#Binali yıldırım’ın

Başbakan  Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor 01:42

Başbakan Sağlık Sistemi Tek Çatı Altında Yönetiliyor

Başbakan Yıldırım, Sağlık sistemi şimdi tek çatı altında yönetiliyor. Bu şekilde kaynakların daha etkili kullanılmasını sağladık. Elimizdeki personel kaynağını, imkanını daha dengeli kullanmayı sağladık. dedi...

Başbakan Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Zulme Rıza Göstermek de Zulümdür 02:39

Başbakan Dünyanın Neresinde Olursa Olsun Zulme Rıza Göstermek de Zulüm

Kurban Bayramı namazını Süleymaniye Camisi'nde kılan Başbakan Binali Yıldırım, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir 01:16

Kuzey Irak'ta Gerçekleştirilecek Referandum Yok Hükmündedir

Başbakan Binali Yıldırım, 'AK Parti Mamak 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuştu. Yarın Irak'ta yapılacak referanduma ilişkin Türkiye'nin güney hudutlarında herhangi bir statü değişikliği, herhangi bir yeni oluşum Türkiye ..

Meclis'te Güldüren Anlar 03:17

Meclis'te Güldüren Anlar

Başbakan Binali Yıldırım Bütçe Görüşmelerinde konuştu. Başbakan Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddialarına cevap verdiği bölüm izleyenleri güldürdü...

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık 00:55

Yenilenebilir Enerji Kaynağımızı Yüzde 32'lerin Üzerine Çıkardık

Başbakan Binali Yıldırım, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde YEKA-Fotovoltaik Güneş Modülü Fabrikası ve Ar-Ge Merkezi Temel Atma töreninde konuştu. Türkiye'nin kurulu enerji kaynağını son 15 yılda iki buçuk kat artırdığ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telefonla Askerlere Seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Başbakan'ın Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı​ 01:02

Başbakan'ın Bilinmeyen Bir Özelliği Ortaya Çıktı​

TRT'de Başbakan Binali Yıldırım'ın da yer aldığı bir tanıtım filmi merak konusu oldu. Filmde denizci olarak bilinen Başbakan Yıldırım'ın daha önce bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi 03:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla askerlere seslendi

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında askerlerle bir araya geldi. Yıldırım telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da askerlere hitap etti...

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Başbakan'dan AB'yi Köşeye Sıkıştıran Sorular 02:20

Başbakan'dan AB'yi Köşeye Sıkıştıran Sorular

TBMM'de AK Parti grup toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, AB ve bazı Avrupa ülkelerini eleştiren Yıldırım, Burada sorulması gereken soru, AB'nin Türkiye konusundaki kararı nedir? diye konuştu...

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir 01:48

Ünlüler Gece Gölgenin Rahatına Bak Şarkısını Söylerse Taklit İçerir

Aziz Yıldırım taklidiyle fenomen haline gelen Enes Erkoç, bu sıralar herkesin diline dolanan şarkı 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' ile karşımıza çıkıyor. Aziz Yıldırım, Burhan Altıntop, Nihat Doğan ve Adnan Oktar'ın taklitl..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağaca Düşen Yıldırımın Etkisi 01:31

Ağaca Düşen Yıldırımın Etkisi

ABD'de ağaca düşen yıldırım büyük korku oluştururken o anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir adamın eve girişinin ardından saniyeler geçiyor ve yıldırım ağaca isabet ediyor. ..

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para 01:04

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri İçin Hatıra Para Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a, 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına basılan hatıra para takdim edildi...

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Yıldırım_ Türkiye Hak Ettiği Yolda Emin Adımlarla İlerleyecek 00:44

Yıldırım_ Türkiye Hak Ettiği Yolda Emin Adımlarla İlerleyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Mersin Şehir Hastanesi açılış töreninde konuştu...

Son Dakika Örgüt Üyelerine Seslenen Teröristbaşı Gülen, Zehir Talimatını Tekrarladı 00:57

Son Dakika Örgüt Üyelerine Seslenen Teröristbaşı Gülen, Zehir Talimatı

Örgüt üyelerine seslenen teröristbaşı Gülen, zehir talimatını tekrarladı! Başbakan'ın korumaları zehirlendi Başbakan Binali Yıldırım'ın 17 koruması yemekten zehirlendi...

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle 01:19

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin Kahraman Türk Kadınları izle

15 Temmuz Darbe Girişimi'ne karşı vatanı korumak için meydanlara çıkan ve demokrasi nöbetlerine katılan kahraman Türk kadınları ile yapılan röportaj. Binali Yıldırım'ın konu hakkındaki açıklaması...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
R.Tayyip Erdoğan Taklidini Yapan Çocuk 02:16

R.Tayyip Erdoğan Taklidini Yapan Çocuk

Başbakan Binali Yıldırım'ın VAN mitinginde sahneye çıkan çocuk .R.Tayyip Erdoğan'ın taklidini yaparak gülümsetti...