#Bir iş adamı

İrem Derici - Senin Hastan 02:52

İrem Derici - Senin Hastan

Senin Hastan şarkı sözleri ile Gözün arkada kaldıysa, Önünü göremezsin Aşk dediğin laf değil Deli eder adamı Alev alev yaktıysa Bi’ daha sönemezsin Hancı mı, yancı mı, eski bi’ sancı mı Koyamadım adını Çok canım ac..

Boğa Tarafından Çukura Atılan Adam 01:15

Boğa Tarafından Çukura Atılan Adam

Hindistan'da kameraya yansıyan görüntülerde adam arkasından gelen boğayı fark etmemiş. Boğa adamı boynuzları ile tutup fırlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..

100 adet canlı solungacı mideden çıkması 00:18

100 adet canlı solungacı mideden çıkması

vietnamda kötü beslenmesi sonucu lavrasını karnına bırakan solucan, mağdur adamı hastanelik etti...

  • PengoTV tarafından
  • 2.445 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Balkona sakladığı altınları çalındı! 03:09

Balkona sakladığı altınları çalındı!

İSTANBUL'DA HIRSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ALTINLARI BALKONDAKİ DOLABA SAKLADI..NASIL OLSA HIRSIZ BALKONA BAKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA ÖYLE OLMADI..BAKTILAR... KOMŞUYUZ BAĞIŞ YAPAMAYA GELDİK YALANIYLA YAŞLI ADAMI KANDIRIP 180 Bİ..

İş yolunda kör kurşun! 02:20

İş yolunda kör kurşun!

ANKARA MAMAK'TA YAŞAYAN İBRAHİM DAŞÇI, İŞ YOLUNDA KÖR KURŞUNLARIN HEDEFİ OLDU. HUSUMETLİ OLDUKLARI ADAMI, ÖLDÜRMEK İSTEYEN SALDIRGANLARIN SIKTIĞI KURŞUNLAR, KALDIRIMDA BEKLEYEN İNŞAAT İŞÇİSİNE İSABET ETTİ. 34 YAŞINDAKİ T..

Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi 00:19

Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi

Görev yerini bölgelerine kimlik göstermeden girmek isteyen adamı uyarmak için ofisten dışarıya çıkan güvenlik görevlisi yediği dayakla çıktığı gibi geri gelmiş. O anlarda mesai arkadaşı maske derdine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sedat Peker suç örgütüne operasyon 02:20

Sedat Peker suç örgütüne operasyon

İSTANBUL ORGANİZE POLİSİ, SEDAT PEKER SUÇ ÖRGÜTÜNE OPERASYON YAPTI... 1,5 YIL ÖNCE YURTDIŞINA FİRAR EDEN PEKER'İN 52 ADAMI GÖZALTINDA.....

Sadece konuşarak para kazanıyor! 02:06

Sadece konuşarak para kazanıyor!

DÜNYA BU ADAMI KONUŞUYOR; HİÇBİR İŞ YAPMADAN GÜNDE ORTALAMA 2 BİN 500 LİRA KAZANIYOR.. KENDİNİ KİRALAYAN ADAM' LAKABIYLA TANINAN O JAPON, SALGINDA ŞÖHRETİNE ŞÖHRET KATTI. PANDEMİ YALNIZLARI İLE SADECE SOHBET EDEREK SERV..

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix ) 03:01

Sıla Sahin & Necibe Gül - Hırsız ( Furkan Demir Remix )

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Sen kalbimi çaldın hırsız, müsadesiz, Sana verdiğim değeri bil biraz, Kapına geldim kölenim, Yürü yüreğim kalk git dersen nasıl gideyim, Buna aşk deniz acısı büyük, Adamı öldürür şaka değil, ➖➖➖➖➖➖➖➖..

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump 02:14

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk 45. başkanını seçti. Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlı..

Kayahan - Emrin Olur 04:22

Kayahan - Emrin Olur

Eser Adı: Emrin Olur Albüm Adı: Emrin Olur Söz & Müzik: Kayahan Akşam dalgalar vurur sahil boyuna vurur içimi yıkar Siyah kelebeklerim uçar delice ahım ölüme kadar Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter ..

  • Candy tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne 04:41

Yusuf Hayaloğlu - Hayat Nedir Anne

İbrahim Tatlıses, Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyon programcısı, iş adamı. İbrahim Tatlıses, müzik kariyerinin dışında, gıda, inşaat ve arama kurtarma sektörlerine de çeşitli yatırımlar yapmıştır. Örneği..

  • PengoTV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Uzatma Nolursun 02:12

Gizem Laçinkaya Uzatma Nolursun

Seni kaybetmek Beylikdüzü'nde yaşamak gibi Ne yazık ki ikisi de hayatımın gerçekliği Öyle deme n'olursun Beni dinlemeden gitme pişman olursun Diyorum bi de pişkin pişkin... Sanki ben masumumda sen kendiliğinden değ..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi 05:54

Meryem - Savaş Meryemi Kurtarabilecek Mi

Meryem 6. Bölüm'de Selma ve Meryem'in hayatı tehlikeye giriyor; Savaş son anda yetişip herkesi kurtarıyor! Meryem'in hapisteyken zor günler geçirmesine sebep olan Selma, daha sonra en yakınlarından biri olmuştu. Çocuğuna..

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı 01:51

Seren Serengil Gülben Ergen'i Resmen Bombaladı

Erhan Çelik'i aldattığı haberlerini yalanlayan Gülben Ergen'e zehir zemberek sözler söyleyen Seren Serengil, Yazdığın mektupları da inkar mı edeceksin? dedi. Geçtiğimiz günlerde Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i e..

  • ANKA tarafından
  • 1.405 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle 2:06:29

Diriliş Ertuğrul 93. Bölüm İzle

92. Bölümde herkes tarafından öldü olarak bilinen Ertuğrul, aslında köle tüccarı Simko’nun adamı Anteus tarafından kurtarılmıştır. Köle tüccarı Simko’nun amacı Ertuğrul’u Ares’e karşı tehdit olarak elinde tutup ondan kaz..

  • PengoTV tarafından
  • 11.525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle 2:00:57

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm İzle

Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başarmış ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etmişti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov 05:53

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov MERVE OFLAZ Afbeeldingen Van Merve Oflaz Merve Oflaz - Vikipedi Hayatı Filmografisi Reklam Filmleri Kaynakça Merve Oflaz (@Merveoflaz) • Instagram Fotoğraflar..

  • PengoTV tarafından
  • 23.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor  02:41

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul İdama Engel Oluyor

Final - Ertuğrul idama engel oluyor - Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün o..

 Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm  İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor 06:48

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İbn-i Arabi Ertuğrul'u Kurtarıyor

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında 04:39

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul Sultan'ın Makamında

Ertuğrul Sultan'ın makamında - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunların..

 Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun 05:10

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sarayımdan Defolun

Sarayımdan defolun! - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattı..

  Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm  İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması 06:49

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm İbn-i Arabi İle Ahmet'in Karşılaşması

İbn-i Arabi ile Ahmet'in karşılaşması - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün ..

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyor 03:44

Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Sungur Tekin Günalp Bey'in Karşısına Çıkıyo

Sungur Tekin Günalp Bey'in karşısına çıkıyor - Diriliş Ertuğrul 109.Bölüm Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in..