#Bir gençlik merkezi

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video) 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video)

Bir Daha Yak (Yalancı) - Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak Bir de hayat vuruyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 339 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz 21:47

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz

Atiye (The Gift) dizisi fazlasıyla olumlu tepkiler alırken biz de İzmir dönüşü bir gecede dizinin tamamını izledik. Spoiler içeren değerlendirme: 13:40 ile başlıyor! Konusu Atiye, sakin, olgun bir kadın. Ozan isminde ..

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın 04:30

Sevcan Orhan - Sen Bir Aysın

#SevcanOrhan - Sen Bir Aysın #Türkü'sü Cihan Orhan'ın Muhteşem Bağlaması Eşliğinde... Dinleyin... Sevcan ORHAN - Sen Bir Aysın Bağlama: Cihan ORHAN & Sevcan ORHAN Ses Kayıt/Mix: Murat ÇOLAK Sen Bir Aysın Sözleri......

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor 00:40

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığın

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Birileri Güçlü Bir Türkiye'nin Varlığını Hazmedemiyor Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sadece 15 Temmuz değil, Suriye'deki, Musul'daki, Kuzey Irak'taki gelişmeler, bütün bu gelişmeler..

BU VİDEO  İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KADAR SEYREDELİM 45:43

BU VİDEO İZLEDİKTEN SONRA KENDİNİZE BİR DAHA BAKIN MUTLAKA SONUNA KAD

Eğer Bir tam ve Mükemmerl bir Vücuda Sahipseniz O kadar şanslısınız.... Başka bir şeye gerek yok. Nick Vujicic sahip olduklarına bakıp , bunlarla bile mutlu olduğunu düşündükten sonra. YA bizler !..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, Terör Örgütleriyle Dünya Arasında Bir Set Gibidir Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye, terör örgütleriyle dünyanın geri kalan bölümü arasında adeta bir set gibidir. Eğer bu set yıkılırsa terö..

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var 03:13

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var

Ozan Ceyhun: AB'de Türkiye'yi Engellemeye Çalışan Bir Koalisyon Var AB'nin 'müzakere donsun' tavsiyesi, A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında mercek altına alındı. Programa konuk olan AP eski Milletvekili Ozan Cey..

Brenna MacCrimmon - Ben bir martı olsam 04:34

Brenna MacCrimmon - Ben bir martı olsam

Ben bir martı olsam (Sözleri) Ben bir bülbül olsam Ötsem bahçelerde Her türkümde yaksam Adını üzerine Her sabah şakırım gülüm Gülüm nina nina nay Ben bir martı olsam Uçsam denizlere Rüzgarlara açsam Giderim sehe..

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper 00:15

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper

Bungee jumping bireylerin yüksek bir yerden (örneğin bir köprü) aşağıya atladıkları ve esnek bir halatla yukarı çekildikleri, heyecan verici bir etkinliktir. Çoğunluğun adrenalin hücumunun doruğu olarak tanımladığı bu et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var 03:21

Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var

Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman, herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben baş..

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden 00:20

Bir Öpücük Ben Çalıyım Senden

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum 00:29

Alt Tarafı Maaşı Sınırlı Basit Bir Memurdum

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Hakan Peker -  Bir Yuva Kuramadık 04:09

Hakan Peker - Bir Yuva Kuramadık

Bilenler bilmeyenlere söylesin Ayrıldık bugün sormasınlar niye böylesin Doluya koyduk almadı boşa koyduk dolmadı Elde ne varsa tutunacak bir şey kalmadı Yorulduk belki de çok ağır geldi aşk ikimize Hani özgürdük hani mut..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix 03:41

Gökhan Ay Feat Can Genç - Bir Daha Remix

Ansızın çıkma benim karşıma Unuttum gözlerinin rengini Umutlarıma bir çizik çektim Bitirdin kalbimdeki sevgini Hayallerime bir çizik çektim Bitirdim bende olan sevgini Bir daha çıkma karşıma yarim Bakma gözüme kalbim un..

Babutsa - Bir Birilerine 03:00

Babutsa - Bir Birilerine

Ellerim ellerinde, ne umdum ne buldum Sıcaklığın yaksın beni, yaksın beni, yaksın beni Budur umudum, budur umudum, budur umudum Bir bir biri birilerine, bakar bakar dururum İnce giymiş üstüne, gül gül o gülleri savu..

Deli Gönül 1.Bölüm-Şükran Kadir ve Fatmanurun Aşk Masalından Sonra Bir Daha Hiç Konuşmayacak 04:10

Deli Gönül 1.Bölüm-Şükran Kadir ve Fatmanurun Aşk Masalından Sonra Bir

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küba'da Sıra Dışı Bir Cenaze Töreni Paçenco Festivali 01:38

Küba'da Sıra Dışı Bir Cenaze Töreni Paçenco Festivali

Ölümü bir oyunun parçası yapmak... Öte dünyaya yolculuğu şenlikli bir törene çevirmek... Paçenço Festivali bu tarz bir kültür mirası. Küba'ya gidiyoruz şimdi, sıradışı bir cenaze törenine...

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı 01:16

Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi yakında Kanal D’de!..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı 01:10

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Fragmanı

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de! Mehme..

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

Truva Bir Şehrin Düşüşü Türkçe Altyazılı Fragmanı

Aşk, savaş, entrika ve ihanet konulu epik bir öykü. Helen ve Paris arasında filizlenen aşk, hem kendi ailelerini hem de Truva şehrini tehdit eden bir dizi olayı tetikler...

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolunu Bulan Yaratıcı Baba 00:32

Çocuğun Altını Değiştirirken Dikkatini de Dağıtmanın Muhteşem Bir Yolu

Çocuğunun altını değiştirirken ağlamasının önüne geçmek isteyen bir baba oldukça yaratıcı ve basit bir yol bulmuş. Cep telefonunu kafasına bağlayan baba ekranda oynayan video ile çocuğunun dikkatini dağıtırken bir yandan..

  • JET TV tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıfır Bir 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:59

Sıfır Bir 4. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Adamlar çok tehlikeli olmaya başladı. SıfırBir yeni sezon 5. bölümüyle, 5 Temmuz 19.01'de sadece blutv'de..