#Bingöl’de Çatışma

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe 02:18

Lice ve Genç'te Pkk'lı Teröristlere Büyük Darbe

Diyarbakır'ın Lice ve Bingöl'ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen kapsamlı operasyonda teröristlere büyük darbe vuruldu...

Ali Sürmeli Kimdir? 04:10

Ali Sürmeli Kimdir?

Doğum 7 Nisan 1959 (57 yaşında) Solhan, Bingöl, Türkiye Milliyet Türkiye Meslek Tiyatro ve Sinema oyuncusu Etkin yıllar 1983-günümüz Ödüller 8. Ankara Film Festivali, 1996, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Sokaktaki Adam..

İl İl Türkiye 4.Bölüm 23:18

İl İl Türkiye 4.Bölüm

Programın 4. bölümünde; Bingöl ilinin sosyo ekonomik yapısı, kültürel özellikleri ve ilçeleri tanıtılmaktadır...

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm 29:47

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm

Programın 41. bölümünde; Erzincan ve Bingöl, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm 25:24

Akarsularımız Barajlarımız 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; Murat Nehri, Ağrı, Doğubeyazıt, Malazgirt, Bingöl, Muş, Malatya kentleri ile çevrelerindeki tabiat ve tarihi yerler konu edilmektedir...

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm İzle 29:47

Az Gittik Uz Gittik 41.Bölüm İzle

Programın 41. bölümünde; Erzincan ve Bingöl, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

Zamanı Geldi 2.Bölüm İzle 1:00:19

Zamanı Geldi 2.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Yavuz Bingöl konuk olarak yer almaktadır...

Zamanı Geldi 20.Bölüm İzle 1:11:01

Zamanı Geldi 20.Bölüm İzle

Zara'nın sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Yavuz Bingöl konuk edilmektedir...

Baki Kalan Bu Kubbede 25.Bölüm İzle 45:13

Baki Kalan Bu Kubbede 25.Bölüm İzle

İbrahim Köker ve Nuriye Bingöl'ün sunuculuğunu yaptığı müzik söyleşi programının 25. bölümü...

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı 01:08

Elazığ'da Otobüsle Tır Çarpıştı

Alınan bilgiye göre, Muzaffer Üstün idaresindeki 34 ZZ 6516 plakalı otobüs, Elazığ-Bingöl karayolunda Zafer Apalak'ın kullandığı 33 FH 380 plakalı demir yüklü tıra arkasından çarptı. İlk belirlemelere göre, kazada otobüs..

  • En Yeniler tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı 00:37

Elazığ'da Korkunç Kaza- 2 Ölü, 30 Yaralı

Elazığ-Bingöl karayolunun 95. kilometresinde meydan geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden yolcu otobüsü sürücüsü önünde seyreden tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaraland..

Türkü Türkü Türkiyem 7.Bölüm 1:15:48

Türkü Türkü Türkiyem 7.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Yavuz Bingöl ve Yeninur Ada konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Hoy-Tur Halk Dansları Topluluğu’nun dans gösterisi yer ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
03:19

"Doğunun Saklı Denizi" Hazar Gölü Tatilcilerle Doldu Taştı

Hava sıcaklığının yükseldiği günlerde, doğu illerinde yaşayan vatandaşlar tatil için Doğunun Saklı Denizi olarak adlandırılan Hazar Gölü'nü tercih etti. Son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar doğunun ..

Göztepe 3 - 2 Trabzonspor Maç Özeti 05:50

Göztepe 3 - 2 Trabzonspor Maç Özeti

Süper Lig - 2017/2018 3.Hafta Maçlarında Göztepe Trabzonspor'u Ağırladı. Nefes Kesen Maçta Gözte 3 Gol İle 3 Puanı Aldı. GOLLER: Dk. 9 Kucka, Dk 45+2 Rodallega (Trabzonspor), Dk. 26 Tayfur Bingöl, Dk. 44 Ghilas (Penaltıd..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe'nin Yeni Prensi Yine Attı 00:30

Göztepe'nin Yeni Prensi Yine Attı

Göztepe 25. dakikada Tayfur Bingöl'ün golüyle 1-0 öne geçti. Andre Castro'nun pasıyla topla buluşan genç oyuncu Trabzonspor maçının ardından bu maçta da topu ağlarla buluşturdu...

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu 01:39

Morgda Bile Silahını Bırakmayan Şehit Gözyaşlarına Boğdu

1996 yılında Bingöl kırsalında 26 askeriyle birlikte şehit düşen Asteğmen Sunay Civan, silahını bırakmayınca silahıyla beraber morga kaldırılmak zorunda kalınmıştı. Morga gelen silah arkadaşları da kenetlenmiş parmakları..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı 04:05

Son Dakika Meteoroloji'den 5 İl İçin Çok Ciddi Uyarı

Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman'da gök gürültülü sağanak bekleniyor..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı 01:57

Komandolar Dualarla Afrin'e Uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Bingöl'den 200 asker dualarla Afrin'e uğurlandı...

Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler 01:29

Ünlüler Sınıra Gidiyor: İşte Uçaktan İlk Görüntüler

Zeytin Dalı Harekâtı'na destek vermek için aralarında Ajda Pekkan, Yavuz Bingöl, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal gibi ünlü isimler Hatay'a gidiyor. İşte uçaktan ilk görüntüler.....

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj 02:23

Ünlülerden Türk Polisine Mesaj

Aralarında İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Seda Sayan ve Alişan'ın da bulunduğu ünlüler, sosyal medya hesaplarından Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümünü kutladı...