#Bingöl’de Çatışma

Turist Çekmek İçin 64 Yaşında Paraşütle Atladı 05:10

Turist Çekmek İçin 64 Yaşında Paraşütle Atladı

Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşayan Halil İbrahim Bingöl, coğrafi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken ilçeyi tanıtmak ve gençlere örnek olmak amacıyla 2 bin 300 metreden yamaç paraşütü ..

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü 01:09

Dualarla Afrin'e Uğurlanan Pöh'ler Birliklerine Döndü

Bingöl'den Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) terör örgütleri YPG/PKK- DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlanan özel harekat polisleri kente döndü...

Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş 2:12:35

Karışık Türküler 2017 Hepsi Özenle Seçilmiş

1. Erkan Oğur - Yarim Senden Ayrılalı 2. Bülent Serttaş - Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 3. Arif Sağ - Erisin Dağların Karı 4. Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 5. Bilmem Ağlasam mı Ağlamasam mı? 6. Muhlis Akarsu - Yine Gö..

  • PengoTV tarafından
  • 6.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü 01:10

Afrin'e Giden 22 Kişilik Pöh Timi Görev Yerlerine Döndü

Cumhurbaşkanına suikast girişiminde bulunanları yakalayan, 3 ay önce de Afrin'e giden 22 kişilik Polis Özel Harekat Timi, görev yeri Bingöl'e döndü. Özel harekatçı polis, Büyüklerimizin dediği gibi, 'Bir gece ansızın ge..

Dualarla Uğurlanan Pöh'ler Afrin'den Dönüyor 00:59

Dualarla Uğurlanan Pöh'ler Afrin'den Dönüyor

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'e giden Polis Özel Harekat mensupları Peygamber ocağına dönmeye başladı. 22 Şubat'ta dualarla uğurlanan kahraman PÖH birlikleri, Bingöl'de tören ile karşılandı...

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın 01:16

HDP Mitinginde Bozkurt Yapan Kadın

Bingöl'de HDP mitingi sırasında bozkurt işareti yapan bir kadın tepkiler üzerine polis tarafından alandan uzaklaştırıldı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin geçtiğimiz nevruz etkinliğinde çekildiği belirtildi...

Halayda Döktüren Hacı Amca 01:00

Halayda Döktüren Hacı Amca

Bingöl'de bir düğünde ısrarları kırmayıp piste çıkan hacı amca adeta şov yapmış.Hacı amcadan hiç beklenmeyen bir halay performansı izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek 06:23

Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek

Pet şişelerin, canlıların yaşamını tehdit ettiği ve toprağı öldürdüğünün anlatıldığı kampanyaya Demet Akalın, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Alişan, Hakan Peker, Yavuz Bingöl, Sinan Akçıl, Serkan Kaya, Behzat Gerçeker, Mehm..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser 00:59

Kaptan Dandun Türkçe Dublajlı Teaser

Kaptan Dandun, bir gemi kaptanı ve dostlarının onları alt etmeye çalışan düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleyi anlatıyor. Sharky isimli gemilerini denize indirmeye hazırlanan Kaptan Dandun ve mürettebatı başlarına gel..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Bingöllü Çobanın koyunlarla imtihanı 01:00

Bingöllü Çobanın koyunlarla imtihanı

hazarşah bingöl..

  • PengoTV tarafından
  • 388 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Helikopter nasıl düştü? 03:19

Helikopter nasıl düştü?

11 OCAĞA ATEŞ DÜŞTÜ, 83 MİLYONUN YÜREĞİ KAVRULDU DEDİK. PEKİ BU KAZA NASIL OLDU? DÜN BİNGÖL'DEN TATVAN'A GİTMEK İÇİN HAVALANAN COUGAR TİPİ HELİKOPTER NEDEN VE NASIL KAZA KIRIMA UĞRADI? İŞTE DÜN SAAT 13:55'TEN SONRA YAŞAN..

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller 00:45

4 ilde eğitime kar engeli! İşte kar tatili olan iller

Kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığı soruları yeniden gündeme geldi. Meteoroloji 12 Ocak Çarşamba günüde birçok il içi kar yağışı uyarısı yapıldı. Olumsuz hava koşullarına karşı önlem alan Kırklareli, Çanak..

Mahir Başkan - Ateşte Kül Olaydım 03:32

Mahir Başkan - Ateşte Kül Olaydım

Söz & Müzik: Yavuz Bingöl Düzenleme: Sedat Sakarya..

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı' 00:59

İçişleri Bakanlığı- 'Eren Abluka-9 operasyonu başladı'

İçişleri Bakanlığınca Bingöl'de 551 personelin katılımıyla Eren Abluka-9 Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ferdican Altunkaş Operasyonu başlatıldı...

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müslüm 2018 Film İzle 2:12:08

Müslüm 2018 Film İzle

Müslüm, arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini beyaz perdeye taşıyor. Unutulmaz ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses’in milyonları etkileyen müziği..

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de 05:18

Van'da '65 yaş' kararlarını destekleyen de var eleştiren de

Van'da, 65 yaş ve üstü kişilerin düğün, nişan, toplu merasim ve mevlit programlarına katılmaları ile belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmaları yasaklandı. Kentte kısıtlamaya uyulurken, yaşı 65'i geçen bazı k..

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açıkladı! İşte detaylar... 01:02

Sağlık Bakanlığı 24 Ağustos 2021 kovid-19 vaka ve vefat tablosunu açık

Sağlık Bakanlığınca Günlük Koronavirüs Tablosu, covid19.saglik.gov.tr adresinden paylaşıldı. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 293 bin 37 COVID-19 testi yapıldı, 19 bin 191 kişinin testi pozitif çıktı. 230 kişi hay..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor 01:17

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından güvenlik güçleriyle teröristle..

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar 01:50

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar

Kerkük'teki Şiddetli Çatışmalardan Sıcak Anlar Irak'ta terör örgütü DEAŞ'ın uyuyan hücrelerinin , geceden bu yana eş zamanlı intihar saldırıları gerçekleştirdiği Kerkük şehir merkezinde sokak çatışmaları şiddetlendi...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı 04:58

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı

Marmaris Çatışmasının Yeni Görüntüleri Çıktı Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi gecesi yaşananların, tatilciler tarafından cep telefonuyla kaydedilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Rece..

Savaşın ortasındaki tiyatro 00:57

Savaşın ortasındaki tiyatro

Ukrayna'da askerler ve siviller bölgedeki çatışmayı tiyatro sahnesine taşıyorlar. Farklı görüşteki insanlar böylece konu hakkında konuşma ve yaraları sarma fırsatı yakalıyor...