#Binlerce kişinin denediği efsane Çikolata kaplı hindistan cevizi topları kolay kokostar

Anıl'dan Efsane Atışlar Takımından Alkışı Aldı 62. Bölüm Survivor 2018 01:38

Anıl'dan Efsane Atışlar Takımından Alkışı Aldı 62. Bölüm Survivor 2018

Baraka oyununda Ünlüler'den Mustafa Kemal ile Gönüllüler'den Anıl karşı karşıya geldi..

  • BETA tarafından
  • 536 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ümit Karan'dan Efsane Atış İki Hedefi Birden Vurdu 87. Bölüm Survivor 2018 02:21

Ümit Karan'dan Efsane Atış İki Hedefi Birden Vurdu 87. Bölüm Survivor

Ümit Karan, Murat Ceylan'la girdiği dokunulmazlık oyunu mücadelesinde yaptığı atışla adeta damga vurdu...

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dominik'te Nusret Şov Efsane Tuzlama Hareketiyle Sahnede 110. Bölüm Survivor 2018 02:03

Dominik'te Nusret Şov Efsane Tuzlama Hareketiyle Sahnede 110. Bölüm Su

Survivor 2018'de ödüle giden yarışmacılar, Nusret ödülü ile keyifli bir gece geçirdiler. Nusret, yarışmacılara elleriyle ikramda bulundu.....

  • BETA tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son Dakika Haberleri İnternet 02:34

Vapurların efsane satıcısı 'Burhan Pazarlama' hayatını kaybetti - Son

İstanbul Şehir Hatları vapurlarının şık giyimi, güzel ses tonu, kibarlığıyla ünlü seyyar satıcısı 'Burhan Pazarlama' lakaplı, Burhan Demircan hayatını kaybetti. 7 yaşından beri İstanbul vapurlarında satıcılık yapan 'Burh..

Kaan Kural Efsane Tweetini Anlattı - AB ile Sohbet Kesitleri 02:16

Kaan Kural Efsane Tweetini Anlattı - AB ile Sohbet Kesitleri

Spiker Kaan Kural, çok retweet edilen, alıntılanan ve bir yerlere cevap olarak yapıştırılan meşhur, KALKTI VALLAHA NE DEYİM HELEL OLSUN tweet'inin hikayesini Alper Biçen ile twich sohbetinde anlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Safranbolu'da | Efsane Kız | Yeşilli Kız İşte O Görüntüler'i İzleyin... 01:41

Safranbolu'da | Efsane Kız | Yeşilli Kız İşte O Görüntüler'i İzleyin..

Safranbolu düğün de kızlar acayip yeşilli kızla bi gümüş düğünü yeşilli kızın oyunu yeşilli kızın dansı yeşilli kıza dikkat yeşilli kızın yeşilli kızın düğünü yeşilli kıza bak yeşilli kızın oynaması gümüş düğünü safranbo..

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!) 04:02

Bilgi Yarışması Edit - 6 (Efsane Cevaplar!)

Videonun tamamen mizah amaçlı olduğunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum. Videodaki hiç bir içerik, bir şahsa veya bir topluluğa hakaret amaçlı yapılmamıştır...

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj 11:02

Şimdiye Kadar En Dobra Konuşan Adam İle Efsane Röportaj

HERKES ADAM GİBİ İŞİNİ YAPSIN- DEDİ ! Bakırköy'de yaptığımız en yeni sokak röportajlarında halkımıza ekonomiden memnun musunuz, yeni gelen zamlar için ne düşünüyorsunuz? diye sorduk bir vatandaş sürekli gelen zamlar ve..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Kartopu Muhallebili Kek 00:58

Kartopu Muhallebili Kek

Hindistan cevizi topları için: 2 su bardağı hindistan cevizi 6 yemek kaşığı pudra şekeri 4 yumurta akı Kek hamuru için: 4 yumurta sarısı, 1 tam yumurta 1 su bardağı toz şeker 125 gr oda sıcaklığında tereyağı 1 su barda..

