#Binlerce kişinin denediği efsane Çikolata kaplı hindistan cevizi topları kolay kokostar

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü 02:15

Kartpostallık Pembe Kayaların Havadan Görüntüsü

Sultanahmet Cami ve Rumeli Hisarı başta olmak üzere bir çok Osmanlı eserinde kullanılan ‘Pembe Kayalar’ ilginç jeolojik yapısıyla her yıl binlerce turisti ağırlıyor. Kocaeli’nin Kandıra ilçesine bağlı Kefken mahallesinde..

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor 00:51

Arakanlı Müslümanların Bangladeş'e Kaçışı Sürüyor

Myanmar’daki Budist çetelerin saldırılarından kaçan açlık ve korku içindeki binlerce Arakanlı Müslümanın, Bangladeş sınırını geçmek için çıktıkları zorlu yolculuk devam ediyor. Naf Nehri’nden Bangladeş‘e ulaşmaya çalışa..

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansever - Şeytan Diyor Ki 03:25

Cansever - Şeytan Diyor Ki

Şeytan Diyor Ki şarkı sözleri ile Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yerimden yaralandım Aramızda mesafeler Uykusuzdur, bende ki geceler Özleminle çok savaştım Binlerce yer..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi 00:57

Maden Suyu İle Cikolatalı Turk Kahvesi

1 Fincan için . -1 fincan maden suyu -2 cay kaşığı kahve -2 kare çikolata (sütlü ya da bitter) . Kenar Süslemesi için . -Benmari usulü eritilmiş çikolata -Renkli şekerlemeler..

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay 00:37

Adıyaman'da Polisi Narkotik Uygulamasında Polisi Güldüren Olay

Adıyaman’da polisin narkotik uygulaması sırasında bir şahsın cüzdanından çıkan çikolata kağıtları ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. Çikolata kağıtlarının içerisinde uyuşturucu olduğunu düşünen polise genç, “Abi sevgil..

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brownie Pasta Tarifi 01:04

Brownie Pasta Tarifi

Malzemeler Muhallebisi için; 3 su bardağı süt 1 çay bardağı şeker 25 gr kakao 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 adet vanilya 80 gr sütlü çikolata 3 paket kakaolu bisküvi Üzeri için; 1 paket çikolata sosu..

Dışı Çıtır Çıtır Kızarmış Dondurma Tarifi 03:05

Dışı Çıtır Çıtır Kızarmış Dondurma Tarifi

malzemeler Malzemeler 6 büyük top Maraş dondurma 250 g çiğ kadayıf 1 yemek kaşığı galeta unu 3 yumurta beyazı kızartmak için bol sıvı yağ süslemek için mevsim meyveleri, çikolata sosu veya eritilmiş çikolata..

Şiddetli Adet Sancısı Nasıl Tedavi Edilir 03:05

Şiddetli Adet Sancısı Nasıl Tedavi Edilir

Şiddetli adet sancısının en yaygın nedeni çikolata kisti. Eğer sancı çikolata kistinden kaynaklanıyorsa ilaç tedavisi ya da cerrahi müdahale gerekebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatadan Kase Nasıl Yapılır 05:58

Çikolatadan Kase Nasıl Yapılır

Malzemeler: 200 gram Çikolata 3 adet Balon 1 tatlı kaşığı Sıvıyağ Süslemek için: Meyve Krem Şanti Çikolata Rendesi..

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi 10:26

Çikolatalı Vişneli Pasta Tarifi

Kek için: 1 su bardağı Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 400 gram Şeker 250 gram Un 160 ml Sıvıyağ 1 su bardağı Su 1 çay kaşığı Kahve 100 gram Kakao 1 çay kaşığı Vanilya Özütü 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Kabartma To..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 06:56

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

220 gram Tereyağı 150 gram Beyaz Şeker 160 gram Esmer Şeker 2 Yumurta 1 çubuk Vanilya 300 gram Un 1 çay kaşığı Karbonat 1/2 çay kaşığı Tuz 200 gram Damla Çikolata / Çikolata Parçacıkları..

Çikolatalı Cheesecake Tarifi 09:20

Çikolatalı Cheesecake Tarifi

Çikolatalı CheesecakeTabanı İçin 2 paket 200 gr Eti Burçak Bisküvi 2 çorba kaşığı 50 gr Tereyağı 1 çorba kaşığı 20 gr Kakao Cheesecake İçi İçin 1 su bardağı 175 gr Çikolata 3 su bardağı+1 kahve filcanı625 gr Labne Peyni..

Damla Çikolatalı Yulaflı Kurabiye Tarifi 01:11

Damla Çikolatalı Yulaflı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER • 3 adet orta boy muz, • 3 su bardağı Yulaf ezmesi, • 1 su bardağı Damla Çikolata, • 1/2 su bardağı çekilmiş fındık içi, • 40 g bitter Çikolata...

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi 05:09

Kedi Dili Ekler Pasta Tarifi

Kedi Dili Ekler Malzemeleri: 1 paket kedi dili (24 adet) Kreması için: 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı nişasta 3 yemek kaşığı şeker 1 adet yumurta 100gram labne peyniri 1 paket vanilya Şerbeti için: 1 su bardağı şeker 1 ..

Ekler Tarifi 06:43

Ekler Tarifi

Malzemeler : Hamuru için : 100 gr tereyağ, 1 su bardağı su, 1,5 su bardağı un, 3 yumurta, 2 paket vanilya, 1 tatlı kaşığı kaşığı şeker, 1 çimdik tuz. Kreması için : 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yumurta, 4..

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ 06:47

PORSİYONLUK MİNİ KÖSTEBEK PASTA TARİFİ

Porsiyonluk Mini Köstebek Pasta Tarifi Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vani..

  • Kadınca tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 8 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsiyonluk Köstebek Pasta 06:47

Porsiyonluk Köstebek Pasta

Malzemeler bu malzemeden 20 tane cikiyor. Su bardagimin ölcüsü 250 ml dir. 3 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1 paket vanilya Yarım paket kabartmatozu 2 su barda..