#Binnur kaya

Ahmet Kaya - Ulan Rıza Dİnle 04:25

Ahmet Kaya - Ulan Rıza Dİnle

Ahmet Kaya - Ulan Rıza Dİnle..

EBA COĞRAFYA LİSE - DOĞAL AFETLER - JEOLOJİK AFETLER;HEYELAN, KAYA DÜŞMELERİ, ÇAMUR AKINTILARI 09:42

EBA COĞRAFYA LİSE - DOĞAL AFETLER - JEOLOJİK AFETLER;HEYELAN, KAYA DÜŞ

DOĞAL AFETLER - JEOLOJİK AFETLER;HEYELAN, KAYA DÜŞMELERİ, ÇAMUR AKINTILARI..

  • EBA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti 03:33

1 tonluk kaya yuvarlanıp eve isabet etti

Ordu'nun Altınordu ilçesinde 600 metrelik uçurumdan yuvarlanan yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kaya, bir eve yuvarlandı. 5 kişinin bulunduğu evde yaralanan olmazken, maddi hasar oluştu...

Aysun Kaya   Değirmen 10:12

Aysun Kaya Değirmen

3lü priz..

Emre Kaya   Nasıl Diye Sorma 05:24

Emre Kaya Nasıl Diye Sorma

so..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Hüda Kaya Ben Başımı Açsam Bunlar Rahat Edecek 08:51

Hüda Kaya Ben Başımı Açsam Bunlar Rahat Edecek

HÜDA KAYA: BEN BAŞIMI AÇSAM BUNLAR RAHAT EDECEK!..

Saadet Partili Kaya Referandum Sürecinden Bu Yana CHP İle Görüşmelerimiz Başlamıştı 10:00

Saadet Partili Kaya Referandum Sürecinden Bu Yana CHP İle Görüşmelerim

Saadet Partili Kaya: Referandum sürecinden bu yana CHP ile görüşmelerimiz başlamıştı..

Ahmet Kaya'nın Ağabeyinden Ahmet Hakan'a Sert Sözler 09:08

Ahmet Kaya'nın Ağabeyinden Ahmet Hakan'a Sert Sözler

Ahmet Kaya'nın ağabeyinden Ahmet Hakan'a sert sözler..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Kızım Olursa 04:12

Serkan Kaya - Kızım Olursa

Seninle biz bir yere varamadık Masal gibi aşk yaşadık ama Sonunu bağlayamadık Herkes bizi bekliyordu, evlenirler diye Anam bile seviniyordu, yakında bir torun gelecek diye Ben de bundan sonra evlenip yuvamı kurarı..

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

 Kaya Tuzundan Kristal Kolye Yapımı-Dıy 02:48

Kaya Tuzundan Kristal Kolye Yapımı-Dıy

Evde çok şık bir kolye yapım videosunu izlediğiniz için teşekkürler.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın.iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA

Çift Jandarma Geliyor Loy Kaymakam Konağından Fiske Vursam Kan Damlar Loy Kırmızı Yanağından Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Haydi Malım Haydi Canım Şinanay Aslan Yarim Zeytin Yaprağı Yeşil Loy Dibinde Kahve ..

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum 04:05

Emre Kaya - Aşk Diye Soludum

Dur, bu nasıl acıtan ağır sözler Dur, biteceğine başa dönsek yine Dur, o ilk ateşi yakan öpüş unutulur mu? Dur, yaşanası daha bir ton şey var Dur, çözülemeyecek olan neydi? Dur, hani hiç bitmezdi, bitmezdi, bitmemeliydi ..

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Atom Karınca 26.Bölüm (Kaya Kuşu) İzle 21:09

Atom Karınca 26.Bölüm (Kaya Kuşu) İzle

Atom Karınca 26.Bölümü Orjinal Dilinde Çizgi Film Hd İzle Watch Atom Ant - 26 - Rock-a-Bye Boo-Boo - Full Episode 4 FREE on Seyredelim.com The Atomm Ant Show Season 01 Episode 26 Rock-a-Bye Boo-Boo Tarih:1965..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Gördüğü Kaya Karşısında Akıl Tutulması Yaşayan Kırmızı Panda Minnoşluğu 00:31

Gördüğü Kaya Karşısında Akıl Tutulması Yaşayan Kırmızı Panda Minnoşluğ

Kim bilir kayayı neye benzetti...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya Sevgi Duvarı 05:55

Ahmet Kaya Sevgi Duvarı

SEVGİ DUVARI Sen miydin o yalnızlığım mıydı yoksa Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi Dilimizde akşamdan kalma bir küfür Salonlar piyasalar sanat sevicileri Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni Yakanda bir am..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..