#Binali yıldırım’ın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Başbakan  Kaptan Köşkünde 01:24

Başbakan Kaptan Köşkünde

Yalova'daki programının ardından feribot ile Yenikapı'ya gelen Başbakan Binali Yıldırım, yabancı uyruklu bir vatandaş ile sohbet etti. Daha sonra kaptan köşküne çıkan Başbakan Yıldırım, burada bilgiler aldı. Başbakan Bin..

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun 01:12

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararl

Son Dakika! Başbakan'dan AP Başkanı Schulz'a- Rahatsızız, Yargı Kararlarına Saygı Duyun Başbakan, AP Başkanı Schulz ile telefonda görüştü: Teröre destek verenlere bazı siyasi çevrelerce arka çıkılmasından büyük rahatsız..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da 00:27

İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'da

Başbakan Binali Yıldırım'ın davetlisi olarak Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Theresa May, Ankara'ya geldi. May, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüşecek..

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da 02:00

Almanya Başbakanı Merkel Ankara’da

Başbakan Binali Yıldırım’ın daveti üzerine Türkiye’ye 1 günlük çalışma ziyareti gerçekleştirecek olan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in uçağı, saat 13.00’te Ankara Esenboğa Havaalanıına iniş yaptı. Merkel ilk olarak Cum..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti! 00:42

Drone Savar Silahları Dikkat Çekti!

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma töreninde güvenlik güçlerinin kullandığı drone savar silahlar dikkat çekti. Başbakan Binali Yıldırım, öğlen saatlerinde İstanbul Fikirt..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti 00:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrasya Tüneli’nden Böyle Geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Avrasya Tüneli’nden ilk geçişini bir minibüsle yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın tünelden geçtiği o anlar kameralara yansıdı. Cumhurba..

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz! 02:10

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz!

Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, IKBY'nin yapacağı söylenen referanduma ilişkin Barzani'ye sert çıkıştı...

Başbakan'dan flaş açıklamalar 01:38

Başbakan'dan flaş açıklamalar

Başbakan'dan flaş açıklamalar BAŞBAKAN Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Başbakan Yıldırım, Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli'ye de teşekkür e..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor 03:04

35 İzmir 35 Proje tüm hızıyla devam ediyor

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011'de İzmir'den milletvekili adayı olduğu genel seçim öncesi açıkladığı, yaklaşık 60 milyar lira maliyetli 35 projeden 7'si daha proje aşamasına getirildi...

'Toplumu Germeye Çalışanlara Asla Fırsat Vermeyeceğiz 01:21

'Toplumu Germeye Çalışanlara Asla Fırsat Vermeyeceğiz

Başbakan Binali Yıldırım, Bu referandumu, bulunduğu çizginin dışına çıkarıp toplumu germeye çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz dedi...

'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan 02:19

'Dışarı Çıkıp Baktık Karşımızda Başbakan

AK Parti'nin Muş mitingine Başbakan Binali Yıldırım'ı götüren helikopterin yoğun sis nedeniyle iniş yaptığı Kale mahallesinin sakinleri, o an yaşadıkları şaşkınlığı Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan ifadesiyle an..

Başbakan  'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun 00:57

Başbakan 'Darbe Değil' Diyorsan Pensilvanya'nın Ağzıyla Konuşuyorsun

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'in Gaziemir ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslendi...

Başbakan  İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz 00:55

Başbakan İktidarı Vesayetten Alıyoruz Millete Veriyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, Ne yapıyoruz? İktidarı vesayetten alıyoruz, millete veriyoruz. Siz artık sandıkta ülkeyi kim yönetecek, Meclis'i kim oluşturacak ona karar veriyorsunuz. dedi...

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür 01:35

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği “Medya Oscarları” Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. NTV ve Kral TV'nin de ödül aldığı gecede Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin önle..

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap 03:02

AK Parti Grubuna Genel Başkan Olarak Son Hitap

Başbakan Binali Yıldırım, 21 Mayıs’taki olağanüstü kongre öncesi son kez ‘genel başkan’ olarak AK Parti Meclis Grubuna hitap etti..

Abd İdlib'i Vurursa Türkiye Ne Yapar 02:06

Abd İdlib'i Vurursa Türkiye Ne Yapar

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen güvenlik zirvesinin perde arkası netleşiyor. Zirvede Suriye'deki son durum masaya yatırıldı. ABD İdlib'i vurursa neler yapılabileceği değerlendirildi....

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek 01:31

Enflasyon ve İşsizlik Tek Hanelere Düşecek

Başbakan Binali Yıldırım, Enflasyon düşüyor. Tek haneli enflasyona doğru gidiyoruz. İşsizlik düşmeye devam ediyor, daha da düşecek. O da yakın zaman tek haneli olacak inşallah. Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi o..