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi 01:27

Muhallebili Havuç Tatlısı Tarifi

Malzemeler 4 adet orta boy havuç 1 su bardağı toz şeker 1 paket petibör bisküvi 1 su bardağı ceviz(isteğe bağlı) Hindistan cevizi (tabanı için) Üzeri için: Tarçın Hindistan cevizi Muhallebi için; 4 su bardağı süt 2 çor..

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır 06:03

Saray Sarması Tarifi Sultan Sarması Nasıl Yapılır

1 litre süt (beş su bardağı) 1su bardağı toz şeker 1 su bardağından 1 parmak eksik un 1 yemek kaşığı nişasta 2 paket vanilya 100 veya 50 gr tereyağ Çikolatalı sosu için 200 gr biter çikolata (isteye bağlı sütlü ç..

Çikolatalı İrmik Tatlısı 01:29

Çikolatalı İrmik Tatlısı

İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Muhallebisi için; 1 su bardağı irmik 1 su bardağı şeker 1 litre süt 3 yemek kaşığı hindistan cevizi 2 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya Ganaj için; 1 kutu sıvı krema (200 ml) 200 ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere çakıldı 02:09

Kabil Havalimanı'ndaki uçak kaosu! Uçağın kanadına binen Afganlar yere

Afganistan'da ülkeden ayrılmak isteyen binlerce sivilin akın ettiği ve ABD askerlerinin havaya ateş açtığı Kabil Uluslararası Havalimanı'nda en az 5 kişi hayatını kaybetti. Sosyal medyada yayılan fotoğraflarda yüzlerce k..

Diyet Pişmeyen Kurabiye Nasıl Yapılır 04:30

Diyet Pişmeyen Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1/2 bardak (100gram) Hindistan Cevizi Şekeri 2 yemek kaşığı Süt 3 yemek kaşığı Hindistan Cevizi Yağo 2 yemek kaşığı Kakao 1/4 bardak Hindistan Cevizi 1 bardak Yulaf 1/3 bardak Fıstık Ezmesi Vanilya Özütü..

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı 01:11

En Hafif Şerbetli Tatlılardan Fındıkzade Tatlısı

Malzemeler 1 su bardağı çekilmiş fındık 1 su bardağı galeta unu 1 su bardağı Hindistan cevizi 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Şerbeti için; 2.5 su barda..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Pişmeyen Pasta Tarifi 01:48

Pişmeyen Pasta Tarifi

Malzemeler; Tabanı için; 2 paket yulaflı bisküvi 3 yemek kaşığı tereyağı Arası için; 5 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 1 su bardağı irmik 1 su bardağı hindistan cevizi Üstü için; 2 paket sütlü çikolata 1 paket bitte..

 Çikolatalı Muhallebili Pasta 01:04

Çikolatalı Muhallebili Pasta

Muhallebisi için; 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 paket krem şanti Üzeri için; 1 paket çikolata sosu kakao hindistan cevizi Hazırlanışı; 1...

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi 08:20

Donuta Meydan Okuyan Pişi Tarifi

2 ekmeklik hamur 1 boğum dil peyniri 80 gr bitter çikolata 80 gr krema- yarım paketten biraz az Ay çiçek yağı Fırından 2 ekmeklik hamur alın. Elinizi yağlayıp hamurdan iri ceviz boyutunda parçalar kopartın. Çok fazla b..

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi 01:57

Dünyanın En Küçük Kedigili Paslı Kedi

Paslı kedi (Prionailurus rubiginosus) küçük bir yaban kedisi. Bengal kedisi ile yakın akrabadır. Paslı kedi 40 cm'lik gövde boyu ve 20 cm kuyruk uzunluğu ile en küçük kedilerdendir. Adını boz sarı kürkü üzerindeki paslı..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce