clock, rock We're gonna rock around the clock tonight Put your glad rags on and join me, hon ..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

The Big Bang Theory 11. Sezon 18. Bölüm Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 18. Bölüm Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 29 Mart Perşembe CBS'de The Big Bang Theory 11x18 Promo/Preview The Gates Excitation The Big Bang Theory Season 11 Episode 18 Promo The Big Bang ..

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Forbes ABD'nin En Zengin 400 İsmini Açıkladı 00:50

Forbes ABD'nin En Zengin 400 İsmini Açıkladı

Forbes dergisi Amerika Birleşik Devletleri’nin en zengin 400 ismini açıkladı. Toplam serveti geçen seneye göre 8 milyar Dolar artışla 89 milyar dolara ulaşan Bill Gates, böylece söz konusu listede 24 yıl üst üste zirved..

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar 06:13

Zenginlerin hesaplarını ele geçirip vurgun yaptılar

Aralarında Bill Gates, Elon Musk, Jeff Bezos, Barack Obama gibi isimler ile Uber ve Apple gibi kurumsal hesapların da bulunduğu hesap hacklendi...

Amaç aşı satmak 1:17:57

Amaç aşı satmak

Bill Gates PLandemi'de servetine servet kattı !!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 2 yıl önce
2:07:27

"KOVİD-19 SADECE BİR FRAGMAN"

-Bill Gates, devletleri biyolojik saldırıyla mı tehdit ediyor? -Bilim insanlarının Zombi mantar salgını uyarısı ne anlama geliyor? -mRNA aşılarını yapan Biontech firması Almanya’yı neden terk ediyor? -Bilim insanları, Kı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
 1:43:50

"BÜYÜK RESETLEME PROJESİ"

- 2030'a girerken büyük resetleme için bekleyen projeler! - Dünya'da neler resetlenecek? - Salgın ile başlayan biyolojik terör devam kimlerin projesi? - Bill Gates yeni salgınlara hazır olmamızı neden söyledi? - Bozulan ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
BU PROJEYE DİKKAT! 1:41:24

BU PROJEYE DİKKAT!

BILL GATES..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 6 ay önce
Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow 1:53:29

Yarının Sınırında Edge Of Tomorrow

Özet ve Detaylar : Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, silahlarının gücüne ve d..

  • Film İzle tarafından
  • 12.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı 00:32

Legion 1.Sezon 4.Bölüm Fragmanı

X-Men'in spin-off serisi olarak bilinen Legion Marvel Comics kurgusal karakteri olup, Chris Claremont tarafından yazılmış ve sanatçı Bill Sienkiewicz tarafından çizilmiştir. Karakter ilk kez Marvel Comics'in New Mutan..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor 01:37

12 Yıl Aradan Sonra Age Of Empires IV Geliyor

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında en sevilen isimlerden biri olan Age of Empires serisi 12 yıl aradan sonra dördüncü oyunu duyurdu. Gamescom oyuncuların tüylerini diken diken eden duyurulardan birine şahit oldu. ..

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü 19:25

Okan Bayülgen Teknoloji Ceo'larını Gömdü

Okan Bayülgen, Teknoloji Bağımlılığı konulu Muhabbet Kralı programında Twitter, Microsoft, Facebook gibi teknoloji devlerinin CEO'larına, kurucularına dikkat çekti. Okan Bayülgen Mark Zuckerberg için loser, dedikoducu, g..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Holy Ghost Beat [ ismail Edit ] 04:04

Holy Ghost Beat [ ismail Edit ]

Holy Ghost Børns Baby, baby, baby I was scared of being lost in love I crave it on the daily That sugar pill that dosed me up Oh, it's raining it's pouring I picture you in the morning The hot water and the steam Oh the ..

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven 03:54

Bruno Mars - Locked Out Of Heaven

BRUNO MARS LYRICS Locked Out Of Heaven One, two, one, two, three Oh, yeah, yeah, Oh, yeah, yeah, yeah, yeah, Ooh! Oh, yeah, yeah, Oh, yeah, yeah, yeah, yeah, Ooh! Never had much faith in love or miracles Ooh! Never ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor? 1:33:14

DİKKAT!!! Adım Adım Gerçekleşiyor! Nasıl Bir Dünya Geliyor?

Yeni Dünya Düzenini kimler tasarlıyor? Elon Musk'ın insanlar üzerinde klinik deneylere başlayacağını duyurduğu ''Neuralink Beyin Çipi'' nedir? Ne amaçlanıyor? Yapay rahim projesi insanlığı hangi evreye taşımayı planlıyor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 2 yıl önce
White Death part 2 New Life 16:44

White Death part 2 New Life

Beyaz ölüm part 2 izle..