#Bilmeniz gereken

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği 00:52

İsrail Ağlama Duvarı Temizliği

Ağlama duvarı mescid-i aksa'nin arka duvaridir dert yanma duvari olarak cevrilseydi belki daha da gercege yakin olurdu. zira dini bütün yahudi kardeslerimiz oraya gidip, haci yatmaz modunda saatlerce, tanriya cektikleri ..

  • PengoTV tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir 03:36

Ağız ve diş hijyeni, Covid-19’a yakalanma riskini azaltabilir

Covid-19 salgını sebebiyle bağışıklık sisteminin korunup, vücut direncinin yüksek tutulması gereken bu süreçte ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çeken Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Emine Fulya Akkoyun, ağız ve d..

Eğlence mekanına polis baskını! 01:44

Eğlence mekanına polis baskını!

YASAK MASAK DİNLEMEDİLER. KAPALI OLMASI GEREKEN SAATTE BİR MEKANDA PARTİ DÜZENLEDİLER. İSTANBUL ATAŞEHİR'DEKİ O PARTİYE KATILANLAR CEZADAN KAÇMAK İÇİN BİNBİR TÜRLÜ YOL DENEDİLER AMA MEKAN SAHİBİ DE DAHİL YAPTIKLARININ BE..

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak 01:06

Korona Aşısı Kuru Buzla Paketlenerek Dağıtılacak

Pfizer-BioNTech, aşıyla ilgili en çok merak edilen sorulardan birini cevapladı. Firma, eksi 70 derecede saklanması gereken aşının dağıtımına ilişkin ayrıntılı açıklama yaptı...

Kan Alınan Adamın Komik Halleri 01:04

Kan Alınan Adamın Komik Halleri

Hastanede bazı testlerin yapılabilmesi için kan alınması gereken adam iğne korkusundan dolayı komik anlar yaşamış. Adam korkuda adeta çocuğu dönüşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 2.065 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..

Kadın Askerin Top ile İmtihanı 01:12

Kadın Askerin Top ile İmtihanı

Askeri tören sırasında patlatılması gereken topun başına kadın asker geçmiş. Kadın asker topun pimini çekmek için defalarca uğraşsa da başarılı olamamış ve yardımına komutanı yetişmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata  Rus Salatası Tarifi 03:00

Çıtır Yufka Kasede Amerikan Salata Rus Salatası Tarifi

Sizlere bu videomuzda leziz bir Rus salatası tarifi diğer adıyla Amerikan salatası nasıl yapılır detaylı olarak anlatayacağız. Bu leziz salata tarifini yapmak çok kolay. Aslında Amerikan salatası içinde bulunun aşırı mik..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın 00:09

Turnikelerden Tekmeyi Basıp Geçen Kadın

Metro istasyonuna giriş için kart basıp turnikeden geçmesi gereken kadın, kart basmak yerine tekmeyi basıp geçmeyi tercih etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı! 02:01

Temaslı aşçı pavyon mutfağında yakalandı!

KARANTİNADA OLMASI GEREKEN BİR AŞÇI, EĞLENCE MEKANININ MUTFAĞINDA YAKALANDI... ONA DA, MÜŞTERİLERE DE CEZA KESİLDİ.....

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır 03:41

Kadınbudu Köfte Tarifi Pirinçli Köfte Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere nefis bir kadınbudu köfte nasıl yapılır ayrıntılı videolu tarifini vereceğiz. Aslında kadınbudu köfte tarifi düşündüğünüz kadar zor değil. Bu leziz köftenin tarifinin sırrı kavrulmuş kıymayla çiğ k..

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle 1:01:47

Kara Pençe'nin İntikamı 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Rambe Şatosu’nu almak için mücadele eden bir Türk akıncısının öyküsünü konu edinir. Kont Fley’in kardeşi Ibolya, bir Türk akıncısı olan Kara Pençe’nin çocuğunu dünyaya getirmiştir. Ancak Türk düşmanı olan..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç 00:58

Koyunlara Pandemi Kurallarını Anlatan Adam ve Sonuç

Bir çoban corona virüs nedeniyle zor günler geçirdiğimiz günleri ve uyulması gereken kuralları koyunlara anlatmış. Koyunlara seslenişten sonra ortaya bu görüntüler çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

El Açması Baklava Tarifi 09:22

El Açması Baklava Tarifi

MALZEMELER 1 yumurta + 1 yumurta sarısı, 1 su bardağı oda sıcaklığında su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı sirke, 1 çay kaşığı kabartma tozu, Çay kaşığının ucuyla tuz, 3,5-4 su bardağı un, Açmak için bolca nişas..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Gaza bastı, makas attı! 02:08

Gaza bastı, makas attı!

EHLİYETSİZ BİR TRAFİK MAGANDASI, MAKAS ATTI... TERS YÖNE GİRDİ. YANİ YAPILMAMASI GEREKEN NE VARSA YAPIP TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI. NEYSE Kİ YAKALANMASI UZUN SÜRMEDİ...

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşılanmalı' 04:18

Prof. Dr. Yorulmaz- 'Okulda çocuklarla yüz yüze gelebilecek herkes aşı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, 6 Eylül’de açılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi Covid-19 salgını ve diğer varyantlara karşı okullarda alınması gereken ..

Karantina ihlali yapan genç AVM girişinde yakalandı 02:21

Karantina ihlali yapan genç AVM girişinde yakalandı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantinada olması gereken genç AVM girişinde yakalandı...

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyledi 01:38

Taksi ücretini ödemek istemedi, polisleri görünce korona olduğunu söyl

◥ Karabük'te, karantinada olması gereken Sudenur A. (18), arkadaşıyla bindikleri taksinin ücretine itiraz edip ödemeyince sürücü durumu polise bildirdi. Sudenur A. polislere, Koronayım yaklaşmayın derken, ambulansla ev..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır 02:38

Çilek Reçeli Tarifi Reçel Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere adım adım çilek reçeli nasıl yapılır gösterdik. Aslında yapımı çok basit olan bu reçeli yaparken dikkat etmeniz gereken sadece bir kaç tane püf noktası var. Videomuz içinde geçen bu noktalara dikkat..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..