#Bingo ve roli nin maceralari

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi 08:12

Ahmet Kaya'nın Mezarı Türkiye'ye Gelecek Mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da hayatını kaybeden şarkıcı Ahmet Kaya'nın ailesi de isterse mezarının Türkiye'ye getirilmesi için gereğini yapacaklarını belirtti. Merhum Sanatçı Ahmet Kaya'nın da katıldığı konserden anla..

  • BETA tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar 00:41

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar

Pyd'nin Mağdur Ettiği Hayatlar Suriye'deki iç savaşın ardından, terör örgütlerinin mağdur ettiği Şuyuhlu Suriyeliler de Fırat Kalkanı Harekatı'nın simgesi haline gelen Cerablus'a sığındı...

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

PKK'nın Terör Koridoru'na  Darbe 02:32

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'nin Türkiye'nin s..

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe 02:31

PKK'nın Terör Koridoru'na Darbe

Türkiye'nin Sincar'a düzenlediği hava operasyonu A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında mercek altına alındı. Programa konuk olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik önemli noktalara dikkat çekti. Çevik, PYD'ni..

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına Tepki 04:05

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Avusturya'nın 7 Camiyi Kapatma Kararına

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Avusturya'nın 7 camiyi kapatma kararına ilişkin, Avusturya'nın, Avrupa'nın değerlerini reddetmesinin somut göstergesidir. Bunu Türkiye olarak kabul etmemiz mümkün değ..

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel Anlamlı Reklam Filmi 02:54

Türkiye'nin Bayrak Taşıyıcısı Türk Hava Yolları'ndan 85. Yılına Özel A

Kurulduğu ilk günden bugüne Türk Havacılık Tarihi’nin öncüsü olan ve bu serüven boyunca unutulmazlara imza atan THY, 85. yaşı için hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Bugün dünyanın 121 ülkesindeki 303 noktada Tür..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki 01:19

Muharrem İnce'nin 'Sokağa Atıyorlar' Sözlerine Sert Tepki

CHP'nin Beykoz mitinginde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yetiştirme yurtlarında büyüyenler için söylediği sözlere, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Platformu üyesi Engin Albayrak, sert tepki göstererek Sayın İn..

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi 03:32

Muharrem İnce'nin 'Ahlak' Karnesi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim yarışı boyunca toplumsal olaylara ilişkin gafları ve vatandaşlara karşı tavırları dikkati çekerken, daha önceki dönemlerde yaşanan örnekler de bir kez daha gözler önüne..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel  Dolmuş Sahnesi 00:30

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Dolmuş Sahnesi

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taze Balık Tartışması 00:23

Sümela'nın Şifresi 3 - Cünyor Temel Taze Balık Tartışması

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” izleyici ile buşuyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel'in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme d..

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak 02:13

Kadın Dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci'nin Bu Hali Sizi Şaşırtacak

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin Bahar'ı, Özge Özpirinçci'nin son halini görenler şaşkınlığa uğradı. Genç yaşına rağmen hayli yorgun ve tükenmiş görünen Özge Özpirinçci'nin bu halleri, Kadın dizisine bağ..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman 01:11

Napoli'nin Sırrı Orijinal Fragman

Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Karşı Pencere, Şahane Misafir, İstanbul Kı..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu 01:20

İtalya’nın Yeni Başbakanı Belli Oldu

İtalya’da Başkan Matteo Renzi’nin istifa etmesinden sonra, Cumhurbaşkanı Mattarella yeni hükümeti kurma görevini Paolo Gentiloni’ye verdi. Cumhurbaşkanı Mattarella ve Gentiloni arasında gerçekleşen 50 dakikalık görüşmen..

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor 00:49

Optikte Avrupa'nın Devleri Birleşiyor

Optik alanında Avrupa’nın en büyük iki şirketi, Ray- Ban gözlüklerinin üreticisi İtalyan Luxottica ile Fransız lens üreticisi Essilor birleşme kararı aldılar. 46 milyar euro tutarındaki Avrupa’nın sektördeki bu en büyük..

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri Meclisten Kovuldu 01:15

Güney Afrika'da Devlet Başkanı Zuma'nın Sözünü Kesen Milletvekilleri M

Güney Afrika Cumhuriyeti Devlet Başkanı Jacob Zuma’nın parlamentodaki yıllık halka sesleniş konuşması muhalif milletvekillerinin tepkisiyle karşılandı. Zuma’nın konuşmasını sık sık kesen Ekonomik Özgürlük Savaşçıları (E..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı 00:58

Kaddafi'nin Oğlu Seyfülislam Serbest Bırakıldı

Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan Seyfülislam serbest bırakıldı. Libya'da Kasım 2011'den bu yana tutuklu bulunan devrik lider Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam'ın serbest bırakıldığı bildirildi. Tobruk ..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili  ABD'nin Ta Kendisidir 01:32

Erdoğan'dan Açıklama: Sorunun Faili ABD'nin Ta Kendisidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin olarak Biz sorun başlatmadık, sorunun faili ABD'nin ta kendisidir dedi. Erdoğan, ABD Büyükelçisi John Bass'i de ABD'nin bir temsilcisi olarak gör..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti 17:17

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti

Hayranları Hercai'nin yeni bölümlerini iple çekerken oyuncular da tatilin tadını çıkarıyor. Atv geçtiğimiz yayın döneminde reytingleri Hercai dizisi ile alt üst etti. Başarılı dizinin şu sıralar yayınlanan eski bölümleri..

  • BETA tarafından
  • 447 görüntüleme
  • 5 yıl önce
THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya geldi 01:41

THY'nin tahliye uçuşunda doğum... Havva bebek 10 bin metrede dünyaya g

Türk Hava Yolları'nın Dubai’den İngiltere’nin Birmingham kentine gerçekleştirdiği TK3281 sefer sayılı tahliye uçuşunda bir Afgan kız çocuğu dünyaya geldi. Uçakta doktorun bulunmaması nedeniyle kabin ekibi aldıkları eğit..